Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik może być tak, że pęcherzyk nie pękł. W takiej sytuacji podobno mogą wystąpić takie objawy, a z tego co pamiętam, to Ty czekałaś na owulację... Ale żeby to potwierdzić, musiałabyś chyba chodzić na monitoring. Chociaż może i teraz na usg coś by wyszło. Sama dokładnie nie wiem, jak to z tym jest, ale ja też miałam ostatnio takie wątpliwości.👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Paryzetka - przytulam. Wszystko się ułoży :-*
Smerf - brawo Mąż!!!! Mam nadzieję, że jak najbardziej dałaś Mu odczuć, że TO jest zachowanie, które przynosi dobre efekty
midnight - wcześnie? Chyba czas najwyższy, hihiBo za chwilę, to USG wsio wyjaśni
)))))
Widzę, że faktycznie test stanowi przekrój wszystkich możliwych przesądów, od zachcianek przez Chińczyków po wróżby Ruby z obrączką
Zasadniczo większość z tych rzeczy stwierdza, że chłopiec, choć nie wszystko się zgadzaBo np.w temacie włosów, cery itd - chłopiec. Ale zmęczenia - niby dziewczynka
Jedzenie? Z moim rewolucyjnym żołądkiem - jednak lepiej toleruję łagodne klimaty, czyli dziewczynka.... ale Jezuuuuuu, jak sobie regularnie ogórka kiszonego nie chlapnę, to biedna jestem
czyli... chłopiec
Na szczęście USG twardo twierdzi, że nie ma mowy o bliźniakach
Kasiu, dziękuję, ogólnie całkiem ok"Normy", to ja się chyba doczekam dopiero jakiś czas po porodzie
Mdłości się zmniejszyły, ale nadal bywają i to, na spółkę z ogólnymi problemami z układem pokarmowym, jest chyba najbardziej wciąż irytujące.....
Chociaż, taka prawda, że jest jedna gigantycznie istotna rzecz.... Typowa sprawa już od kilka lat - bo kto tam w ostatnich latach widział złotą polską jesień, albo klasyczną zimę ze śniegiem i słońcem.....
Jednym słowem - POTRZEBUJĘ ŚWIATŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JEST SŁOŃCE????????????????????????
Smerfelinka, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bratku nie tylko dałam Mężowi to odczuć, ale zwyczajnie podziękowałam mu za to wsparcie, bo niby tak powinno być, ale docenić warto
Ruby dziękuję! @ jeszcze nie ma, ale dalej plamię i to mocniej. U mnie to normaZwykle te dwa dni plamienia poprzedzają @, więc już się nie łudzę. Chociaż poranna temperatura powyżej 37 dała mi trochę nadziei, to teraz wyraźnie widzę, że lada moment przyjdzie wredota i znów ryczeć mi się chce. Bardzo chciałam zostać mamą jeszcze w tym roku, a teraz mogę już o tym zapomnieć, więc jest mi zwyczajnie przykro, ale co mam robić? Jedziemy dalej
Bratek lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinko będzie dobrze :* próbujemy dalej
Majju weekend minął strasznie szybko! W sobotę od 11 do 16 z M działaliśmy w ogrodzie, wykopywaliśmy drzewka, przesadzaliśmy, wywalaliśmy... Na koniec ledwo stałam na nogach ale warto było!wieczorem popiwkowaliśmy
w niedzielę byliśmy u Dziadków mojego M za Białymstokiem a później pobuszowaliśmy w Leroyu i wieczorem Kościół
i tak o zleciało
a jutro już znów do pracy....
A Ty który jutro masz dpo? Bo nie pamiętamSmerfelinka, majju lubią tę wiadomość
-
Czy testy ovu mogą wyjść pozytywne a mimo to pęcherzyk nie pęka? Wtedy lh utrzymuje się długo i testy równie długo wychodzą pozytywne tak? Ja mam dziś chyba 12dpo
-
Dziewczyny dzięki wielkie, jakoś staram sie trzymać
Ruby naganę z pokorą przyjmuję
Kasia dzięki...przeziębienie pomału odpuszcza...a objawy, tu bywa różnie,czasem jakieś mdłości złapią (al ez reguły nie miałam z tym dużych problemów) czasem zgaga, na pewno częstomoczi spanko...A te dołki i nic nie chcenie to chyba z braku tego nieszczęsnego słońca...już wszystkim brakuje.
Madzik dobrze że chociaż psychicznie udało sie wypocząć
Kas jak tak wstajesz siku ciągle..to nie wiem...no i ten owulacyjny? może coś będzie z tego co? trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test!
Edycik jak ten jajnik? leki pomogły?
Bratku wcześnie to o brzuch mi chodziłoa to u mnie też się sprawdzało.
Byłam u lekarza pierwszego kontaktu, osłuchowo ok gardło ok, czyli mogę być spokojna że było łagodnie, albo niespokojna ze za późno poszłam.,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:23
Kasia1407, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzewczyny zrobilam test ciazowy zwykły z allegro bo kilka szt.mam i co....bladziutka druga kreska z wieczornego moczu!!! Kreska jest bardzo bladziutka, zrobilam też test ovu i jest druga kreska...powtórzę jutro rano...nie nakrecam się bo może być biochemiczna...jestem 3dni przed@ dziś 12dpo....
Kasia1407, Kjopa3, madzikk, Bratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kas miałam przeczucie dobre
jednak latanie do kibelka w środku nocy cos znaczy
i ten pozytywny owu tez wydawał mi sie podejrzany
trzymam kciuki by było ok
i po cichu gratuluję
kas50 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Majju zdjęcie terrorystki hmmNa każdym wygląda tak słodko że nie jak moja terrorystka jak dorwę w bojowej wersji to wyślę
Edycik ty dbakj o siebie praca nie jest najważniejsza.
Paryzetka tulę i swoją energię wysyłam. Mam nadzieję że humor niedługo będzie lepszy i nowych sił na starania nabierzesz.
Ruby - dzielna cukierkowa dziewczynka. Dobrze że nie daliście się sprowokować. Współczuję dziadostwa ale na reklamację ja bym poszła. Wiem że twój doktorek wyjechał ale może na osty dyżur? A plamienia to o ile dobrze pamiętam masz niski progesteron więc to może o to chodzi
Aguś brak słońca to istna masakra więc rozumiem Cię też bez energii chodzę
Mid Asio brzydkie myśli Asio odganiam
Madzik cieszę się że weekend się udał i odpoczęłaś psychicznie. Staraj nadal na spokojnie do wszystkiego podchodzić na ile to możliwe. Pamiętaj że twoje zdrowie jest najważniejsze
Kas trzymam kciuki żeby to było tomidnight, kas50, madzikk lubią tę wiadomość
-
Bety się boję i u mnie nie jest ona wyznacznikiem...ostatnio ladnie mi przyrosla a potem klapa...zreszta u Paryzetki ostatnio było tak samo...
Powtórzę test rano a jak@ jednak nie przyjdzie to i tak 23marca jestem umowiona do ginki...na posiew;-)