Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChmureczka jak macie możliwości finansowe to idź prywatnie, a co do diet to faktycznie chyba plan najlepszy rozpisany przez dietetyka. Masz dużo do zrzucenia?
Madka jak ćwiczyłam na orbim to już powoli ruszyło miałam wrażenie że lekko obwody się zmniejszyły, a potem ten szpital i wszystko szlak trafiłnie dość że żrę to nie mogę ćwiczyć, ale za tydzień chyba wrócę już do ćwiczeń!
Mid odpuść sobie te oknam zatrudnij
Paryzetka znowu remontujesz?midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby napisałam teraz maila do mojej starej gin z kliniki niepłodności. Nie wiem czy mam robić posiew na bakterię też, czy co? Nie wiem czy mamy cały czas unikać współżycia, czy ten gronkowiec jest dla mnie groźny? Nic nie wiem. Zobaczę, może odpisze i da jakąś wskazówkę.
A co do diety to jakieś 15kg byłoby super zrzucić, liczę na to, że jak włączę leczenie inofemem i metforminą to też trochę waga spadnie. Kiedyś fajnie waga szła mi w dół na tych lekach.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ruby napisałam teraz maila do mojej starej gin z kliniki niepłodności. Nie wiem czy mam robić posiew na bakterię też, czy co? Nie wiem czy mamy cały czas unikać współżycia, czy ten gronkowiec jest dla mnie groźny? Nic nie wiem. Zobaczę, może odpisze i da jakąś wskazówkę.
A co do diety to jakieś 15kg byłoby super zrzucić, liczę na to, że jak włączę leczenie inofemem i metforminą to też trochę waga spadnie. Kiedyś fajnie waga szła mi w dół na tych lekach.
obawiam się że można przez stosunek skoro nawet drogą kropelkową można...dobrze by było skonsultować to szybko z lekarzem i wtedy będziesz wiedziała co możesz a co nie żebyście się na wzajem nie zarażali w kółko...no ale widzę , że już napisałaś do lekarki to zobaczymy co napisze.
A co do diety to skoro ci te leki pomagają to śmiało próbuj, może i ja ten inofem spróbuję jak mi się ziółka skończą...
-
Ziółka ojca sroki zamówiłam, ale jakoś ich nie ma jeszcze...cały tydzień czekałamRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
midnight wrote:A Ty jak sie czujesz poza tynkami
?
Kas a jak Twoje samopoczucie?
Właśnie czuję się dziwnie. Piersi pobolewaja ale już mniej, mam niechęć do slodkiego a pozatym całkiem normalnie. Boję się powtórkidużo badań mam jeszcze nie zrobionych, te wszystkie mutacje mnie przerażają. Mezowi nic nie powiedzialam czekam na usg choć boję się rozczarowania.
Jak u Ciebie? Bierzesz jakieś leki w ciąży? -
Ruby ja kończę tamten remont - jakoś tak przrwaliśmy na chwilę i dwa miesiące mineły
A że miałam dwa dni wolne a mój był w robocie to sobie macham pędzlem z tynkiem i daję upust złości, poczuciu niesprawiedliwości i przy okazji realizuję się artystycznie
Ruby, majju, madzikk, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Odpisała mi lekarka. Kazała unikać współżycia i zrobić wymazy z szyjki macicy: ogólny na bakterie, na ureaplasmy, chlamydie i mykoplasmy. Nie mam wyjścia. Idę w poniedziałek chyba, póki mam jakąś kasę jeszcze, bo stówka pewnie pęknie jak nie lepiej.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
majju wrote:Mid ja na szczęście jestem wolna is nałogu. Raz na parę miesięcy zapalę na imprezie albo jak mnie coś weźmie tak jak dziś
z tydzień temu oddałam Szwagierce w końcu paczkę w której było 5 papierosów a nosiłam ją w torebce od wakacji
już połowę tytoniu wypadło
Edycik piękne słowa powiedział brat Twojego męża.... Aż jakoś mnie ścisnęło....
Ok lecę dalej nadrabiać strony bo zasuwacie dziś!Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik jak było w szpitalu?
Smerfelinko przytulam :*:*:* ale dołączam się do słów dziewczyn... Skoro coś się zadziało, to już jest jakiś sukces... niby marny, ale zawsze to znak, że wszystko działa! Będzie dobrze :*
Chmureczko dobrze, że lekarka Ci odpisała tak szybko... Kurczę, to sporo badań Cię czeka, no ale trzeba działać :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Madka to 7 dni po owulce badałaś proga?
Majjusia to miłego umęczenia przy myciu okien, a potem pamiętaj bzykanko o 2 w nocy i będą dzieci
Mid jesteś w ciąży kochana, to dbaj o siebie.Okna mogą być brudne.
Chmureczka może lepiej idźcie prywatnie> po co tyle czekać?
Ruby jak jajniki bolą dalej> mnie strasznie piersi zaczęły boleć.
Wizyta u małej była krótka ale mała jest cudowna,na ręce nie zdąrzyłam jej wziąść bo akurat wszedł lekarz i zabrał ją i szwagierkę na badanie.
Ale chwilka głaskania po główce i tak mnie serduszko boleć zaczęło że wracałam ze łzami w oczach.
M.zabrał mnie na sałatkę z gyrosem w ramach poprawy humorku.majju, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik za niedługo swoje będziesz tulić :* a co do piersi to nawet nie mów, bolą mnie jakbym miała okres dostać, a przecież jestem tuż po owulacji, chyba hormony są za to odpowiedzialne..jajniki dalej bolą , raz bardziej , raz mniej ale bolą, chyba za to wszystko odpowiedzialny jest Sroka. Ty jesteś kilka dni po owu więc mają prawo cię piersi boleć, ale mnie nie bardzo...a bolą od wczoraj , dzisiaj mocniej.
Cynamon jak kazał to ja dzisiaj się postaram dostosowaćmajju, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wiem, że to czasem strasznie kłuje w serduszku, ostatnio na tych chrzcinach u mojej psiapsióły nawet mój M. miał zaszklone oczy jak przytulaliśmy Kacperka.
Z lekarzem dla męża poczekamy chyba do tego 7.04, w międzyczasie wyślę go do rodzinnego, bo dostał antybiogram to coś tam mu przepisze, może tym razem będzie skuteczniejsze leczenie... Prywatnie u sprawdzonego urologa wizytę za 150zł mielibyśmy na 24.03, więc niewiele wcześniej. Nie będziemy kombinować. Ja zrobię w pon. prywatnie te wymazy, poczekam na wyniki i zobaczymy.tylko z gumką póki co
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Luuuubię to!
jak Ojczulek sobie życzy
ser nawet w jajku być może kogucim opanierowałam
hmm jeszcze ta barania skóra..barana mam w łóżku to może skórzana spódnica wystarczy
chmurreczkaa, midnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik proga badałam 7-8dpo. Kochana nie nakręcam Cię, ale fajnie to wygląda u Ciebie
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."