Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Witaj Anisia, żal się, płacz, narzekaj, bierzemy to na klatę co dziewczyny?
Ja dzisiaj jadę po pracy do mamy pomóc w remoncie a raczej w sprzątaniu już, i właśnie tam przyjdzie kuzynka ciotka i taka mała babska imprezka się zrobi :)wrócę pewnie wieczorem, ale zajrzę do was:)
Miłej imprezy, Ruby!
Witaj , Natka:)
Ja eż bardzo sie cieszę, że ten wątek powstał. Dzięki:) Ps. Pewnie się powtarzam, ale co tam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 13:30
-
nick nieaktualnyudało się dzięki Anisia:)
Nastka też kilka z nas ma 30-dziechę w tym roku bądź w podobnym wieku , dobrze trafiłaś
a co do wykresu to expertem nie jestem ale póki temp nie spada to chyba całkiem dobrze, w porównaniu do mojej to chyba fantastycznie może dziewczyny wiedzą więcej w tym temacie:)Sunday lubi tę wiadomość
-
A-nisia wrote:Dzieki dziewczyny wlasnie wczoraj rozwiala sie moja nadzieja na pomyslny koniec i rozpoczelsm 14 cykl staran i pomalu mam dosc wiec uwaga bede sue duzo zalic...ale spokojnie dopiero jutro jak wroce z pracy :)ruby jak pod wykresem masz udostepnij to masz tez tam link ktory kopiujesz i potem wklejasz na swoim profilu, tam gdzie awatarek:)
Głowa do góry, będzie dobrze:) Dzięki za instrukcję udostępnienia wykresu:) -
Natka30 wrote:Musisz kliknac moj login i tam bedzie ze udostepniam wykres
Kurczaczki żółciutkie, piękny skok!!!
Ajajajajjjjajjjjjj (w tym momencie odczyniam pseudo-indiański taniec, zaklinający Twą @, żeby przyszła dopiero za 9 miesięcy ))) ). A na serio - tfu tfu, fajnie wygląda -
No dobra, to poszło. Mój też upubliczniłam. Może przyniesie to szczęście? ))
Do tej pory udostępniałam tylko anonimowo wykres po zakońćzeniu - w końcu sama bardzo często czytam i analizuję zakońćzone wykresy innych dziewczyn, więc trzeba się przyczyniać do poszerzania ovu-biblioteczki
Kto wie, może teraz sprowadzę na swój szlaczek jakieś dobre fluidy? ))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 13:39
-
nick nieaktualnyWitam Anisia i Natka
Anisisa wiem jak to jest bo też czasem mam ochotę walnąć wszystkim ale jak tak piszę na forum i czytam dziewczyny to jakoś nie myślę o niepowodzeniach. Gorsze cykle już były więc następny powinien być lepszy, głowa do góry:)
Bratek super, że Twój M Cię wspiera mój podobnie, ale z tym to trzeba uważać... Ja mogłabym o moich staraniach gadać godzinami, praktycznie cały czas, u niego trzeba wyczuć kiedy ma dość ale tak to już jest u facetów.
Ruby baw się dobrze, ale nie zapominaj o staraniach bo to Twój dobry czas:) chociaż z drugiej strony po takiej imprezce, człowiek wyluzowany... zawsze łatwiej się z M dogadać... wiecie o co chodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nusia. wrote:Przykro mi... Informuj na bieżąco. A jeśli niestety przyjdzie @ to w nowy cykl wejdziesz z impetem:)
Oczywiście, że tak! Testy owulacyjne + nowy (różowy:D ) termometr i jazda!
Natka30 wrote:Majetta jeszcze nic straconego. Czasem w dniach spodziewanej miesiaczki pojawia sie plamienie...
Jak to mówią: nadzieja umiera ostatnia07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Natka30 wrote:Bratek dzieki Pozwolilam sobie zerknac na Twoj wykres... Tez wyglada fajnie, fajniej niz moj i chyba juz niedlugo mozesz testowac Zycze 2 krech ;]
Ten mój niby fajny w tym cyklu, ale z drugiej strony - co chwile łapie czkawkę, że tak powiem OvuF po drodze 3 razy zmieniał mi datę owulki )) Jedyna moja nadzieja, że chociaż wszystkie testy miałam negatywne, to jednak fakt, że jednego dnia były dość mocne, więc może jajnik dał radę wypluć coś z siebie
A tak w ogóle, to super, że masz tak optymistycznego i wspierającego TZ-za
nusia, ojjj tak. My, kobiety, już tak mamy, że przejawiamy wybitną skłonność do rozmieniania wszystkiego na czynniki pierwsze i analizowania po tysiąc razy (a jak dojdą do tego predyspozycje osobnicze, to już w ogóle wesoło ). Faceci sa bardziej konkretni, zadaniowi itd. Ale to urocze, gdy trzeba pogodzić po jednym dachem dwa tak odmienne światy
Majetta, RÓŻOWY termometr? Już go uwielbiam!!!ruda69742 lubi tę wiadomość
-
Chyba tylko ja tu tempki nie mierzę Jak się nie uda w tym cyklu to zacznę, choć mam oczywiście nadzieję że się uda Ale z obserwacji śluzu mi się pokrywa z tym co oni mi tu pozaznaczali, w ogóle chyba owu mam dziś bo mnie jakoś dziwnie brzuch boli nie wiem... jakby jajnik może właśnie?
A co do facetów ja na mojego też narzekać nie mogę bo do tej pory zawsze wspólnie przechodzimy przez wszystkie wzloty i upadki Ale też wolę sobie dokładniej podyskutować na ten temat z jakimiś babeczkami (z wami:P) kobieta najlepiej zrozumie kobietęruda69742 lubi tę wiadomość