Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja znowu dziś na wyjeździe
żeby tylko @ mnie po drodze nie dopadła...
Aga gratuluję podejścia. Muszę się uczyć od Ciebie
Katiuszka super, że wizyta pomyślna! Masz rację, że czekanie najgorsze. No i zacny awatarek
Kasiu kuruj się kuruj. Zdrówka!
Ruby życzę żeby jednak udało się wykorzystać ten cykl mimo 'niedogodności'wiem jak głupio to zabrzmi ale zazdroszczę śluzu
Edycik mam nadzieję, że Sroka dopomoże. Ja do endo, oprócz tych badań co napisałaś, robiłam jeszcze antyMAG. Może warto przy okazji.
Tyle udało mi się napisać w aucie, dobrego dnia Kochane :*Kasia1407, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
jejkuuu u nas dziś tak wiosennie powiało (a wieje nieźle, przez halny) że jechałam do pracy i śpiewałam sobie pod nosem, uśmiechając się do mijanych ludzi
wariatka!
Katiuszkaa co za nowa Czarownica, takie wiosenne kolorki w tym avatarzesuper!
Ruby jak tam Twoje niedogodności? te maści, czy tabletki nie działają?
wyczytałam, że coś "ciekawego" podsunął Ci dr google! proszę nie dawać takich przykładów wyszukiwania chorób, Pani Moderator :* no i super, że ziółka działają....i jest poślizg
Edycik mam nadzieję, że u Ciebie też ziółka dadzą efekt, ważne póki co, ze dają się pić i spanko dobre
Majusia a proszę, możesz się uczyć...jeśli wytrwam dłużej, narazie nie ma co
Wczoraj miałam szalony dzień w pracy, może dzis będzie spokojniej. No i dziś zaczynają się te rekolekcje, idę na 16, nie mogę się doczekać
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
CZas na kawkę, która popija właśnie ?
A właśnie wczoraj ktoś w pracy mówił o Mazurach i pomyślałam o Cinnamonku i naszym planie wyjazdowym do niej i nie mogę się doczekać!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 08:35
cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś no to fajnie, że masz taki dobry humorek
A co do tego to jakby nic się nie dzieje, ani mniejsze ani większe, nie boli za bardzo chociaż mam wrażenie , że to po tej maści nie rośnie , za dwa dni się przekonam czy postrawiłam dobrą diagnozęAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://www.youtube.com/watch?v=XePJLpRyMfM
jakby ktoś chciał posłuchać, ojciec Szustak codziennie będzie miał 5 minutek rekolekcji - to jest dzisiejszecinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
A Ruby miałaś już taki najmocniejszy test,że tak powiem, a teraz bledsze? czy cały czas podobne, takie same?
A za dwa dni masz gina, czy inny lekarz, skoro dowiesz sie czy Twoja "diagnoza" była słuszna ?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:a kobiety zdarzało się żeby testy allegrowe owulacyjne oszukały was tak na maksa? bo włśnie mi nie wybarwiają się dalej, a śluz wczoraj był i jajnik też delikatnie czuję...zastanawiam się czy wszystko jeszcze przedemną czy już w trakcie?
Hej hej wszystkim.
Ruby, nie miałam tych z allegro, tylko rossmann i one pokazywały ok, tyle, że sam pik Lh był przez kilka godzin i wtedy kreska była taka sama, a potem kilka dni były ciemne. Liczy się od 1 wybarwienia. -
Edycik obys wyniki miała lepsze niż moje:-)
Ja dalej czekam na @, dziś 29dc i nic. Ale nie testowalam chyna że jutro ew.sikne jak nie przyjdzie. Hmmm może te leki wpływają. ..Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:A Ruby miałaś już taki najmocniejszy test,że tak powiem, a teraz bledsze? czy cały czas podobne, takie same?
A za dwa dni masz gina, czy inny lekarz, skoro dowiesz sie czy Twoja "diagnoza" była słuszna ?
właśnie wszystkie mam blade..tak idę do mądrej głowy w ptAgaL lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Katiuszka fajny avatarekco za zmiany u nas, to już chyba wiosenne
Ruby to zaszalałaś wczoraj kobietomiałaś się wstrzymać, ale poślizgu nie wykorzystać to grzech
Edycik życzę dobrych wyników :*
Aga ja posłucham tylko po pracycodziennie będzie dodawane nowe?
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonek codziennie, wchodź przez youtube na jego kanał "Langusta na palmie" i tam będą codziennie o 7 rano nowe odcinki
będę na pewno
A Mazury póki co w deszczu, szare i brzydkie ale do lata wszystko się zmieniAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dzięki
będę na pewno
A Mazury póki co w deszczu, szare i brzydkie ale do lata wszystko się zmienicinnamon cookie lubi tę wiadomość