X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk i jak bierzesz ten acard?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was z pracy :-)
    Aga piekny awatarek :)

Cinnamon jaka świetna torebka i piekny kolor :)

Katiuszaa u ciebie widzę nowa czarownica chyba po wczorajszym lekarzu i dobrych wiesciach takie zmiany :)

U mnie dziewczyny kolejny dzien meczarni. Czuje się fatalnie i odliczam godziny pojscia do domu :(

A wam życzę miłego dnia :*

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu życzę poprawy samopoczucia :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu wytrzymania w pracy zatem :*

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dziś ciężki dzień, kierowniczka wyprowadziła mnie z równowagi. ..odgryzlam jej a teraz się trapie...jeszcze @ nie nadchodzi, czasem pojawi się kilka niteczek krwi w sluzie...ehhh...byle do wieczora

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Witajcie po długiej przerwie, od razu proszę o wybaczenie nieobecności ; )
    Bardzo potrzebowałam odpoczynku od pracy, od komputera.
    Melduję, że wracam zrelaksowana i pracę w końcu zostawiłam daleko za sobą.

Na pewno nie dam rady nadrobić całego tygodnia, proszę o szybki flesz co nowego?, są jakieś nowe ciąże? Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze : )
    U mnie ok, odpoczywam, chodzę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży 2 x w tyg, jeżdżę z psiakiem nad morze, dogadzam kulinarnie rodzince, w końcu zwolniłam tempo i mam czas na odpoczynek. Już czuję ruchy dzidziola od jakichś 2 tygodni, szaleje szczególnie wieczorami, albo w ciągu dnia, gdy się położę. To już 17- ty tydzień, czas szybko leci.

Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- właśnie przeczytałam, że ostatnio masz manię i wszystko " obciągasz", sorry za skojarzenia, ale roześmiałam się gromko ; )
    w ogóle w ciąży harkorowy dowcip ciągle mnie trzyma, co jakiś czas jakim przekleństwem rzucę, chyba mały łobuz się szykuje

midnight, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Aga śliczny avatarek

Katiusza śliczna psinka, plan działania super, brzmi obiecująco ;)

Edycik dobrych wyników!

Wszystkim co w pracy z całegoserca życzę wytrzymania i jak najszybszego powrotu do domku!

Nie pszę zbyt często, bo jestem jakaś zdołowana...wiem że niedługo @...jestem wściekła i w ogóle..nic mi sięnie chce.wszystko jest dokładnie jak w poprzednim cyklu...nawet testować za wcześnie mi się nie chce.

Miłego dnia Wam życzę.

Edycik, AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wasi faceci biora jakieś witaminki? Ja właśnie kupiłam swojemu Gold Vit dla mężczyzn na Walentynki:) hihi

Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas mój bierze kwas foliowy i witaminę D :) ale zestaw witaminek dobry pomysl na walentynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:00

AgaL, midnight lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jaśminowa :) fajnie poczytać, że tak się rozkoszujesz tym wolnym, super! spacery nad morzem z psem....bajka.... :)

Midnight proszę się uśmiechnąć...choć wiem,że ta druga połowa cyklu, zaraz przed @ najcięższa dla psychiki. Ale musimy się jakoś trzymać i nie dawać negatywnym myślom! Wysyłam Ci porządne energetyczne uściski :*

Kas mój kiedyś brał ze mną kwas foliowy, teraz ja biorę inny więc mu nie daje ;) a zresztą po wynikach jego uspokoiłam się, ze może suplementy mu niekonieczne. Choć na pewno by nie zaszkodziły :) więc prezent super sprawiłaś :)

Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Ty do 15...? ja do 16 i piję właśnie drugą kawę, bo zaczęło u nas porządnie lać...i głowa mnie rozbolała ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek acardu chyba u mnie nie ma, dopiero rozpoczelam cykl, aspirynke zapodam sobie za 1,5 tygodnia:)

Kas moj bierze jedna tabletke dziennie wszystkich podstawowych witaminek, codziennie pije tran i teraz dodatkowo jedna tabletke magnezu. Ale to nie na polepszenie armii tylko tak ogolnie bo z jedzenia ciezko miec wszystko na odpowiednim poziomie a zwlaszcza w zimie, jak pojawi sie wiecej slonca to moze bede mu dawala mala lyzeczke tranu zamiast duzej.

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas pada śnieg :( i nawet biało się zrobiło.

Dokupię mu jeszcze bokserki do tych witaminek i od nowego cyklu możemy znowu działać :)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• majju Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wracam z konferencji, może nawet zdążę do kościoła.
    Przeczytałam co napisałyscie ale jak piszę w aucie to mi niedobrze ;)

Wiecie co, jakbym nie mierzyła tempki to chyba bym już 100 razy testowała. Bólu brzucha jak na @ już nie ma za to jajniki wariują. Nie wiem o co chodzi

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas dobry pomysł z bokserkami, fajny komplet będzie :)

kas50, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju termin @ masz na jutro tak??

• majju Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majju termin @ masz na jutro tak??
    Wg OF na dzisiaj wg mnie na jutro :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Majjuuuu a czujesz się jakoś inaczej niż zazwyczaj ? nie chcę Cię nakręcać, ale kurcze super by było...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=dTZONbCOCe4

Szustak o niepłodności - jeszcze nie słuchałam, ale teraz wpadł w moje ręce więc podsyłam

‹‹ 1242 1243 1244 1245 1246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ