Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też mam Maju termin na dziś, wczoraj miałam już bóle brzucha i nitki krwi w śluzie, myślałam że się rozkręca, a tu dzisiaj cisza? wnerwia mnie już to czekanie, chciałabym rozpocząć nowy cykl, niestety ja tempki nie mierzę, bo mnie to bardzo stresuje
Maju może jednak @ nie przyjdzie do Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:18
-
nick nieaktualnySmerfelinka zorbiłam placuszki owsiane z twojego przepisy no przyznam się, że minimalnie zmodyfikowałam bo nie miałam tego co ty także zamiast płatków owsianych - otręby - chyba jeszcze lepeij ?
a mąkę pół na pół pswzenna z żytnią i dodałam odrobinkę pogniecionych płatków śniadaniowych kukurydzianych - wyszło nie przyzowicie dobre, najadłam się jak nie pwoiem co
Jaśminowa no tak ...obciąganie
Fajnie, że wreszcie zwolniłaś i faktycznie już 17 tydzień!Kiedy nam to uciekło?
Kas mój nie bierze absolutnie niczego i ciężko mi go zmusić do czegokolwiek - antywitaminowy-anty suplementowy typ misię trafił...
MJid głowa do góry, dołowanie nic nam nie da, będzie jeszcze gorzej także zajmij się czymś fajnym...zrób coś dla siebieja za 5 dni idę do fryzjera
o a jutro rąbnę sobie paznokcie!
AgaL, Jasminowa, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:To teraz Kas rozumiem Twoje samopoczucie dziś... najgorszy ten moment zaraz przed.... :*
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby mnie testy oszukały w tym cyklu te rossmanowe. Mówiły o owulce a ona przyszła ponad tydzien poźniej a śluz wtedy też miałam
Ale najważniejsze słuchać własnego organizmu
Edycik oby twoje wyniki były jak najlepsze.
Cinnamon śliczna ta torebka ale jeżeli jeszcze jedną kupię to szafa mi się zawali
Jaśminowa jak mile Cię widzieć i bardzo się cieszę że u ciebie wszystko wporządku,
Kas mój nic nie bierze i strasznie protestuje jak chce mu co kolwiek dać. Czytałam że warto kwas foliowy dawać mężczyznom i napewno witaminę D,
Midnight trzymaj sie i nie dawaj. Wpadanie do dołka jest passe w tym sezonie wiec bierz się w garść.
A ja dziś miałam ranek bez netu, i bardzo leniwy dzień. Ktoś kiedyś powiedział że JACKI Russell ma ADHD to zdecydowanie nie moja Atenka uwielbia spac i się przytulać. Nowy avartarek chodził mi po głowie od jakiegoś czasu tamten był jesienny a przecież teraz jest wiosnaAgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Edycik, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Ruby mnie testy oszukały w tym cyklu te rossmanowe. Mówiły o owulce a ona przyszła ponad tydzien poźniej a śluz wtedy też miałam
Ale najważniejsze słuchać własnego organizmu
Edycik oby twoje wyniki były jak najlepsze.
Cinnamon śliczna ta torebka ale jeżeli jeszcze jedną kupię to szafa mi się zawali
Jaśminowa jak mile Cię widzieć i bardzo się cieszę że u ciebie wszystko wporządku,
Kas mój nic nie bierze i strasznie protestuje jak chce mu co kolwiek dać. Czytałam że warto kwas foliowy dawać mężczyznom i napewno witaminę D,
Midnight trzymaj sie i nie dawaj. Wpadanie do dołka jest passe w tym sezonie wiec bierz się w garść.
A ja dziś miałam ranek bez netu, i bardzo leniwy dzień. Ktoś kiedyś powiedział że JACKI Russell ma ADHD to zdecydowanie nie moja Atenka uwielbia spac i się przytulać. Nowy avartarek chodził mi po głowie od jakiegoś czasu tamten był jesienny a przecież teraz jest wiosna
te witaminy które akurat mu wybrałam zawierają praktycznie większość witamin + np.żenszeń na sprawność seksualną, selen, cynk i inne minerały:)
https://www.doz.pl/apteka/p112790-Olimp_Gold-Vit_dla_mzczyzn_tabletki_powlekane_30_szt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:25
-
nick nieaktualny
-
witaminę D mamy osobne tabletki 2000j, magnez tak samo
pozatym ten w tych tabletkach jest słabo przyswajalny, kupiłam mu je ze względu na pozostałe witaminy :)głównie kwas foliowy, selen, cynk, i witaminy z grupy B.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:32
-
nick nieaktualnykas50 wrote:witaminę D mamy osobne tabletki 2000j, magnez tak samo
pozatym ten w tych tabletkach jest słabo przyswajalny, kupiłam mu je ze względu na pozostałe witaminy
a zobacz te http://archiwum.allegro.pl/oferta/fertilman-lepsze-plemniki-plodnosc-l-karnityna-i5377587741.html
a tu dość dobry magnez tylko dawkę trzeba podwoić https://www.doz.pl/apteka/p2231-NeoMag_Forte_MG_B6_Forte_tabletki_50_szt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:34
-
katiuszaa wrote:w takim razie nie mam zastrzeżeń
a zobacz te http://archiwum.allegro.pl/oferta/fertilman-lepsze-plemniki-plodnosc-l-karnityna-i5377587741.html
a tu dość dobry magnez tylko dawkę trzeba podwoić https://www.doz.pl/apteka/p2231-NeoMag_Forte_MG_B6_Forte_tabletki_50_szt
Katiusza magnez żeby się wchlanial to musi być cytrynian lub mleczan pozostałe są do bani.
Cinamon ja też nie testuje. Po kosciach i sluzie znów bardziej różowym obstawiam że @ jutro zawita. -
majju wrote:Kas też słyszałam o tym magnezie. Polecam np Polomag K+ z potasem.