X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam Maju termin na dziś, wczoraj miałam już bóle brzucha i nitki krwi w śluzie, myślałam że się rozkręca, a tu dzisiaj cisza? wnerwia mnie już to czekanie, chciałabym rozpocząć nowy cykl, niestety ja tempki nie mierzę, bo mnie to bardzo stresuje :( Maju może jednak @ nie przyjdzie do Ciebie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:18

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinka zorbiłam placuszki owsiane z twojego przepisy no przyznam się, że minimalnie zmodyfikowałam bo nie miałam tego co ty także zamiast płatków owsianych - otręby - chyba jeszcze lepeij ?:) a mąkę pół na pół pswzenna z żytnią i dodałam odrobinkę pogniecionych płatków śniadaniowych kukurydzianych - wyszło nie przyzowicie dobre, najadłam się jak nie pwoiem co :P

Jaśminowa no tak ...obciąganie :D
    Fajnie, że wreszcie zwolniłaś i faktycznie już 17 tydzień!Kiedy nam to uciekło?

Kas mój nie bierze absolutnie niczego i ciężko mi go zmusić do czegokolwiek - antywitaminowy-anty suplementowy typ misię trafił...

MJid głowa do góry, dołowanie nic nam nie da, będzie jeszcze gorzej także zajmij się czymś fajnym...zrób coś dla siebie ;) ja za 5 dni idę do fryzjera :) o a jutro rąbnę sobie paznokcie!

AgaL, Jasminowa, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz Kas rozumiem Twoje samopoczucie dziś... najgorszy ten moment zaraz przed.... :*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze mówi, polać Jej :P nie dołujemy się :)

Ruby, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To teraz Kas rozumiem Twoje samopoczucie dziś... najgorszy ten moment zaraz przed.... :*
    zawsze przed @ nasze hormony wariują i nic z tym nie zrobimy, ale dobrze zaplanowany ten czas, intensywnie wypełniony kalendarz może pomóc bo człowiek tyle nie myśli ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mnie testy oszukały w tym cyklu te rossmanowe. Mówiły o owulce a ona przyszła ponad tydzien poźniej a śluz wtedy też miałam ;) Ale najważniejsze słuchać własnego organizmu
    Edycik oby twoje wyniki były jak najlepsze.
    Cinnamon śliczna ta torebka ale jeżeli jeszcze jedną kupię to szafa mi się zawali ;)
    Jaśminowa jak mile Cię widzieć i bardzo się cieszę że u ciebie wszystko wporządku,
    Kas mój nic nie bierze i strasznie protestuje jak chce mu co kolwiek dać. Czytałam że warto kwas foliowy dawać mężczyznom i napewno witaminę D,
    Midnight trzymaj sie i nie dawaj. Wpadanie do dołka jest passe w tym sezonie wiec bierz się w garść.

A ja dziś miałam ranek bez netu, i bardzo leniwy dzień. Ktoś kiedyś powiedział że JACKI Russell ma ADHD to zdecydowanie nie moja Atenka uwielbia spac i się przytulać. Nowy avartarek chodził mi po głowie od jakiegoś czasu tamten był jesienny a przecież teraz jest wiosna ;)

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Edycik, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dobrze mówi, polać Jej :P nie dołujemy się :)
    a chętnie bym się czegoś dobrego napiła ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby mnie testy oszukały w tym cyklu te rossmanowe. Mówiły o owulce a ona przyszła ponad tydzien poźniej a śluz wtedy też miałam ;) Ale najważniejsze słuchać własnego organizmu
    Edycik oby twoje wyniki były jak najlepsze.
    Cinnamon śliczna ta torebka ale jeżeli jeszcze jedną kupię to szafa mi się zawali ;)
    Jaśminowa jak mile Cię widzieć i bardzo się cieszę że u ciebie wszystko wporządku,
    Kas mój nic nie bierze i strasznie protestuje jak chce mu co kolwiek dać. Czytałam że warto kwas foliowy dawać mężczyznom i napewno witaminę D,
    Midnight trzymaj sie i nie dawaj. Wpadanie do dołka jest passe w tym sezonie wiec bierz się w garść.

A ja dziś miałam ranek bez netu, i bardzo leniwy dzień. Ktoś kiedyś powiedział że JACKI Russell ma ADHD to zdecydowanie nie moja Atenka uwielbia spac i się przytulać. Nowy avartarek chodził mi po głowie od jakiegoś czasu tamten był jesienny a przecież teraz jest wiosna ;)
    no fakt samopoczucie mam kiepskie, jescze ta pogoda za oknem mnie dobija :(

te witaminy które akurat mu wybrałam zawierają praktycznie większość witamin + np.żenszeń na sprawność seksualną, selen, cynk i inne minerały:)
    https://www.doz.pl/apteka/p112790-Olimp_Gold-Vit_dla_mzczyzn_tabletki_powlekane_30_szt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:25

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Wpadanie do dołka jest passe w tym sezonie" - I LOVE IT :D

katiuszaa, cinnamon cookie, midnight, Ruby, majju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas generalnie fajna firma ale wit D dużo za mało, magnesu niestety też za mało

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminę D mamy osobne tabletki 2000j, magnez tak samo :) pozatym ten w tych tabletkach jest słabo przyswajalny, kupiłam mu je ze względu na pozostałe witaminy :)głównie kwas foliowy, selen, cynk, i witaminy z grupy B.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:32

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    witaminę D mamy osobne tabletki 2000j, magnez tak samo :) pozatym ten w tych tabletkach jest słabo przyswajalny, kupiłam mu je ze względu na pozostałe witaminy :)
    w takim razie nie mam zastrzeżeń ;) a zobacz te http://archiwum.allegro.pl/oferta/fertilman-lepsze-plemniki-plodnosc-l-karnityna-i5377587741.html

a tu dość dobry magnez tylko dawkę trzeba podwoić https://www.doz.pl/apteka/p2231-NeoMag_Forte_MG_B6_Forte_tabletki_50_szt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:34

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super tekst :) też mi się podoba :)

Jasminowa obciąganie??? No co za skojarzenia ;) jedno z głowie :P :P :P

Kas i Majju - no no, ciekawie się zapowiada... Jutro testujecie? :P

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja nie testuję bo widzę po temperaturze, że @ będzie. Parę ostatnich dni bolał mnie brzuch typowo na @ a dziś dziwnie bolą jajniki.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjusia Ty to twarda babka jesteś :)

katiuszkaa cieszę się,że Antenka lubi sie przytulać :) pewnie szczęśliwa z panią w łóżeczku?

majju lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki nareszcie zwijam się do domku :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    w takim razie nie mam zastrzeżeń ;) a zobacz te http://archiwum.allegro.pl/oferta/fertilman-lepsze-plemniki-plodnosc-l-karnityna-i5377587741.html

a tu dość dobry magnez tylko dawkę trzeba podwoić https://www.doz.pl/apteka/p2231-NeoMag_Forte_MG_B6_Forte_tabletki_50_szt

Katiusza magnez żeby się wchlanial to musi być cytrynian lub mleczan pozostałe są do bani.

Cinamon ja też nie testuje. Po kosciach i sluzie znów bardziej różowym obstawiam że @ jutro zawita.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• majju Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas też słyszałam o tym magnezie. Polecam np Polomag K+ z potasem.

kas50, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh dziewczyny szkoda :( ja mimo wszystko nie tracę nadziei i trzymam za Was kciuki :)

AgaL, midnight, majju, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kas też słyszałam o tym magnezie. Polecam np Polomag K+ z potasem.
    rzeczywiście fajny ten magnez i jeszcze potas dodatkowo. Ja już kupiłam ale na następny miesiąc zakupię ten Polomag :)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ