Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:właśnie się obudziłam, po ostatnim poście położyłam się i spałam jak mały dzidzuś mojej córy nie ma więc korzystam bo zaraz jak wpadnie do domu to zrobi dymy
śniła mi się jakaś dziewczyny w ciąży - nie ja jakaś obca, że zrobiła test i mi pokazała więc dziewczyny sikać sikać może to któraś z was mi się wyśniła07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy któraś z was przedłużała abonament jak ten darmowy się skończył? ciekawa jestem czy wykres będę mogła normalnie prowadzić jak nie zapłacę? te ich detektory i inne cuda i tak mnie nie przekonują ...ale wykres bym poprowadziła z tej okazji przecież zakupiłam nowy termometr rzecz jasna!
-
nick nieaktualnyJa nie mam pojęcia... Abonament od razu wykupiłam na rok, bo wiedziałam jak będzie... Tym bardziej, że jeśli wcześniej zafasolkujesz to możesz go wykorzystać na kalendarzu śledzenia ciąży- BellyBestFriend. Nie wiem jak on działa (z wiadomych powodów) ale trzeba byłoby zapytać się jakiejś szczęśliwej przyszłej mamy. Według mnie bardzo się opłaca wykupić tak czy inaczej. Bo za rok zawsze taniej
-
nusia. wrote:Zizi pięknie! jeden spadek był, później ładna górka... Z tego musi coś wyjść, życzę z całego serca
Testuj razem ze mną w poniedziałek, to będzie Twój 10 dpo a mój 11 dpo. Będzie raźniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper!!!
Poniedziałkowe testowanie:
zizi
Bratek
Majetta
nusia.
Ruda69742
i może Błękitna do nas dołączy
Zróbmy baby boom
Zawsze to większe szanse w piątkę niż w pojedynkę
Jest nas już 6 !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 23:43
Bratek, Kjopa3, renate, zizi lubią tę wiadomość
-
nusia. wrote:Super!!!
Poniedziałkowe testowanie:
zizi
Bratek
Majetta
nusia.
i może Błękitna do nas dołączy
Zróbmy baby boom
Zawsze to większe szanse w piątkę niż w pojedynkę
No to mocno będę trzymać za Was kciuki!!!!!!!
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Oby
Już mi ten ananas język wyżarł )))))) Mam nadzieję, że chociaż w jakimś celu (no doooobra, po prostu jest zdrowy - to też dobre uzasadnienie jego pochłaniania ).
Jak ja nie cierpię ananasów... Nigdy w życiu bym nawet kawałka do ust nie wzięła, więc podziwiam
Kjopa- sama trzymam kciuki i dziękuję
Siedzę dzisiaj prawie cały dzień na ovu bo jakiś taki niepokój mam w sobie, czy przeczucie, nie wiem już sama...
Bez Was dziewczyny byłoby ciężko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 23:32
Bratek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja spalam cały dzień jak nigdy , dziś nie wytrzymalam zrobiłam test i negatywny ale to dopiero 9dpo więc dołączam się do was i kolejny zrobię w poniedziałek
I mieszkam niedaleko berlina . Trzymam za nas i witam nowe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 15:57
Bratek, zizi lubią tę wiadomość
cykl staran- 10
-
nick nieaktualny
-
Opowiadalam wczoraj swojemu M. O was kobitki , ponieważ pierwszy raz jestem na forum i on bardzo się cieszy że mam wsparcie od was i mogę się wam wygadac bo jak pisałam wcześniej nikomu nie mówiłam o naszych staraniach i nie mam z kim o tym rozmawiać
Ruby jeszcze raz dziękuje za zalozenie tego wątkuBratek, nusia. lubią tę wiadomość
cykl staran- 10