Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Normalnie sukces! Udało mi się w tym moim nienormalnym miasteczku zapisać do ginekologa na NFZ. I wiecie co - do mojego i w tej samej przychodni, do której chodzę. Okazało się, że od stycznia mają kontrakt, ale nigdzie nie ma takiej informacji! Przez telefon, jak zaczęłam tłumaczyć, że leczę się prywatnie u doktora x, ale potrzebowałabym skierowanie na badania, żeby je zrobić na NFZ i nie wiem, gdzie mogłabym się zapisać, to mi powiedziano, że u nich! Termin co prawda na 13 czerwca, ale grunt, że zadanie na dzisiaj wykonane
Teraz już przynajmniej wiem, że jest taka możliwość i będę z tego korzystać, a tylko na monitoring i w nagłych przypadkach będę chodziła prywatnie. Dobre i to
Aguś, mnie też licz na te gołąbkiChociaż zanim dojadę, to już dawno o nich zapomnisz
cinnamon cookie, majju, AgaL, midnight, chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyJestem za rozwiązaniem Madzikk - zwierzaki pilnują
Cynamon i co pomaga ta kolorowanka? też chyba kupię...
Aga też słyszałam, że joga działa cuda
Zdrzemnęłam się, a zaraz dzieciaki do mojej N przyjeżdżają (moja chrześnica i jej siostra) zostają do pt, ale już odchowane więc będą się bawić same tylko trzeba zjeść zrobić i lekko dopilnowaćnie chciałam odwoływać bo to już tak długo umówione a wiecie dzieci się tak cieszą że nie miałabym serca tego odwołać zwłaszcza że to ostatni tydzień ferii:) mam też m przy sobie więc w razie czego on dopilnuje
Smerfelinka, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby będziesz miała "domowe przedszkole"
Nie wiem czy pisałam... Witaj już z namiI pamiętaj, żadnych więcej szpitali! Poza porodówką
Smerfelinka, AgaL, Ruby, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Cynamonku czas zapier.... jak nie wiem co, mówiąc brzydko
Chociaż oczywiście po ciuchu będę liczyła na to, że ta wizyta nie będzie już wcale potrzebna
Dowiedziałam się też dzisiaj przypadkiem, że ten mój ginek ciężarne przyjmuje zawsze za darmo! Miło by było móc już skorzystać
Ruby na pewno będzie ciekawieTylko żeby rzeczywiście dały Ci trochę odpocząć, bo pamiętaj, że marzec jest Twój i musisz być ready
AgaL, majju lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Cynamonku czas zapier.... jak nie wiem co, mówiąc brzydko
Chociaż oczywiście po ciuchu będę liczyła na to, że ta wizyta nie będzie już wcale potrzebna
Dowiedziałam się też dzisiaj przypadkiem, że ten mój ginek ciężarne przyjmuje zawsze za darmo! Miło by było móc już skorzystać
Ruby na pewno będzie ciekawieTylko żeby rzeczywiście dały Ci trochę odpocząć, bo pamiętaj, że marzec jest Twój i musisz być ready
jasna sprawa
Super, że twój gon przyjmuje na NFZ i tak jak mówisz czas leci szybko, a dużo kasy zaoszczędzisz, szkoda że mój nie przyjmuje tylko zdziera kasę jak szalony.Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Aguś to Twój Brytyjczyk? Cuuuuudo!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:03
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
AgaL wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/k5nooE9VLF6QAz_4bqcuoJQJ5OEfjM
William
Jejku śliczny! rasowy? ups nie zgadłam :)never mindWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:04
AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Aguś ale mi smaka narobiłaś na gołąbki ajjj.A Katiuszkaa tak jak ja z sosem pomidorowym i aż mi ślinka cieknie
Paryzetka trzymam kciuki za przyrost bety
Kas jutro lecę jeszcze zrobić anty TG zadzwoniłam do endo powiedziałam co mam wykonane i kazała dorobić jak Ty radziłaś do kompletu jeszcze to badanie.
AgaL lubi tę wiadomość
-
madzikk a pamiętasz jak mi podałaś namiary na ginekologa z wrocławia, dziś zgadałam się z moją kosmetyczką i okazuje się że bardzo dobry lekarz.Ją też doprowadziłam do ciąży po 4 poronieniach i jej bratową też.Także może w przyszłym mcu ja się do niego wybiorę kochana.Dziękuję :*
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość