Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik Kochana, dzięki, że pytasz :* U mnie.... Hmmm, bez zmian. Staram się nie nakręcać, ale mi to nie wychodzi
Poza tym praca, dom, praca i tak w koło
Zero czasu dla siebie, ale do tego przywykłam
Tak cały czas się zastanawiam co bym zrobiła na Twoim miejscu gdybym miała maluszka obok... I muszę Ci powiedzieć, że silna Babka jesteśJa bym osiwiała z nerwów i niemocy
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby te listy sie pisze, czyta na glos i mozna je spalic. Ale mnie i tak korci zeby je wyslac
chociaz dosc mocnych slow uzylam i przeklenstwa sa tam no ale jak to pomoaga sie oczyscic no i nie zalezy mi na tych osobach.
W zyciu powinno sie mowic to co sie czuje i mysli. Ja zawsze zlosc tlumilam w sobie, zawsze za dobra bylam, taka moja slabosc ale pracuje nad tym:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madka, Midnight nie ma się czym chwalić. Wczoraj nie wytrzymałam i po pracy poszłam na betę. Dziś rano odebrałam wynik - 7. Zadzwoniłam do gina i stwierdził, że w takim razie pewnie biochemiczna. Dziś jak na zawołanie dostałam znów plamienia i podbrzusze zaczęło mocno boleć, a temperatura spadła. Dobrze, że mam dużo pracy, to przynajmniej nie rozpaczam, ale szczerze mówiąc spodziewałam się tego. Ginekolog kazał jeszcze dla porządku zrobić betę w poniedziałek, a w przyszły piątek mam wizytę. Mam tylko nadzieję, że organizm mi do reszty po tym nie zeświruje. Chociaż to może być zarówno z mojej winy, jak i z powodu słabych parametrów nasienia, więc pewnie jeszcze długa droga przed nami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 13:55
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby a na co bromergan ? ja brałam po poronieniu na zatrzymanie laktacji...to pewnie jakiś związek z hormonami ma ?
Madzikk to ja mam chyba podobny charakter...ale wiem ze to tylko sobie krzywdę robie, bo inni jak mieli w d.. i tak będą mieli a we mnie siedzą różne rzeczy i zjadają od środka...wie chyba spróbuję z tymi listami, takie oczyszczające chyba jest?
Smerfelinko przytulam :* ale bądź dobrej myśli proszę...bo jeśli biochemiczna to znaczy ze jednak cos tam daje radę zaskoczyć...może nastepnym razem się uda :*
Smerfelinka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Luccecita dziękuję, ale tak jak pisałam, spodziewałam się tego.
A ja się nawet nie przywitałam. Witaj u nas!
Midnight wydaje mi się, że dopóki nie zrobimy porządku z nasieniem i gruntownego przeglądu mnie, to raczej nic z tego. Ale próbować i tak będziemy. Jakaś nadzieja i tak jest.AgaL, midnight lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinko tulę mocno :*:* właśnie patrzyłam na Twój wykres dziś i zastanawiałam sie co to za plamienie. Silna jesteś i dobrze, nie daj się negatywnym myślom.
Dziękuje za ciepłe słowa:*
Witaj Luccecita i powodzenia w staraniach !Smerfelinka lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziękuję dziewczyny
Wcześniej specjalnie nic nie pisałam, bo tak jest ok, ale jak zaczynam o tym mówić/pisać, to ciężko mi się nie rozkleić. Dla mnie to jest koniec tematu, musi być, bo inaczej się rozsypię. Zaczynam nowy cykl i trzeba mieć nadzieję.
Lecę popracować jeszcze, bo chciałabym za godzinkę wyjść. Brzuch mnie już niemiłosiernie boli, a nie mam nic przeciwbólowego👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfku kurcze ale cos się zadziało jakby nie było, to chyba dobry znak? nie wiem nie znam się, ale jak organizm zaczyna reagować to dobrze, no nic poczekajmy do poniedziałku na betę i sie zobaczy. ściskam :*
Lucce - nie nie próbowałam, ale już ktos o tym pisał, gdzie to kupie? apteka, zielarski?
Mid bromek jest na obniżenie prolaktyny bo za wysoko może blokowac owulacje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:21
midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Dziękuję dziewczyny
Wcześniej specjalnie nic nie pisałam, bo tak jest ok, ale jak zaczynam o tym mówić/pisać, to ciężko mi się nie rozkleić. Dla mnie to jest koniec tematu, musi być, bo inaczej się rozsypię. Zaczynam nowy cykl i trzeba mieć nadzieję.
Lecę popracować jeszcze, bo chciałabym za godzinkę wyjść. Brzuch mnie już niemiłosiernie boli, a nie mam nic przeciwbólowego
ok smerfku no more question :*Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Madka piszesz, że zalatana, zabiegana jesteś... to może i dobrze, bo jak ojciec Sroka pisał, kobieta ma być utyrana
to może zaszalejemy wszystkie przy wiosennych porządkach i zaciążymy
midnight, Edycik, madka, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Madka piszesz, że zalatana, zabiegana jesteś... to może i dobrze, bo jak ojciec Sroka pisał, kobieta ma być utyrana
to może zaszalejemy wszystkie przy wiosennych porządkach i zaciążymy
było słuszne w takim stanie rzeczy
AgaL, madka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:No nic, zobaczę jak bedzie i wtedy wybiorę się na badania. Progesteron to sie bada tylko 7 dni po owu ?? w inne dni nie ma sensu?
Ja badałam w pierwszej fazie cyklu chyba, a po owu się bada żeby sprawdzić czy była owulacja...
edit: w pierwszej fazie badałam i w owulacyjnej, raz tez po owulacji ale byłam na luteini ewtedy i wyszedł dobry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:33
-
Ruby wrote:Jakby nie było w tym tygodniu też jestem zalatana to wczorajsze
było słuszne w takim stanie rzeczy
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."