Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeden dzień mnie nie ma, a tu takie smutne wiadomości
Paryzetko płaczę razem z Tobą... Brak mi słów Kochana. Może masz rację, że lepiej teraz, ale... Tak mi przykro
Ściskam Cię mocno i jestem z Tobą myślami!
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dziewczyny ja dziś świętuję z Mężem, więc weszłam tylko na chwilkę. Kolacja smakowała i jestem zadowolona. Upiekłam też brownie z malinami. Wszystko się udało i Mąż tak się najadł, że ruszać się nie może
Teraz otwieramy winko i spędzimy wieczór we dwoje. Jutro jadę na ten trening, a wieczorem jestem umówiona z koleżankami z pracy na dzień kobiet, więc odezwę się pewnie dopiero w niedzielę. Spokojnego weekendu Kochane!
PS Cynamonku w końcu nie zrobiłam roladek, a po prostu faszerowane piersi z kurczaka. Poza tym wszystko bez zmian, tak jak pisałam wczoraj - szpinak i suszone pomidory, ale zamiast szynki musiałam użyć boczek szwarcwaldzki. Przepis nie jest skomplikowany, ale jeśli chcesz, postaram się w niedzielę dodać go na bloga.Edycik, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
madzikk udanego weekendu
Smerfku fajnie,że tak wszystko się udało i męzowi smakowało.
A ja dziś na owu wysikałam dwie kreski także wykorzystam męża dziś albo jutro :)jajniki bolą oba ale fajnie że weekend spędzamy sami w domku.
Miłego wieczorku kochaneParyzetka83, midnight, Smerfelinka, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Dziękuję Wam.
Ja uważam, że lepiej teraz niż za miesiąc, dwa. Coś się zadziało bez żadnych wspomagaczy i traktuję to jako dobry znak mimo wszystko. Pewnie, że boli jak cholera, ale z bólem sobie poradzę.
Paryzetko bardzo mi przykro. Bardzo się też cieszę, że masz takie podejście. Wypłacz się ile potrzebujesz, wyżal a potem do dzieła.
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z młodą z urodzin niedawno, znowu oczywiście cyrk, ze dużo dzieci i się wstydzi - to był koszmar
już miałam wychodzić, ale w końcu poszła się bawić i do domu potem iść nie chciała. Ale cyrk zawsze trzeba odstawić - toż to tradycja jest.
M zrobił pstrągi z frytkami i najadłam się jak dzika świnka, popijam teraz piwko i czuję , że zaraz eksploduję
Jutro jedziemy do mojej koleżanki do Czech , a w niedzielę do siostry m także weekend w rozjazdach mamy.
Edycik- dopadaj m i niech z tego dzieci będą
Paryzetka - dobrze, że masz takie podejście, i tak boli, ale łatwiej ci będzie pozbierać się teraz niż później...
Smerfie proszę dodaj po weekendzie przepis bo szukam inspiracji na przyszły weekend na coś dobregoświętujcie kochani rocznicę, niech się wam darzy i baw się jutro dobrze
Madzik to udanego weekendu u koleżankiSmerfelinka, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko dobrze że masz takie podejście. Po stracie S mój m powiedział: '' mały zrobił restart. Następnym razem na poewno się uda''. staram się tego trzymać, choć jest ciężko.
Smerfelinko miłego wieczorku we dwoje! i jutrzejszego też!
Madzik udanego weekendu!
Edycik działajcie! oby owocnie
Ruby moja ma odwrotnie-jest cyrk jak muszę od obcych dzieciaków odciągąćnic się nie wstydzi, wszystkich by zapoznała i by sie bawiła
udanego wyjazdu
Myslicie że moja choroba, patrz gardło, katar, temp38, łamanie i teraz lekki ból w piersiach, nie zaszkodzi na pewno..? Bo to co stało się Paryzetce podkopało moje nadzieje ze jednak będzie dobrze...
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid kochana my takich rzeczy ci nie powiemy, jedyne co możemy podpowiedzieć to żebyś myślała pozytywnie , co się dalej wydarzy tego nie wie nikt, ale sama pisałaś paryzetce, że starasz się nie nastawiać źle więc niech tak zostanie, zresetuj myśli i nie przyciągaj do siebie tych złych. Będzie dobrze - musi
midnight lubi tę wiadomość
-
Półtora dnia mnie nie było, Paryzetka, mocno tulę
Mogę sobie tylko wyobrażać co czujesz. Trzymaj się kochana...
Ja dziś odebrałam wyniki poziomu wit D. Tragedia jakaś- wynik to 21,1 - bardzo duży niedobór niestety. Co z tego wynika - zażywajcie wit D, a najlepiej zróbcie badania. Taki niedobór tej wit. to może być jeden z powodów niepowodzeń. W czwartek idę do gina odebrać wynik cytologii. @ dalej nie ma. Robiłam test - choć znałam wynik - oczywiście negatywny, a dziś chyba 55dcRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Midnight Ty nie panikuj na zapas, choć wiem, że łatwo powiedzieć, a trudniej wykonać. Wszystkie tu mocno trzymamy za Was kciuki :* Będzie dobrze - musi być!!!
midnight lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Chmureczka mega długi masz ten cykl:-(
Ja wit.d nie badalam ale zimą biorę 2000j.
My jutro jedziemy na zakupy:-) chcę kupić jakieś ciuchy na wiosnędzisiaj zamówilam nowy telefon Huawei:-) teraz wybieram etui wzorów mają tyle że nie umiem się zdecydować
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby staram się...nawet dziś wyobrażałam sobie ze zobaczę piękny zarodek...ale do wtorku jeszcze daleko i mam huśtawkę...nawet nie wiem jakie mam przeczucie...choc przez poronienie zatrzymane przechodziłam- i wiem że nie będę wiedzieć czy to to puki nie zobaczę...bo nie daje ono żadnych objawów.tego się boję, poza tym przeczucie mam chyba że będzie dobrze-bo musi być, ale strach jest i to ogromny.
Chmureczka dałaś mi do myślenia ta wit D...w tabletkach to chyba nie można w ciąży? strasznie długie masz te cykle..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Półtora dnia mnie nie było, Paryzetka, mocno tulę
Mogę sobie tylko wyobrażać co czujesz. Trzymaj się kochana...
Ja dziś odebrałam wyniki poziomu wit D. Tragedia jakaś- wynik to 21,1 - bardzo duży niedobór niestety. Co z tego wynika - zażywajcie wit D, a najlepiej zróbcie badania. Taki niedobór tej wit. to może być jeden z powodów niepowodzeń. W czwartek idę do gina odebrać wynik cytologii. @ dalej nie ma. Robiłam test - choć znałam wynik - oczywiście negatywny, a dziś chyba 55dc
Ja łykam 6000 j dziennie
edit: chociaż nie miałam dużego niedoboru, byłam prawie prawie w dolnej granicy normy, ale słyszałam, że wit D na jajniki dobrze działa, a że moje starsze niż być powinny to muszę je trochę podreperować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 21:39
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mid pewnie, że można brać, nie zaszkodzi.
Ja mam bardzo niski wynik, pisze, że powinno być co najmniej 35, a najlepiej 60. Nie wolno dopuszczać do spadku poniżej 20, bo wtedy jest już bardzo źle. Ja mam 21...W czwartek gin przepisze odpowiednią dawkę leku.
Co do cykli, nie wiem co się pokręciło, 2 lata miałam po 30-33 dni, teraz drugi tasiemiec z rzęduRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
A co do zakupów - koło mnie znalazłam dziś świetny ciucholand. Zajebistą bluzeczkę kupiłam za 14zł, wyczaiłam jeszcze kilka fajnych szmat, ale podejdę jutro jeszcze raz bo mają -50%
Bluzkę kupiłam, bo bałam się, że do jutra jej nie będzie
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!