Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk i jak bierzesz ten acard?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was z pracy :-)
    Aga piekny awatarek :)

Cinnamon jaka świetna torebka i piekny kolor :)

Katiuszaa u ciebie widzę nowa czarownica chyba po wczorajszym lekarzu i dobrych wiesciach takie zmiany :)

U mnie dziewczyny kolejny dzien meczarni. Czuje się fatalnie i odliczam godziny pojscia do domu :(

A wam życzę miłego dnia :*

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu życzę poprawy samopoczucia :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu wytrzymania w pracy zatem :*

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dziś ciężki dzień, kierowniczka wyprowadziła mnie z równowagi. ..odgryzlam jej a teraz się trapie...jeszcze @ nie nadchodzi, czasem pojawi się kilka niteczek krwi w sluzie...ehhh...byle do wieczora

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Witajcie po długiej przerwie, od razu proszę o wybaczenie nieobecności ; )
    Bardzo potrzebowałam odpoczynku od pracy, od komputera.
    Melduję, że wracam zrelaksowana i pracę w końcu zostawiłam daleko za sobą.

Na pewno nie dam rady nadrobić całego tygodnia, proszę o szybki flesz co nowego?, są jakieś nowe ciąże? Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze : )
    U mnie ok, odpoczywam, chodzę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży 2 x w tyg, jeżdżę z psiakiem nad morze, dogadzam kulinarnie rodzince, w końcu zwolniłam tempo i mam czas na odpoczynek. Już czuję ruchy dzidziola od jakichś 2 tygodni, szaleje szczególnie wieczorami, albo w ciągu dnia, gdy się położę. To już 17- ty tydzień, czas szybko leci.

Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- właśnie przeczytałam, że ostatnio masz manię i wszystko " obciągasz", sorry za skojarzenia, ale roześmiałam się gromko ; )
    w ogóle w ciąży harkorowy dowcip ciągle mnie trzyma, co jakiś czas jakim przekleństwem rzucę, chyba mały łobuz się szykuje

midnight, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Aga śliczny avatarek

Katiusza śliczna psinka, plan działania super, brzmi obiecująco ;)

Edycik dobrych wyników!

Wszystkim co w pracy z całegoserca życzę wytrzymania i jak najszybszego powrotu do domku!

Nie pszę zbyt często, bo jestem jakaś zdołowana...wiem że niedługo @...jestem wściekła i w ogóle..nic mi sięnie chce.wszystko jest dokładnie jak w poprzednim cyklu...nawet testować za wcześnie mi się nie chce.

Miłego dnia Wam życzę.

Edycik, AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wasi faceci biora jakieś witaminki? Ja właśnie kupiłam swojemu Gold Vit dla mężczyzn na Walentynki:) hihi

Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas mój bierze kwas foliowy i witaminę D :) ale zestaw witaminek dobry pomysl na walentynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:00

AgaL, midnight lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jaśminowa :) fajnie poczytać, że tak się rozkoszujesz tym wolnym, super! spacery nad morzem z psem....bajka.... :)

Midnight proszę się uśmiechnąć...choć wiem,że ta druga połowa cyklu, zaraz przed @ najcięższa dla psychiki. Ale musimy się jakoś trzymać i nie dawać negatywnym myślom! Wysyłam Ci porządne energetyczne uściski :*

Kas mój kiedyś brał ze mną kwas foliowy, teraz ja biorę inny więc mu nie daje ;) a zresztą po wynikach jego uspokoiłam się, ze może suplementy mu niekonieczne. Choć na pewno by nie zaszkodziły :) więc prezent super sprawiłaś :)

Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Ty do 15...? ja do 16 i piję właśnie drugą kawę, bo zaczęło u nas porządnie lać...i głowa mnie rozbolała ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek acardu chyba u mnie nie ma, dopiero rozpoczelam cykl, aspirynke zapodam sobie za 1,5 tygodnia:)

Kas moj bierze jedna tabletke dziennie wszystkich podstawowych witaminek, codziennie pije tran i teraz dodatkowo jedna tabletke magnezu. Ale to nie na polepszenie armii tylko tak ogolnie bo z jedzenia ciezko miec wszystko na odpowiednim poziomie a zwlaszcza w zimie, jak pojawi sie wiecej slonca to moze bede mu dawala mala lyzeczke tranu zamiast duzej.

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas pada śnieg :( i nawet biało się zrobiło.

Dokupię mu jeszcze bokserki do tych witaminek i od nowego cyklu możemy znowu działać :)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• majju Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wracam z konferencji, może nawet zdążę do kościoła.
    Przeczytałam co napisałyscie ale jak piszę w aucie to mi niedobrze ;)

Wiecie co, jakbym nie mierzyła tempki to chyba bym już 100 razy testowała. Bólu brzucha jak na @ już nie ma za to jajniki wariują. Nie wiem o co chodzi

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas dobry pomysł z bokserkami, fajny komplet będzie :)

kas50, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju termin @ masz na jutro tak??

• majju Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majju termin @ masz na jutro tak??
    Wg OF na dzisiaj wg mnie na jutro :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Majjuuuu a czujesz się jakoś inaczej niż zazwyczaj ? nie chcę Cię nakręcać, ale kurcze super by było...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=dTZONbCOCe4

Szustak o niepłodności - jeszcze nie słuchałam, ale teraz wpadł w moje ręce więc podsyłam

‹‹ 1242 1243 1244 1245 1246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ