Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Chyba zrobię jak mówicie, skoro i tak jestem do wszystkiego zniechęcona. Na razie w planach wyjazd do Pragi i tym się zajmę
Ruby bidulko, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Smarujesz to czymś?
Edycik a jajnik to może po owulacji tak boli? Bierzesz dupka?
żelem rivanol na noc smaruję. Ja też właśnie planuję jakis majowy wyjazd , jeszcze nie wiem gdzie ale coś zaczynam szukać na weekend majowyEdycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Witam:-)
Paryzetka ja po poronieniu krwawilam 10dni. Ważne żeby wszystko ładnie się oczyscilo. Do gina na usg idź po zakonczeniu plamien.
Maju niedlugo testujemy?
Ja śpię na stojaco;-) -
Witam się poniedziałkowo.u nas nadal bez słonka, chyba daje mi się ten brak we znaki.... energii jakoś mniej
Ale nadgoniłyście Czarownice przez weekend, nie sposób nadrobić. Sprawdziłam, że urodziłam się dzień przed pełnią
Miłego dnia Kochane :*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik, a może to kłucie coś znaczy
Kjopa daj znać po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:01
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Dzień dobry
Edycik kaszel może złagodzi syrop prawoślazowy, albo z cebuli albo z buraka? bo tak długo już Cie męczy...A jak Twój dołek? lepiej dzisiaj?
dziękuję że o mnie pytasz, mnie też kaszel męczy chociaż dziś już jakby mniej, mimo to zapisałam sie do lekarza na wszelki wypadek zeby osłuchał..
Bratku teraz trochę za wcześnie, ale kiedyś z nudów możesz sobie ten test zrobić mi sie ostatnio sprawdziłhttp://babyonline.pl/test-na-pe-dziecka-jak-pozna-pe-dziecka,ciaza-plec-dziecka-psychotest,1014,r4.html tak dla zabawy chocuiaż
Kasia dobrze ze udało Ci się zrelaksować
Paryzetko pogadaj z lekarzem...Co do chęci...eh wiadomo nic na siłe...musisz to jakoś przejść..akurat tu Cię rozumiem...super ze wyjeżdzasz na pewno zrelaksuje trochę taki wypad
Ruby z tym zaproszeniem rzeczywiście coś nie tak..ale są ludzie i ludzie..
MAjju, Kas udanego testowania
A jut tuż przed usg jeszcze jeden dzień, i zaczynam się bać coraz bardziej co zobacze...czy wogóle coś zobaczę...staram sie być silna i myśleć pozytywnie...bo wiem że tym razem sobie nie poradzę jak cos będzie nie tak..
Kasia1407, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Midnight ja Cię błagam zero czarnych myśli! Sytuacja Paryzetki mocno zdołowała
Musi być dobrze!
midnight lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
witam was
Bratku to zazdroszczę bo u mnie to jest wysyp na maksa. Ja również dawno dawno temu nie byłam na disco ale powiem wam że było naprawdę fajnieA po za tym jak się Bratku czujesz?
Maju, Kas trzymam mocno kciuki za teściki no marzec trzeba rozpocząć dobrymi wieściami i liczymy na was
Edycik a już się lepiej czujesz?
Mid a jak u ciebie samopoczucie? Czy objawy już się rozpoczęły?
Paryzetka myślę że u was potrzeba trochę czasu żebyście doszli do siebie ale nie możesz się poddawać i jak tylko ginka wam da zielone światło to od razu działajcie
Ruby a dlaczego dopiero za miesiąc nie za późno? Mam nadzieje że to plamienie to nic poważnego i wkrótce będziecie mogli rozpocząć starania
Ja wam powiem dziewczyny że ta pogoda też mi daje w kość jestem rozleniwiona, nic mi się nie chce i jakieś dołki mnie łapią ale to też wydaje mi się że objaw nadchodzącej @.
midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
Madka nie mam pojęcia czy coś znaczy ale naprawdę nigdy tak nie kuło.
Mid dobrze,że idziesz do lekarza by Cię osłuchał.Ja syrop z cebulki piłam ,ale teraz od kilku dni flegaminę biorę i pomaga.Będe trzymała kciuki za USG
Kasia1407 każdej z nas potrzeba troszkę słonka by inaczej spojrzała na wszystko.
midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiu bo mój gin wyjeżdża gdzieś na cały marzec. Myslę, że takie krwawienie może byc normalne w tej sytuacji, ale tak dobrze szło to liczyłam że będzie tak do końca, jednak niestety nie, przynajmniej nie boli więc spoko
U mnie w rodzinie i wsród znajomych też wysyp ciężarówek także tego ...
Trzymam kciuki za testująceKasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem. Wypoczeta psychicznie ale fizycznie wykonczona:)
Weekend sie udal ale malo spalam.
Kjopa wg teorii ksiezycowej jak nie przestawie cyklu to nigdy w ciazy nie bede bo @ mam co 28 dnie wiec dokladnie jak ksiezyc wiec owulka sama nigdy nie wypadnie w odpowiednim terminie bo przeciez nie zajde 4 dni przed @. No i jak tu przestawic cykl. Tabletkami albo stresem:) musze gdzies progesteron zdobyc...
Jeszcze tylko 5 dni i znowu weekend:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej Kochane
Witam się po weekendowej przerwie! Poczytałam Was, pośmiałam się, ale w domu z chęcią sprawdzę te fazy księżyca
Ja w sobotę cały dzień byłam poza domem. Trening z Lewandowską super, wieczorne wyjście też udane, ale wczoraj zaczęłam już plamić i wpadłam w dołekPoryczałam się w łazience i tyle czasu tam siedziałam, że aż Mężul przyszedł i mnie pocieszać musiał... Na szczęście tym razem obeszło się bez złoszczenia, że znowu ryczę. W szoku byłam, bo zrobił dokładnie to, czego potrzebowałam. Wysłuchał mnie, wyprzytulał mnie, dał się wypłakać i jakoś przetrwałam resztę dnia. Dziś rano byłam na badaniach pracowniczych i dopiero dotarłam do pracy, więc muszę zasuwać, bo roboty się nazbierało
Mid odganiamy czarne myśli Kochana! Trzeba być dobrej myśli :*midnight lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Napisałam wiadomość i mi się skasowała
wrrrr...
Midnight wszystko będzie dobrze :* proszę się nie martwić
Edycik zdrówka Ci życzę :* jakieś dziadostwa ciągle się Ciebie czepiają
Ruby no to już niedługo możecie działać!dobra informacja
a co do zaproszenia.... Brak słów, ale przynajmniej byłaś na to przygotowana, że to może tak wyglądać...
Majju i Kas - czekamy na teściory!
Paryzetka ciężki weekend za Tobą...przytulam :*midnight lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Kas no właśnie planowałam dzisiaj siknąć bo dziś już odstawiam luteinę ale testów w domu zbrakło
Jutro rano zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:20
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny