X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka....nie wiem co powiedzieć, przykro mi to za mało :( przytulam mocno :* ..wiesz napiszę to co Ruby że takiego scenariusza pod uwagę to nie brałam kochana.Trzymaj się.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spaliłam kaszę jaglaną, ale smród :/

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Beta 10,53

Edit: przynajmniej już się wypłakałam. Na razie. P. wróci z pracy to popłaczę sobie dalej. Dziękuję Wam za wiarę większą niż ja miałam :*

Paryztko przykro mi bardzo:-( wiem co czujesz, przeszlam to samo ale głowa do góry i nie poddawaj się!

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• midnight Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko,...nie wiem co mam napisać...tulę ściskam mocno :*
    tak strasznie mi przykro ;( trzymaj się jakoś, wypłacz wykrzycz...tak mi przykro..

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A miałaś się kontaktować z lekarką po wynikach bety?
    Mam iść do tej mojej w poniedziałek. I tak zrobię, przez weekend i tak nic się nie zmieni.

Edycik, Ruby ja do dzisiejszego poranka też nie, myślałam że mnie wizyta uspokoi. Może to rodzaj wyparcia czy inny mechanizm radzenia sobie, ale uspokoiło mnie to, że już wiem. Niepewność jest najgorsza.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka bardzo mi przykro :((((

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    spaliłam kaszę jaglaną, ale smród :/
    Ja spaliłam czosnek - masakra!

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko tak mi przykro... przytulam Cię mocno. Boże, czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe :(

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlaczego....?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Mam iść do tej mojej w poniedziałek. I tak zrobię, przez weekend i tak nic się nie zmieni.

Edycik, Ruby ja do dzisiejszego poranka też nie, myślałam że mnie wizyta uspokoi. Może to rodzaj wyparcia czy inny mechanizm radzenia sobie, ale uspokoiło mnie to, że już wiem. Niepewność jest najgorsza.

Wiesz może przez to , że każda tutaj tak panikuje, często nie potrzebnie ale taka już nasza psychika, pomyślałam , że tym razem też będzie wszystko ok bo zwykle jest tak...a teraz tak mnie nachodzi , że tak strasznie ciężko to jest zdobyć, a w mgnieniu oka można stracić ...:( trzymaj się jakoś :*

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko, bardzo mi przykro.

Ale jeśli mogę... nie załamuj się. Daj upust emocjom i do dzieła znowu. Może pamiętacie, że na początku stycznia miałam podobną sytuację. Udało mi się to przyjąć nad wyraz spokojnie, bo moja ciocia, położna powiedziała wprost - to się zdarza, to nie musiała być ciąża, poza tym macica się musi przygotować, dostała sygnał i teraz się uda. Moje lekarka nie zakwalifikowała tego nawet jakoś specjalnie, uznała, że mogła być biochemiczna, kazała się starać dalej i powiedziała - do szybkiego zobaczenia. Za miesiąc byłam u niej, w ciąży. Brutalne i przykre są takie momenty, ale to minie i zobaczysz, uda się. Całuję, ściskam.

cinnamon cookie, Paryzetka83, chmurreczkaa, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Paryzetko, bardzo mi przykro.

Ale jeśli mogę... nie załamuj się. Daj upust emocjom i do dzieła znowu. Może pamiętacie, że na początku stycznia miałam podobną sytuację. Udało mi się to przyjąć nad wyraz spokojnie, bo moja ciocia, położna powiedziała wprost - to się zdarza, to nie musiała być ciąża, poza tym macica się musi przygotować, dostała sygnał i teraz się uda. Moje lekarka nie zakwalifikowała tego nawet jakoś specjalnie, uznała, że mogła być biochemiczna, kazała się starać dalej i powiedziała - do szybkiego zobaczenia. Za miesiąc byłam u niej, w ciąży. Brutalne i przykre są takie momenty, ale to minie i zobaczysz, uda się. Całuję, ściskam.

Ja pamiętam, dużo w tym racji.

• midnight Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest cholernie niesprawiedliwe...też bym chciała wiedzieć czemu...jest za wcześnie na pocieszanie..teraz musisz przejść swoją żałobę, i nie bedę Ci na razie męcić w głowie. Szkoda tylko że nie ma teraz nikogo obok Ciebie.
    Przytulam :*

Edit: moje słowa pociechy miały brzmieć podobnie co MamaTuśka napisała. Ja po pierwszej stracie słyszałam podobne słowa i udało się przecież, a straty w 18tc mogła być zupełnie już inna przyczyna i w cale ni emusiała być, więc odżałuj teraz swoje,
    i się nie poddawaj, tylko próbujcie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 15:27

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam.
    Ja uważam, że lepiej teraz niż za miesiąc, dwa. Coś się zadziało bez żadnych wspomagaczy i traktuję to jako dobry znak mimo wszystko. Pewnie, że boli jak cholera, ale z bólem sobie poradzę.

madzikk, midnight, Kjopa3, Smerfelinka, MamaTuśka, Marietta, chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partyzerka tule :(
    Nastepnym razem sie uda!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa wchodzę po nieobecności (proszę o usprawiedliwienie bo na oczy nic nie widziałam tyle roboty) a tu takie piekielne informacje. Paryzetka tuuuuuuulę bardzo mocno. Kolejny cykl będzie na pewno twój wszystko będzie jak należy.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dziękuję Wam.
    Ja uważam, że lepiej teraz niż za miesiąc, dwa. Coś się zadziało bez żadnych wspomagaczy i traktuję to jako dobry znak mimo wszystko. Pewnie, że boli jak cholera, ale z bólem sobie poradzę.
    Silna kobieta z Ciebie :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kuźwa wchodzę po nieobecności (proszę o usprawiedliwienie bo na oczy nic nie widziałam tyle roboty) a tu takie piekielne informacje. Paryzetka tuuuuuuulę bardzo mocno. Kolejny cykl będzie na pewno twój wszystko będzie jak należy.
    Dzięki kochana, nieobecność usprawiedliwiona. Niech ten następny cykl już nadejdzie jak najszybciej.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Silna kobieta z Ciebie :*
    Dzięki Cynamonku. Jeszcze pewnie nie raz popłaczę :(

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Beta 10,53

Edit: przynajmniej już się wypłakałam. Na razie. P. wróci z pracy to popłaczę sobie dalej. Dziękuję Wam za wiarę większą niż ja miałam :*

Bardzo mi przykro ;(

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 1367 1368 1369 1370 1371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ