Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda69742 wrote:Opowiadalam wczoraj swojemu M. O was kobitki , ponieważ pierwszy raz jestem na forum i on bardzo się cieszy że mam wsparcie od was i mogę się wam wygadac bo jak pisałam wcześniej nikomu nie mówiłam o naszych staraniach i nie mam z kim o tym rozmawiać
ruda69742 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się usmialam Bratek , mój też już co rano się pyta jak tam temp. I mowi że to ten miesiąc na pewno wariaty z tych naszych M. Ale chociaż poprawiają humor i znoszą dzielnie nasze humorki. choć sami już mają czasem dość
Bratek lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
Na dobranoc moją wiadomość kieruje ku górze że ja w tym miesiącu stanowczo rzadam jak najwięcej pozytywnych testów a jak nie to inaczej porozmawiamy sobie ze stwórca
Dobranoc dziewczyny i najważniejsze to bez stresu kiedyś się musi udać inna opcja nie wchodzi w gręnusia., Bratek lubią tę wiadomość
cykl staran- 10
-
nusia. wrote:Super!!!
Poniedziałkowe testowanie:
zizi
Bratek
Majetta
nusia.
Ruda69742
i może Błękitna do nas dołączy
Zróbmy baby boom
Zawsze to większe szanse w piątkę niż w pojedynkę
Jest nas już 6 !
Tak tak jestem z Wami w poniedziałek... To o której traktujemy? -
ruda69742 wrote:Majetta jak ty nie zaszlas i przyjdzie @to ja osobiście idę na górę i porozmawiam sobie z naszym stwórca i mówię ci to nie będzie miła rozmowa dla niego07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Dzień dobry! Działo się tu wieczorkiem i w nocy, jak widzę Bardzo się cieszę, że na poniedziałek jest nas tyle, na pewno jakieś pozytywy będą, inaczej być nie może Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki, dobre kibicowanie się przyda. Dobrego dnia, moje drogie:)
Błękitna, Majetta, ruda69742 lubią tę wiadomość
-
ruda69742 wrote:Na dobranoc moją wiadomość kieruje ku górze że ja w tym miesiącu stanowczo rzadam jak najwięcej pozytywnych testów a jak nie to inaczej porozmawiamy sobie ze stwórca
Dobranoc dziewczyny i najważniejsze to bez stresu kiedyś się musi udać inna opcja nie wchodzi w grę
No dokładnie z Panem Bogiem to i pokłócił się czasem trzeba zebycos wywalczyć ale wierze że jest łaskawy i nas wszystkie obdarzył slicznymi fasolkamiMajetta, Bratek, ruda69742 lubią tę wiadomość
-
Błękitna wrote:No dokładnie z Panem Bogiem to i pokłócił się czasem trzeba zebycos wywalczyć ale wierze że jest łaskawy i nas wszystkie obdarzył slicznymi fasolkami
Też tak myślę Wierzę, że wszystko jest po coś więc to nasze czekanie też na pewno ma sens. Tylko czasem trudno o tym pamiętać ze spokojem...Błękitna, Majetta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda69742 wrote:Opowiadalam wczoraj swojemu M. O was kobitki , ponieważ pierwszy raz jestem na forum i on bardzo się cieszy że mam wsparcie od was i mogę się wam wygadac bo jak pisałam wcześniej nikomu nie mówiłam o naszych staraniach i nie mam z kim o tym rozmawiać
Ruby jeszcze raz dziękuje za zalozenie tego wątku
Cała przyjemność po mojej stronie:)
Wczoraj miałam słaby dzieñ, a wieczorem tak mnie brzuch bolał i jajniki więc chyba był szczyt owulacji , ale powiem wam nie chciało mi się działać drugi dzień z rzędu i dzisiaj trochę załuję, ale co ma być to będzie i koniec.
Jsakby mi sie tak cykl nie wydłuzył to bym z wami testowała, zazdroszcze:)
Miłego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 07:18
-
A ja najpierw soboty, potem bedzie ciężka niedziela i wreszcie poniedziałek dobrze dziewczyny, ze jesteście bo nie mam z kim porozmawiać a nie chce nakręcać mojego mężczyzny bo to nic dobrego z tego nie wyjdzie znając życie07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Majetta wrote:A ja najpierw soboty, potem bedzie ciężka niedziela i wreszcie poniedziałek dobrze dziewczyny, ze jesteście bo nie mam z kim porozmawiać a nie chce nakręcać mojego mężczyzny bo to nic dobrego z tego nie wyjdzie znając życie
Ją na szczęście na wakacjach jestem z moim P. dopiero w niedzielke wieczorkiem wracamy więc jakby łatwiej mi będzie wyczekac będziemy się wspierać więc damy radę dziewczyny... W kupie siłąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 07:27
Majetta lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Cała przyjemność po mojej stronie:)
Wczoraj miałam słaby dzieñ, a wieczorem tak mnie brzuch bolał i jajniki więc chyba był szczyt owulacji , ale powiem wam nie chciało mi się działać drugi dzień z rzędu i dzisiaj trochę załuję, ale co ma być to będzie i koniec.
Jsakby mi sie tak cykl nie wydłuzył to bym z wami testowała, zazdroszcze:)
Miłego dnia:)
Będziemy z Tobą Ruby kiedy przyjdzie czas na Twój tescikRuby, zizi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Błękitna dzięki ja jak mierzę to wcześniej np o 5.30 to zawsze mam niższą niż o 8 rano
A gdzie wypoczywacie?
Jeszcze wczoraj byliśmy na północy w Gdańsku a już dzisiaj na południu do Zakopanegomojego ukochanego podążały takie dość intensywne wakacje ale jest cienie