Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was z pracy
Aga piekny awatarek
Cinnamon jaka świetna torebka i piekny kolor
Katiuszaa u ciebie widzę nowa czarownica chyba po wczorajszym lekarzu i dobrych wiesciach takie zmiany
U mnie dziewczyny kolejny dzien meczarni. Czuje się fatalnie i odliczam godziny pojscia do domu
A wam życzę miłego dnia :*cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Też mam dziś ciężki dzień, kierowniczka wyprowadziła mnie z równowagi. ..odgryzlam jej a teraz się trapie...jeszcze @ nie nadchodzi, czasem pojawi się kilka niteczek krwi w sluzie...ehhh...byle do wieczora
-
Hej Dziewczyny,
Witajcie po długiej przerwie, od razu proszę o wybaczenie nieobecności ; )
Bardzo potrzebowałam odpoczynku od pracy, od komputera.
Melduję, że wracam zrelaksowana i pracę w końcu zostawiłam daleko za sobą.
Na pewno nie dam rady nadrobić całego tygodnia, proszę o szybki flesz co nowego?, są jakieś nowe ciąże? Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze : )
U mnie ok, odpoczywam, chodzę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży 2 x w tyg, jeżdżę z psiakiem nad morze, dogadzam kulinarnie rodzince, w końcu zwolniłam tempo i mam czas na odpoczynek. Już czuję ruchy dzidziola od jakichś 2 tygodni, szaleje szczególnie wieczorami, albo w ciągu dnia, gdy się położę. To już 17- ty tydzień, czas szybko leci.
Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby- właśnie przeczytałam, że ostatnio masz manię i wszystko " obciągasz", sorry za skojarzenia, ale roześmiałam się gromko ; )
w ogóle w ciąży harkorowy dowcip ciągle mnie trzyma, co jakiś czas jakim przekleństwem rzucę, chyba mały łobuz się szykujemidnight, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
hej
Aga śliczny avatarek
Katiusza śliczna psinka, plan działania super, brzmi obiecująco
Edycik dobrych wyników!
Wszystkim co w pracy z całegoserca życzę wytrzymania i jak najszybszego powrotu do domku!
Nie pszę zbyt często, bo jestem jakaś zdołowana...wiem że niedługo @...jestem wściekła i w ogóle..nic mi sięnie chce.wszystko jest dokładnie jak w poprzednim cyklu...nawet testować za wcześnie mi się nie chce.
Miłego dnia Wam życzę.
Edycik, AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
dziewczyny czy wasi faceci biora jakieś witaminki? Ja właśnie kupiłam swojemu Gold Vit dla mężczyzn na Walentynki:) hihi
Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Cześć Jaśminowa
fajnie poczytać, że tak się rozkoszujesz tym wolnym, super! spacery nad morzem z psem....bajka....
Midnight proszę się uśmiechnąć...choć wiem,że ta druga połowa cyklu, zaraz przed @ najcięższa dla psychiki. Ale musimy się jakoś trzymać i nie dawać negatywnym myślom! Wysyłam Ci porządne energetyczne uściski :*
Kas mój kiedyś brał ze mną kwas foliowy, teraz ja biorę inny więc mu nie dajea zresztą po wynikach jego uspokoiłam się, ze może suplementy mu niekonieczne. Choć na pewno by nie zaszkodziły
więc prezent super sprawiłaś
Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Agulek acardu chyba u mnie nie ma, dopiero rozpoczelam cykl, aspirynke zapodam sobie za 1,5 tygodnia:)
Kas moj bierze jedna tabletke dziennie wszystkich podstawowych witaminek, codziennie pije tran i teraz dodatkowo jedna tabletke magnezu. Ale to nie na polepszenie armii tylko tak ogolnie bo z jedzenia ciezko miec wszystko na odpowiednim poziomie a zwlaszcza w zimie, jak pojawi sie wiecej slonca to moze bede mu dawala mala lyzeczke tranu zamiast duzej.AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej. Wracam z konferencji, może nawet zdążę do kościoła.
Przeczytałam co napisałyscie ale jak piszę w aucie to mi niedobrze
Wiecie co, jakbym nie mierzyła tempki to chyba bym już 100 razy testowała. Bólu brzucha jak na @ już nie ma za to jajniki wariują. Nie wiem o co chodzi