Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka przeczytałam Twoje pierwsze zdanie o Atence i aż się zastanowiłam czy jeszcze śpię czy jak, przecież Ty nie masz córki
chyba czas wstać i kawę wypić, obudzić głowę
tak to jest ze szczeniakami, nasz już później w nocy w miarę cicho się zachowywał ale od ok 5-6 kręcił się koło łóżka, a jak tylko otworzyłam oczy to widziałam te piękne ślepia wpatrujące we mnie z nadzieją, że wstanę i będę się bawić
Edycik, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Majjusia przytulam ale póki @ nie ma jest szansa
Menu na niedzielę hmmm napewno krewetki na obiadek, zresztą M, mówi że nie szaleć mam razem coś przygotujemy sobienajwyżej skończy się seksem na blacie w kuchni
Katiuszkaa super ta Wasza psia miłostkabynajmniej jest dużo więcej radości w domku.Dawaj fotki psinki.
Cinnamonku zazdroszczę Ci że jeszcze w łóżeczku jesteś.
katiuszaa, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przepraszam za dwudniową nieobecność, ale to mój sposób na przetrwanie owulacji bez nakręcania się, że za mało
Mam nadzieję że of już nie zmieni zdania i że owu była jak ją wyznaczył.
Majjusia :*
Katiuszka z tą rasą to chyba już tak będzie, pieski z ADHDEdycik, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyKas, Majju :*
JRK może i mają ADHD ale wydaje mi się że to też kwestia wychowania. teraz się nakręciła zupełnie jak dziecko jak się nakręci to trudno uspokoić i trzeba czasu żeby wróciło do norny. Chodź w tym swoim nakręcaniu jest też urocza. Nawet jak broi to blisko mnie bo nie lubi być sama w pokoju.
A w tej pozycji wczoraj padła:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b63a271c777.jpgEdycik, cinnamon cookie, midnight, AgaL, Smerfelinka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny łopaty nie trzeba? :* mam nadzieję, że nie...
Katiuszka no cudo małe
Edycik już wstałam, byłam u psów, przez deszcz wyglądają jak nieboskie stworzeniakrewetki mmmmmmm... A jeśli gotowanie skończy się tak jak napisałaś to mąż będzie miał idealne Walentynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 08:28
Edycik lubi tę wiadomość
-
Dziękuję, u mnie nie trzeba. Tylko już bym chciała żeby ta wredota przyszła.
My niestety Walentynki spędzamy osobno. Chociaż nigdy nie obchodzimy specjalnie tego święta to trochę szkoda.
Katiusza psina jest prze- prze- śliczna!!! Chyba wróci temat zwierzaka w naszym domu -
Edycik wrote:kas tulę mocno :*
katiuszkaa no śliczna, słodka psinka i cudny pyszczek
Paryzetka ojj to działo sięPostanowiłam, że nic na siłę i tego się trzymam
majju, midnight, Edycik, cinnamon cookie, AgaL, MamaTuśka, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam
Majju, Kas przytulam :*
Ruby zdrowia dla córy, jak nie wiem jaki syrop dawać, to ostatnio daje prawoślazowy.Tani skuteczny nieprzereklamowany.
Madka wspólczuję ze mały tyle przeszedł...a wycięcie migdału nie pomogło? ja trochę się boje, młoda ma zabieg zaplanowany na 3.08, ale z uszami jeszcze nic nie miała, tylko migdał, i tak jedni mówią ze potem jest lepiej, inni żeby nie wycinać...
Powodzenia u gin.
Paryzetko, trzymam kciuki żeby ten ""raz'' okazał się strzałem w 10!
Katiuszka, pierwsze pomyślałam jak Cinnamon, czytając o Atencecoś w tym jest, teraz masz prawie dziecko w domu
Od dziś jak na bombie...@ dziś lub jutro, lub pojutrze, lub w Walentynki...pewnie w niedzielę, pasuję kolorem do okazji
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam Kochane
Majju, Kas... tulę i w razie czego przesyłam kubełek energii pozytywnej :*:*
Ruby jak zdrówko Córeczki ?:* jak Twoja dolegliwość?
Cinnamonek cieszę się, że słuchacie O.Szustaka, ja też, posłuchaj tego o niepłodności-daje do myślenia i daje nadzieję, że to czekanie ma sens!
Majju O.Szustak na żywo....ImponującyMa charyzmę, osobowość, lubię słuchać jego głosu
dzis idę na 18.
Madka remonty porobione, gratuluje!
Katiuszkaaaa ale masz Słodzinkę w domu, normalnie do schrupania
Paryzetka usprawiedliwionatrzymam kciuki za rezultaty
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś dziękuję że pytasz, dziś chyba lepiej, może dlatego że dziś zaplanowane przyjęcie niespodzianka dla psióły i moje myśli idą raczej w tym kierunkuCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight wrote:Aguś dziękuję że pytasz, dziś chyba lepiej, może dlatego że dziś zaplanowane przyjęcie niespodzianka dla psióły i moje myśli idą raczej w tym kierunku
O to super Ci się szykuje wieczór i mina psiapsióły będzie niezapomniana
a ja dziś idę do Siostrzyczki na urodzinywłaśnie mam zamiar wyrwać się do miasta i coś jej kupić, symbolicznie bo oczywiście nie chce prezentów
zastanawiam sie własnie co...?
midnight lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę