Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No no Cynamonku, torebka sliczna.
Edycik a ty jutro o ktorej wyniki odbierasz? Mialas juz wczesniej tsh badane?
Agulek a to ty jestes na avatarku?
Ruby ponoc te allegrowe nie sa za dobre. No ale jak masz potrzebe sikania na patyka to chyba malo wazne
Wczoraj zaczelam czytac "The powet of now" mam nadzieje ze mi pomoze. Czasem czuje sie bardzo zagubiona i nie nadazam za swiatem. Tyle sie dzieje a czlowiek dazy ciegle ku lepszemu bytowi, i ciagle mu malo i chce wiecej. Wyscig szczurow. Czas zwolniccinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Aguś jeszcze nie mam
ten kolor podoba mi się najbardziej, ewentualnie beżowy
Edycik nie musiałam wchodzić na stronę by wiedzieć co to za komplecikmam podobny tylko czarny a zamawiałam z profilu fb Be Like Desertrose czy jakoś tak
mają swoją stronę i wiele rzeczy jest tańszych niż w innych butikach
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Madzikk niestety nie ja
Dzięki za tytuł książki, jestem molem książkowym i spisuje tytuły do przeczytania
Cinnamonek a to nie w tej spódniczce byłaś Batwoman?madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnykomplecik fajny ale miała bym obawę czy ty lkiem bym nie świeciła bo wydaje się mega kr otka spódniczka, a ostatnio mam manię i cały czas obciągam wszystko bo też mi się zdarzy kupić przykrotkawe
Cynamon ładna torebka, ja szukam czegoś w ciemniejszej szarości albo brązie bo takich mi brakuje w szafie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:31
Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Madzikk niestety nie ja
Dzięki za tytuł książki, jestem molem książkowym i spisuje tytuły do przeczytania
Cinnamonek a to nie w tej spódniczce byłaś Batwoman?ale ja lubię falbanki, frędzelki i inne takie więc sporo mam tego w szafie
AgaL lubi tę wiadomość