Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie jednak dupa
Zjechalam sie tylko po to zeby mi powiedzieli ze mam za malo sluzu zeby mi go pobrac do badanLezalam na fotelu prawie pół godziny bo położna bardzo mila zreszta próbowała cos z tamtad wyciągnąć ale niestety nie dało rady sucha jak wior bylam
wiedzialam ze mam tam sucho ale nie sadzilam ze az tak. Wyszlam oczywiście sie poryczalam i wracam do domu bo oczywiscie z M musielismy zachaczyc o złote tarasy
Ogolnie sie troche podlamalam zobaczymy co ginek powie w piatek.
Paryzetka ja rowniez czekam i trzymam mocno kciuki -
Nażarłam się jak prosie połową porcji, a wyników nie ma. Obawiam się, że będą jutro.
A co do @ i lutki to po luteinie @ jako tak trwała u mnie ok 5 dni, podczas gdy bez niej tylko 3. Za to bez lutki plamiłam łącznie 6 dni 3 przed i 3 po @.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kasiu przykro mi, że się nie udało... oby ginek miał dalszy dobry plan :*
a jak zakupy, udane??
Paryzetka chińszczyzna...mniam.... czekammmmmm z TobąKasia1407 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madka wrote:Kjopa ja się tak zastanawiam czy ginka może dać mi coś na pęknięcie pęcherzyka jeszcze w tym cyklu. Czy będzie czekała do następnych, żeby zobaczyć czy same pękają.
Pewnie najpierw zobaczy czy pęka sam lub czy nie pęka za późno. Mi akurat w Invicta powiedział lekarz, że właśnie robią monitoring i wtedy decydują czy trzeba dać na pęknięcie. -
Kasiu główka do góry! Na śluz też są sposoby, więc dlaczego by ich nie wypróbować? Piłaś kiedyś ziółka na to, a może łykałaś wit. b6 bodajże? Może warto spróbować? Ściskam :*
Paryzetko ależ nam emocje fundujesz! A ja się miałam nie stresowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:59
Kasia1407 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kasiu przykro mi. A to są dni około owulacujne jakoś? Może powtórka w te dni i będzie trochę śluzu wtedy. Nie płacz kochana lekarz na pewno coś wymyśli.
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Pewnie najpierw zobaczy czy pęka sam lub czy nie pęka za późno. Mi akurat w Invicta powiedział lekarz, że właśnie robią monitoring i wtedy decydują czy trzeba dać na pęknięcie.
Czytałam o niepękających, ale o pękających za późno to nieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:04
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
madka wrote:Możesz mi wytłumaczyć co to znaczy, że pęka za późno, czym się to objawia, jaki ma skutek? Ciężko coś w necie znaleźć, a takiego sformułowania użyła też ginka
To się chyba mówi przedojrzały pęcherzyk. Czyli pęka jak jest za duży i chyba mówią, że za stary i nic z tego nie będzie. A u mnie mówiłam, że na monicie miał 19mm a po 3 dniach owulacja i wtedy przytaknął, że właśnie trzeba to sprawdzić bo może za późno pęka. Teoretycznie po 3 dniach to miałby 25mm i niektórzy lekarze jeszcze to tolerują inni już nie. Piszę z telefonu to nic nie wrzucę bo ciężko ale spróbuję zaraz coś Ci znaleźć o co chodzi.madka lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:madzikk a pamiętasz jak mi podałaś namiary na ginekologa z wrocławia, dziś zgadałam się z moją kosmetyczką i okazuje się że bardzo dobry lekarz.Ją też doprowadziłam do ciąży po 4 poronieniach i jej bratową też.Także może w przyszłym mcu ja się do niego wybiorę kochana.Dziękuję :*
No Edycik, ja mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby;)
Smerfelinka moj P sie smieje zeby uzupelnic wapn to trzeba jesc skorupki od jajek.
Czytalam tez ze plamki (pecherzyki) robia sie tez przy uszkodzeniu paznokcia (zly manicure). Chodzi tylko o to ze bez wapnia magnez sie nie wchlonie. Stres wyplukuje magnez dlatego wazna jest jego suplementacja.
Partyzerka mam nadzieje ze wyniki beda jeszcze dzisiaj.Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzik faktycznie! My naszemu psiakowi dawaliśmy zmielone skorupki właśnie z powodu niedoboru wapnia, więc coś w tym jest👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔