Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś może jakąś ładną bransoletkę jeśli nosi? Albo coś co wyjątkowo lubi, jakieś świece np?
ewentualnie książkę jeśli lubi czytać tak jak Ty
albo ładną ramkę do zdjęć
coś, na co samemu szkoda wydać kasę bo zawsze są ważniejsze wydatki
Edycik ja się nie znam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 09:28
Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Cinnamonek ładnie powiedziane "coś, na co samemu szkoda wydać kasę bo zawsze są ważniejsze wydatki
" książki oczywiście, że kocha tak jak ja
Edycik nie znam sie za bardzo....może Katiuszka albo Kas coś więcej wiedzą.cinnamon cookie, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:ja też się nie znam ale się zdenerwowałam
Tym AntyTPO Kochana? a kiedy masz jakąś wizytę u endo lub gina?
ciesz się tym TSH, masz piękne i to chyba samo Ci się wyrównało co?Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:wklejam jak przyszło
TSH TSH 1,840 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 FT3 3,35 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 FT4 1,28 ng/dl 0,93 1,70 N
anty-TPO anty-TPO 142 IU/ml 0,00 34,00 Hprzeciwciała mogą świadczyć o hashimoto, zależy od usg.jakie mialas tsh wcześniej?
Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam was szybciutko i zaraz zmykam.
Maju Kas tule was mocno :-* pamietajcie nowy cykl, nowe możliwości
Paryzetka oby owocny byl ten jeden ale jaki wieczorek
Katiuszaa ja podobne poranne skojarzenie mialam jak cinnamonek
Z malymi pieskami tak jest moja miala niekonczaca sie energię nonstop widzialam ja w ruchu i zeby cie pocieszyc miala tak do 1,5 roku
Życzę wam miłego dniaAgaL lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim, nie wiem czy mogę się tutaj wtrącić, ale chciałabym dołączyć do społeczności - w razie czego, wywalcie mnie
Staramy się z mężem od 5 cykli. Mam 23 lata. Mąż w wieku dziecięcym miał wnętrostwo, dopiero teraz dodałam to do faktu, że nam nie wychodzi... Ktoś ma jakieś doświadczenia? Do lekarza wybierzemy się w kolejnym cyklu, bo gdzieś tam mam jeszcze nadzieję, że do niego nie dojdzie.
To mój bieżący wykres - jeżeli ktoś chciałby dać mi trochę nadziei bądź poradzić żeby się skupić na kolejnym cyklu to zapraszam
Pozdrawiam!Joanna92 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Edycik ja niestety się nie znam... Ale spokojnie kochanadobrze, że umowilas się do lekarza
Addiopomidory masz zdrowie kobieto aby tyle serduszkowacco do wykresu to musisz czekać
ładny skok chociaż wiem po sobie, że nie co się jarac ładnym czy nieladnym wykresem
Katiusza zakochałam się w Atence
-
Hej Kochane!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale od wtorku leżę z gorączką i dopiero dzisiaj miałam siłę otworzyć laptopa... To chyba grypa, bo gorączka sięgała 39, a ja rzadko miewam temperaturę. Lekarz powiedział, że jakaś ciężka infekcja lub właśnie grypa, więc łykam jakieś przeciwwirusowe świństwo, ale na razie nie widzę jakichś spektakularnych rezultatów. Jak będzie mi się nudzić i o ile znów nie prześpię całego dnia, to postaram się Was nadrobić, chociaż dzisiaj może być z tym jeszcze ciężkoI kolejny cykl na straty, bo do przyszłej środy/czwartku raczej mi nie przejdzie. Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za cud, bo z naszymi wynikami i dodatkowo choróbskiem będzie nam potrzebny
Miłego dnia!
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Addiopomidory witaj
zapraszam do zapoznania się ze str 1 naszego forum, jak nas zniesiesz to już coś
kas - masz rację troszkę za nerwowo zaareagowałam,ale przyznaję przeraziłam się tak,że w pracy skupić się nie mogę.
Smerfelinko zdrówka!!
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam się i ja:)
Aguś dziękuję, córa w nocy znowu gorzej kaszlała az wymiotowała więc dla świętego spokoju poszłam dzisiaj do lekarza...i co ..i to samo co zwykle, osłuchowo czysta...antybiotyków nie ma sensu bo nie ma infekcji żadnej... inhalacje z soli, syrop przeciwkaszlowy i tyle ...a męczy się biedula strasznie tym kaszlem, ale co zrobić. A u mnie bez zmian, ani gorzej ani lepiej.
Dobrze, że te rekolekcje wpływają na ciebie tak kojąco, przyda się nowa siła
Katiusza podobnie jak dziewczyny czytam i nie wierzę, ale zraz potem się stawiam do pionu, przecież jest córa Atenka
Edycik rzeczywiście wygląda na dość wysokie patrząc na normy , wizyta u endo wszystko wyjaśni, nie martw się na zapas może to nic takiego w rezultacie....
My na Walentynki pewnie sobie tylko coś pysznego ugotujemy , prezentów nie robimy sobie, ale młodej coś kupię...dzisiaj wspominała czy pamiętam jak w zeszłym roku rano się obudziła, a obok leżało serduszko -poduszka i jaka była zaskoczona, i mówi że nie wiedziała że to są walentynkiw tym roku zażyczyła sobie kartkę dla jej "zakochanego" tak mówi na swojego przyszłego męża z przedszkola
Aguś siostrze hmmm stawiam na książkę skoro lubi, albo bilet do kina na coś fajnego , drugi da siebie i super dzień z siostrą
Młoda mi dzisiaj trochę wstydu narobiłabo ubrałam ją ładnie do lekarza, oczywiście nie zauważyłam że przed wyjściem na orbitreka wlazła który był wysmarowany oliwą no i ubrała kurtkę, a ja nic nie widziałam . Wchodzę do lekarza , rozbieram a tam czarne fleki na bluzeczce - jaki wstyd , pewnie pomyślał co za brudasy
strałam się tylko zakrywać jej rękawy
smerfelinka - przejdzie ci do przyszłego czwartku spokojna głowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:47
Edycik, Smerfelinka, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, ale póki co kicham i prycham i z łóżka się nie ruszam
/masakra, mówię Wam. A kaszel mam chyba taki, jak Twoja córcia Ruby, bo aż odruch wymiotny się włącza, więc współczuję Małej. Życzenia zdrówka od cioci Smerfelinki
My na Walentynki mieliśmy plany, ale dupa, dupa, dupa z tegoWszystko przez to choróbsko!
I Ruby! Strasznie się ucieszyłam, że robiłaś placuszkiA modyfikacje przepisu zawsze jak najbardziej wskazane. Ja też zwykle inspiruję się jakimiś przepisami, ale przerabiam je po swojemu
Poza tym mój Mężulek pod względem witamin i suplementów jest również antyJak mu coś podetknę, to łyknie, ale zawsze niechętnie. Normalnie jak z dzieckiem. Aż się boję, bo teraz będzie więcej łykał na armię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:06
Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Katiusza przeczytałam właśnie o witaminkach, które polecałaś i my właśnie ten FertilMan chcemy kupić, a do tego dodatkowo kwas foliowy, bo tam jest trochę mało i wit. E. Teraz Mąż bierze MenMag. Myślisz, że jak będzie łykał tamte witaminki, to z tego zrezygnować? W ogóle co sądzisz o tym planie? Jakby któraś z Was miała jeszcze jakieś wskazówki dla męskiej suplementacji, to bardzo chętnie posłucham
Majuś my w zeszłym roku spędzaliśmy Walentynki osobno, bo Mąż był na targach, więc ja zrobiłam sobie wtedy wycieczkę do pobliskiego miasta, poszłam do kina (kiedyś często chodziłam sama, to takie moje małe dziwactwo), kupiłam sobie sexy bieliznę i prezent dla Mężula, a jak wrócił, to świętowaliśmy przez kilka dni
Będzie dobrze, tylko zajmij się czymś i... masz nas!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:42
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml