X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia super, że taki weekend udany :) a co do cyklu.... kto wie, ja wierzę, że ciąża to CUD, więc zawsze może się zdarzyć :)

Paryzetka to uważaj przy czyszczeniu kuwety, może sam dojdzie do wniosku i zacznie sprzątać ;) Kiedy masz tą wizytę, zapomniałam ;)?

Edycik, midnight lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmywam się na chwilę z pracy, zarejestrować autko....szkoda, że to płatne ;P

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majusia super, że taki weekend udany :) a co do cyklu.... kto wie, ja wierzę, że ciąża to CUD, więc zawsze może się zdarzyć :)

Paryzetka to uważaj przy czyszczeniu kuwety, może sam dojdzie do wniosku i zacznie sprzątać ;) Kiedy masz tą wizytę, zapomniałam ;)?
    Już mu mówiłam, ale on jedt za wydaniem kota :/ Nie lubił go od samego początku.
    A wizytę mam dzisiaj ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki, żebyś nie zapomniała pytań ;) o której?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To trzymam kciuki, żebyś nie zapomniała pytań ;) o której?
    O 14:30 :) Listę chyba sobie zrobię z pytaniami :)

MamaTuśka, AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lunka super, że wpadłaś do nas :) ależ ten czas leci... Po ciężarnych najlepiej widać ;) już trzeci trymestr, szok!!! :)

Aguś jesteśmy z Tobą :* nooo stresssss :)

Paryzetka no skoro tyle pytań, to lepiej zapisz :) nie dziwię Ci się... Ja tak normalnie to zawsze mam dużo i połowę zapominam zapytać a co już mówić przy ciąży :)

Majju nieźle zaszaleliście :D prawidłowo! Na spontanie najlepiej :D

Edycik chorebzdko no kiedy Ty wyzdrowiejesz? :( :*

Ruby oby szybko się zagoiło... Z samego Twojego opisu jak czytam to aż mnie boli :/

Paryzetka83, Edycik, AgaL, luna91 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zaszalałam i zrobiłam sobie paznokcie, uwaga! RÓŻOWE (landrynkowe) :D i się w nich super czuję, w życiu bym nie pomyślała :)

Któraś z Was pisała o odżywce do włosów z alterry z Rossamana, użyłam wczoraj, świetna jest! Takie mięciutkie włoski teraz mam :D

Chyba wyślę M. po testy owu bo jakiś śluz się pojawił wczoraj nie wiem dlaczego, ale tempka słaba. Zrobię dla spokojności :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, MamaTuśka, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjusia ja pisałam o odzywce alterry z Rossamana i też jestem zdania,że jest super :) dlatego polecałam :D

Pokaż pazurki!!!!

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kasiu powodzonka w badaniach i oby wyszło taniej niż zakładasz ;)

Oby Agus oby :-) Niestety dopiero od 11.30 jest rejestracja i dowiem sie czy dzis mogę jechać.

Maju no to weekendzik udany no i super :-) Oby takich jak najwiecej :-)

Paryzetka powodzenia na wizycie i zamecz swojego ginka pytaniami :-P

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• majju Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, nie mam niestety kabelka w pracy. Poza tym wykonanie pozostawia wiele do życzenia ale kolorki mega optymistyczne :)

Kasiu ale chyba nie będą Ci pobierać krwi do wszystkich badań na raz? Bo trochę tej krwi będzie trzeba upuścić, żebyś nie zemdlała :)

Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuu ja miałam wszystkie te co Kasia robione za jednym zamachem, dwie próbki pobrały :)
    a kolorek róż-popieram lubię na pazurkach :D

Cinnamonek dzięki :*

Kasia1407, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Edycik słuchaj co Ci Twoja intuicja podpowiada ;) na kaszel najlepsze ''emskie''

Mama Tuśka dziękuję, czuję sie...nie źle...może jutro się poprawi jak się dowiem czegoś dobrego :)A Ty jak się czujesz ? śliczny suwaczek

Paryzetko kciuki za wizytę no i oczywiście za USG (choć trochę wcześnie), ale kciukam żeby już było coś widać, ni eszalej tak z porządkami ;) z kuwetą to problem...pojadę do Ciebie i sobie z lubym pogadam ;)

Aga to kiedy dokładnie powinnaś dostać @ ? a jak nie przyjdzie w terminie to tescik? oby nie przyszła :D

Majju jeszcze nie wiesz czy Cie organizm nie zaskoczy ;) szalej szalej :*

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight a Ty wizyta jutro?? :)
    A ja cykle zwykle 27, dziś właśnie 27dc...ale ostatnio zdarzał się dłuższy o dzień, dwa lub krótszy.
    Jak nie miałam żadnych objawów, tak od wczoraj czuję krzyże, i jakieś pobolewania w dole brzucha i jakby kłucie jajników-a przed @ podobnie mam.
    Nie chcę się łudzić...bo potem boli jak diabli.

• midnight Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Midnight a Ty wizyta jutro?? :)
    A ja cykle zwykle 27, dziś właśnie 27dc...ale ostatnio zdarzał się dłuższy o dzień, dwa lub krótszy.
    Jak nie miałam żadnych objawów, tak od wczoraj czuję krzyże, i jakieś pobolewania w dole brzucha i jakby kłucie jajników-a przed @ podobnie mam.
    Nie chcę się łudzić...bo potem boli jak diabli.

Wiem Aguś. dlatego nie chce też nakręcać, ale taka tyci nadzieja...? chyba nie zaszkodzi.Bo nadzieja zawsze jest, znaczy szansa :* Po cichu trzymam kciuki...żeby jednak wredota nie przyszła :*
    Tak jutro mam wizytę i usg..i zaczynam panikować.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ty trzymaj za mnie a ja za Ciebie,może będzie mniejszy stres :* o której wizyta?
    Ja już sobie wymyślam co zrobię dla siebie jak będzie trzeba walczyć dalej,na pewno przed Świętami kolor odświeżę,może kupie te melisski i planujemy weekend w górach z M :)

Edycik, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Mid ja za was też trzymam :)
    Mid wiem, że to wcześnie, ale wiesz jak się termin pojawił to nie mogłam się powstrzymać :) Dzisiaj dopytam lekarza kiedy najlepiej następne usg i wizytę umówić i już nie będę kombinować :)

Edycik, midnight, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę ze za jednym zamachem zrobie wszystkie choc powiem wam ze ja strasznie przychodzę pobranie krwi. Tzn. Zle sie pozniej czuje.

Agus ja również pocichutku trzymam kciuki zeby wredota nie przyszla :-)

Mid wszystko będzie w porządku zobaczysz swoja fasoleczke :-) Bedzie jutro szczesliwy dzień :-) I również dołączam się do trzymania kciuków :)

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to trzymam kciuki za wizytę.

Mid i za Twoją jutrzejszą.

Ruby no no. Ja myślę, że jak zaczną się płodne to zdecydujesz się na strzał :-P. Złoty oczywiście.

Aga kciuki kochana <3.

Lunka cudnie, że u Ciebie w porządku.

Kasiu oby udało się trochę zaoszczędzić na badaniach. Kciuki za wyniki.
    Majju wiesz bez owulacji też są dzieci ;-). Przynajmniej na tym forum. Zaskakuje z nienacka więc kciukam za te weekendowe szaleństwa.

majju, Paryzetka83, AgaL, luna91 lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Od rana próbuję do Was napisać, ale ciągle coś :/ A teraz jeszcze musiałam przekonać komputer, że ta strona jest bezpieczna, bo mi nie chciał forum otworzyć, a póżniej posta mi zjadło ! Poza tym u mnie szaro, buro i humoru brak. Moje huśtawki nastrojów już mnie wkur***ją, jak nie wiem co. Do tego OF znów przesunął mi owulkę, a ja się z nim absolutnie nie zgadzam. No i mam jakieś dziwne objawy. Lewy jajnik czuję tak, jakby mi nagle urósł i przy chodzeniu pobolewa. Wtf?

Aguś to i ja trzymam kciuki, żeby wredota nie przyszła! :*

Maju nigdy nic nie wiadomo, więc kto wie, kto wie ;) A dodam jeszcze, że mój organizm zawsze wyjątkowo domaga się łóżkowych igraszek w dni płodne ;)

Midnight mam nadzieje, że jutrzejsza wizyta uspokoi Cię i będziesz mogła już tylko się cieszyć :)

Paryzetko trzymam kciukasy za wizytę! Zapisz sobie wszystko, jak musisz i pytaj do bólu, a później wracaj do nas z dobrymi wiadomościami! :)

Ruby mam nadzieję, że ten złoty strzał, to jest dla Ciebie recepta na sukces! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:38

midnight, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinko ja kiedyś pytałam ginkę o ból jajnika po owulacji i o ile dobrze pamiętam to powiedziała, że to boli proces przekształcania się pękniętego pęcherzyka w ciałko żółte.

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ