Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZostawić was na 15 min i czytania że oczy bolą, a co będzie jak wrócę wieczorem!
Dzieki dziewczynki zamierzam bawić się wspaniale:)
Majetta mój też jest różowy nowiutki pachnący i od następnego cyklu zacznę używać
Natka filmiku nie widziałam ale zaraz szukam i lukam
Faceci faceci, a ja się nie wybiję bo mój też jest super fajny, ale dyskutować wolę podobnie jak renate tutaj, bo jemu starczą 3 słowa i wie o co chodzi, a ja z kolei muszę powykładać trochę więc robię to na forum:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:19
-
nick nieaktualnyBratek mam takie pytanie. Napisałaś, że w poniedziałek wyruszacie na wakacje. Tak się składa, że parę dni po terminie @ również wyruszam. Czytałaś coś, konsultowałaś się z lekarzem co gdy okaże się, że zafasolkowałaś i jedziesz na urlop? Są jakieś szczególne zastrzeżenia? Bo tak się zastanawiam od kilku dni... Gdyby się udało i pojadę, jeśli w trakcie dostanę jakiegoś plamienia, co zrobić kiedy źle się poczuję... Problem też, bo wyjeżdżam za granicę...
Przepraszam za gdybanie , ale nie daje mi to spokoju. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale sie naczytalam od rana ja swojego M. tez tak nie chcem meczyc dlatego tak sie ciesze ze nasz watek tak sie rozwina dzieki ruby jeszcze raz
witam nowe dziewczyny fajnie ze nas przybywa
i o co chodzi z tym ananasem?
Majetta dopoki nie ma @ trzymam mocno kciuki, wrecz ja przeganiam od ciebiecykl staran- 10
-
Majetta wrote:Witamy nowa osobę ja niestety dostałam lekkiego plemienia wiec jutro jak nic pojawi sie @ ;/cykl staran- 10
-
Ja muszę sobie filmik obejrzeć w domu bo w pracy to niestety nie bardzo mogę:p
No dziewczyny a dodatkowo zapisałam się do lekarza na poniedziałek (3 dzień cyklu) na badania i żeby mi stwierdziła czy mi tam wszystko hula07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyruda69742 wrote:ja tu czary juz odprawiam przepedzajace ta wredna @, a jesli jednak sie pojawi to bedziemy sie wspierac w kolejnym cyklu , wkoncu musi byc dobrze
hahaha Ruda zostaniesz naszą forumową czarownicą
Majetta- właśnie daj znać czy wszystko ok, jakie badania Ci zaleci ewentualnie i co badaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 18:00
ruda69742 lubi tę wiadomość