Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka a dziękuję, tabletki pomogły ale powoli ból wraca, gdzieś o 19 wezmę jeszcze jedną... Jutro powinno być lepiej
a jak Twoje plamienia?
Edycik szczerze to nie zazdroszczę Ciciągle masz przed oczami ubranka, jakieś gadżety, nowinki itd... Dla starającej się to bardzo trudna sytuacja
wiadomo, nie da się zamknąć oczy na wszystko albo nie otwierać drzwi dla szwagierki
ale kurczę....
Edycik lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Tak to samo. Jaka dawkę bierzesz? Czy nie bierzesz?
Hehe, no właśnie. Nie brałam 1,5 roku, z nowym cyklem wznawiam. Metformaź 500 3 razy dziennieRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kasiu super ten lekarz.Trzymaj się go koniecznie!!! Trochę pieniążków pójdzie na badania ale widać, że bardzo konkretny i rzetelny ten lekarz i od razu przypomniał mi się lekarz Agi. Super, że mąż nie marudził tylko wspiera.
Cinnamon, Ruby powodzenia w nowym cyklu.
Co do fryzurek też miałam fazę na fryzurę Kożuchowskiej rok temu ale mi raczej też by nie pasowała. A fakt moim zdaniem bardzo kobiece te fryzurki. Dziwnie mi z tą henną chyba jeszcze za mocno albo mi się wydaje bo miałam takie jaśniutkie. I chyba nie pójdę na ten monitoring w tym cyklu. W poniedziałek mam wolne i w przyszły żeby iść na monit to już będzie za dużo chyba. Najgorsze, że właśnie w poniedziałki po weekendzie najwięcej roboty i nie ma kto za mnie zrobić roboty.
Edycik może dziś owulka że taki spadek jest? Już w piżamce? FajnieJa dopiero obiad robię
Chyba nigdy nie przestawię się na normalną godzinę.
Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Edycik wyobrażam sobie jak Ci musi być ciężko. Niestety możemy tylko cieszyć się z tymi szczęśliwcami prosić Boga o taki cud dla nas :*
A u mnie już po zupełnie spontanicznym ♡, muffinki w piekarniku a ja zaczynam czytać nową książkę. Jest dobrze
Edycik, Paryzetka83, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
A my właśnie skończyliśmy oglądanie Everest-u, strasznie fajny film, polecam jeśli któraś z Was nie widziała.
Teraz szykujemy ciuszki na jutro, u mojej przyjaciółki chrzciny i jesteśmy zaproszeni na uroczystość...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
U Carolq wszystko ok, jesteśmy w kontakcie
Mignęły mi ostatnio posty Lunki i Marietty - też wydaje się ok
W sumie lekki szok, bo niedawno założycielka wątku majóweczek urodziła - tak sobie człek uświadamia, że termin to jedno, ale czy uda się do niego dotrwać.... na szczęście na razie z tego, co czytałam parę dni temu, z dzieckiem jest ok.
Agatia służy cukrzycowymi radami na Wrześnióweczkach, po ostatniej wizycie pisała, że wszystko u nich ok
Edycik - haha, ja wczoraj robiłam andrutyChociaż.... hmmm, może to urok wspomnień, nie mniej wzięłam masę gotową, po raz pierwszy... ale na przyszłość wolę jednak sama zrobić
Puszka jakoś mi nigdy nie wybuchła
a smak jednak nieco inny ;/
Paryzetka - jak się czujesz? uwierzyłaś już do końca?))) A M.?
Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Mnie dopadły typowe kobiece rozterki - nie mam się ku...a w co jutro ubrać!!!
Mój M. pójdzie odszykowany a ja we wszystkim wyglądam jak baleronRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
czy na chrzciny wypada iść w spodniach?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Aga dobrze ,że tak myślisz
chcij kochana, 3latki są urocze , na swój sposób
chcij chcij to wtedy sie uda!
Majju super taka kawka nad jezioremzazdroszcze
Cinnamon wspólczuję tego bólu :*
Edycik hmm andruty z masamiłego polegiwania
cinnamon cookie, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Nachodzą mnie wątpliwości..może przez to ze jutro powinnam urodzić S.? a może mimo iż starałam się być dobrej myśli, to jednak strasznie sie boję przed wtorkową wizytą...i mam złe przeczucia...przez to wszystko zrobiłam się okropna...nerwowa. Mam nadzieję że przetrwam jakoś jutrzejszy dzień..ale na cmentarz i tak pojdę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 21:29
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Bratek wrote:U Carolq wszystko ok, jesteśmy w kontakcie
Mignęły mi ostatnio posty Lunki i Marietty - też wydaje się ok
W sumie lekki szok, bo niedawno założycielka wątku majóweczek urodziła - tak sobie człek uświadamia, że termin to jedno, ale czy uda się do niego dotrwać.... na szczęście na razie z tego, co czytałam parę dni temu, z dzieckiem jest ok.
Agatia służy cukrzycowymi radami na Wrześnióweczkach, po ostatniej wizycie pisała, że wszystko u nich ok
Edycik - haha, ja wczoraj robiłam andrutyChociaż.... hmmm, może to urok wspomnień, nie mniej wzięłam masę gotową, po raz pierwszy... ale na przyszłość wolę jednak sama zrobić
Puszka jakoś mi nigdy nie wybuchła
a smak jednak nieco inny ;/
Paryzetka - jak się czujesz? uwierzyłaś już do końca?))) A M.?
Już wierzę na tyle, że myślami wybiegam w przyszłość, ale bardzo ostrożnie. A mój luby to nawet nie wiem, nie rozmawia o tym, pewnie sam się oswaja. I wk....a mnie bo nie chce kuwety sprzątać. Kot jest mój i ja mam to robić albo wydać kota. Muszę go jakoś podejść, na razie używam maseczki i rękawiczek
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko...ooo to nie dobry luby..dobrze ze sama jesteś świadoma jakie to niebezpieczne. Spróbuj jakoś podejść go z ta kuwetą, wytłumacz że przez takie niby nic można poronić, może to go przekona ?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mam doła, idę spać
Może jutro będzie lepiej, choć te chrzciny nie napawają mnie optymizmem.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!