Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
jak ten weekend szybko mija ...jutro znów do pracy masakra jakaś
my dziś z M,pospaliśmy do 8.30
Ruby jak sie dziś czujesz?
Katiuszaa martwię się o Ciebie,napisz chociaż kilka słów.
CHmurreczkaa mam nadzieję,że jakoś dasz radę na tych chrzcinach.
Aguś jak poszło sprzątanie cytrynki?
Kjopa tak się zastanawiam czy nie miałaś wczoraj racji z moją owulkądziś tempka odbła do góry do 36.62 więc zobaczę na dniach jak to będzie wyglądać.A wczoraj po
tak mnie jajniki bolały że zasnąć nie mogłam.
Miłego dnia !!!Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny
Kawusia się parzy, trzeba jakoś się ogarnąć
Wyciągnęłam z 5 zestawów ciuchów i coś muszę z tego wybrać. Mam jeszcze trochę czasu, wyjeżdżamy o g.14.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziękuję Edycik
Uwielbiam tego dzieciaka, a jego mama to moja najlepsza przyjaciółka, bardzo mnie wspiera. Ale tak sobie myślę czasem jakie to niesprawiedliwe. Ona ze swoim partnerem doczekali się potomstwa jednym strzałem bez zabezpieczenia, a nam przez 3 lata się nie udaje... Mam nadzieję, że kiedyś i my będziemy mogli cieszyć się takim szkrabem.
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Hej Kobitki
wczoraj padliśmy po pucowaniu aut, cały wieczór lenistwo....
dziś wstałam w jakimś podłym nastroju, płaczliwym itp. M musiał z rana pocieszać, znowu naszła mnie myśl ze ze mna coś nie tak....że nie będę mieć dzieci. To chyba spadek nastroju dzień przed @....
Ale już mi lepiej. Damy radę w końcu wszystkie :*
Miłego dnia KochaneEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry. Ja dopiero wstałam
Chmureczka a jesteś chrzestną? Na pewno będziesz dobrze wyglądała
Cinnamonku u nas też posypało śniegiem. Niech Ci szybko mija dzień w pracy :*
Aga nawet tak nie myśl! Główka do góry :*Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku tak my dziś z M. dalej wypoczywamy sobie
niestety znów ciężki tydzień przed nami więc odpoczynek tylko w weekendy pozostaje.
Majjusia to też dziś pospałaś sobiei bardzo dobrze.
Aguś cieszę się,że lepiej Ci już, główka do góry kochana :* przytulam.
Chmureczka Wam też się udaA skoro mama tego dziecka to Twoja najlepsza przyjaciółka trzeba zacisnąć zęby kochana. Coś o tym wiem w zeszłym roku moja przyjaciółka urodziła synka, teraz w marcu szwagierka tylko nam się nie udaje.Na chrzcinach najważniejsze jest dziecko.
AgaL lubi tę wiadomość
-
To prawda, na chrzcinach najważniejsze jest dziecko.
Nie jestem chrzestną, nie mogę być bo mamy z moim M. ślub cywilny.
Z wszystkich ciuchów wybrałam dwa zestawy, więc już jest lepiejZobaczę co będzie lepiej wyglądało jak już będę w pełnym makijażu itd. Bo bez tego to nie to samo jednak, zawsze wyglądam jak zmora, cokolwiek bym nie założyła
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja podobnie jak Maja spałam dziś prawie do 10
Mąż zrobił nam śniadanko i teraz leniuchujemy, bo jutro znów do pracy. Czuję się tak, że mogłabym dziś w ogóle z łóżka nie wstawać, nic mi się nie chce
Niestety wstać muszę, mamy dziś po południu coś do załatwienia, więc odezwę się wieczorkiem lub jutro z biura.
Edycik miłego leniuchowania!
Cynamonku oby szybko minął Ci dzień w pracy!
Chmureczko ja bym założyła coś, w czym naprawdę dobrze się czuję, w czym np. nie muszę wciągać brzucha lub tego cały czas poprawiać. Musi Ci być wygodnie, a jak będziesz się dobrze w swoim stroju czuła, to na pewno będziesz wyglądać świetniePowodzenia!
Aguś ściskam mocno i mam nadzieję, że humorek się poprawi :* Oby wredota nie przyszła! Takie huśtawki nastrojów mogą być przecież spowodowane znacznie weselszym powodem, ale ciiiBuuziaki!
Miłej niedzieli Kobietki!AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dobra, jestem odszykowana, lepiej nie będzie
Czekam na M. jak wróci z pracy to ubiera się i jedziemy.
Wieczorem dam znać jak było
Miłego popołudnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:01
Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam was w niedzielne popołudnie
Bratek jejku jak ja ci dziękuję za tego posta. Naprawdę podtrzymałaś mnie na duchu
Oczywiście jak najbardziej jestem za tym żeby zrobić te badania ponieważ nie wyobrażam sobie kolejnej straty. I naprawdę czuje że jestem w dobrych rękach. Nawet nie jest mi jakoś smutno że owulki jednak nie było bo i tak mam wrażenie że on sprawi wkrótce że do niej będzie dochodzić. Wchodząc do niego czuje taki wewnętrzny spokój jest naprawdę konkretny a przy tym przemiły i uważam że bardzo indywidualnie podchodzi do pacjentek i tak stara się zrozumieć co kobieta czuje. Jutro albo po jutrze jedziemy na badania. On dał nam skierowanie gdzie mamy je zrobić. Mój M wspiera mnie w tym i aż jestem w szoku jego zachowaniem ale chyba nie wiem czy pamiętacie ostatnia awanturka wbiła mu coś do jego łba.
Edycik wiem co czujesz związane z szwagierką. U mnie moja też będzie rodzić niedługo ale ją mam głeboko w d*** bo z nią nie rozmawiam ale moja psiapsióła która jest dla mnie jak siostra też niedługo rodzi i z nią jestem ze wszystkim na bierząco do gina z nią chodzę na usg itd. Ale podobnie jak Chmureczki przyjaciółka moja też mnie ze wszystkim wspiera i również na każdą wizytę do gina chodzi ze mną i czasami mam ukłucie w serduszku ale staram się odrzucać te myśli ponieważ jej życzę wszystkiego co najlepsze i maleństwa się doczekać nie mogę
Powiem wam że was dzisiaj tutaj strasznie malutko. Każda leniuchuje w niedzielny dzień.
Katiusza jak u ciebie wygląda sytuacja? Czy ułożyło się już z M? Mam nadzieje że wszystko ciebie w porządku.
Ruby a ty jak się czujesz ? @ już się kończy? Pamiętaj marzec będzie twójA no i dzięki za wróżbę
Wierzę ci że się spełni
Aga główka do góry :* Odganiaj takie myśli bo zobaczysz że wszystkie doczekamy się naszych maleństw i jeszcze będziemy tutaj gadać "Matko i po co mi to było teraz wyspać się nie mogę, płacze całą noc i na dodatek wrodziło się do ojca" Są lepsze i gorsze dni ale nie możemy myśleć że nam się nie uda. To jest po prostu tylko kwestia czasu
Życzę wam moje drogie miłego niedzielnego wieczoruEdycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobiety,
Ja dzisiaj nie miałam za dużo czasu bo musiałam mamie prezent kupić potem jechaliśmy do niej na urodzinki, kupiłam torebkę i bluzkę, a raczej sweterek i chyba jej się spodobało
Wróciliśmy jakąś godzinkę temu ale musiałam przygotować młodą na jutro do przedszkola itp/
Edycik dziękuję kochana czuję się ok, jeszcze podpuchnięta ale jutro mam kontrolę więc zobaczymy co powie mądra głowa. A twoja owulka na dobrej drodze widzę
Kasiu na ten cykl planów nie mam bo raczej nie będę mogła szaleć dopóki szwy nie zagoją się. Mam dość duże cięcie i jak tylko pociągnę lekko albo za bardzo przy myciu podrażnię to leje się krew także chyba jeszcze długa droga do bzykanka
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:O kurcze to nie dobrze
Nie sadzilam ze az takie duże cięcie miałaś, współczuję
. Życzę Ci abys jak najszybciej doszla do siebie i żebyście mogli rozpoczac staranka pełna parą
Kasia1407, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Dziękuję Kasiu, opuchlizna powoli schodzi więc mam cichą nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej ale czytałam że z bzykankiem to dość długo się czeka chociaż mam nadzieję, że w moim przypadku uda się wcześniej niż za kilka tygodni
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby zagoi się a potem seks koszulka i jazda hihi,bedzie się działo.Fajnie że mamie prezent się podobał.
Hmmm moja owulka mam nadzieję ze tak jak Kjopa pisała była wczoraj.Oby bo u mnie zawsze kiepsko z owulkami.Zobaczymy jaka jutro tempka będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:34
-
nick nieaktualny