Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, ja też uwielbiam chrzanik Krakusa, i w ogóle wszystko co pikantne
Aż mi ślinka cieknie, mimo, że jestem najedzona
madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmureczko ja już po olbrzymiej porcji chińczyka, ale może coś bym jeszcze dopchała
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka Ty mi robisz smaki
Chyba mam pomysł na obiadek w niedziele. Mąż ma wolne, więc skończy się randką w chińczykumadka lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Hehe, mój się śmieje czasem i pyta czy zabrać mnie do eleganckiej knajpy
I wtedy podjeżdża do maka
cinnamon cookie, midnight, chmurreczkaa, Paryzetka83, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:mmmm uwielbiam wieśmaka
Ruby, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Madka jeśli chodzi o radę co do diety.. mi zawsze mówili ŻM..
niestety teraz czuję że jeszcze bardziej puchnę.
Kas to że nie masz jeszcze widocznych objawów to chyba nic nie znaczy, gorzej jakby bolał Cie brzuch czy miałabys plamieniagłowa do góry- stresem to możesz sobie najwyzej zaszkodzić, słuchaj mnie-wiem co mówię bo tez przechodziłam przez to...a ból piersi to chyba dobry znak a na zachcianki przyjdzie czas, poza tym to lepiej że na słodkie nie masz chęci
mnie np dziś boli brzuch i nie wiem czy to przez nadmiar fasoli czy cos gorszego...a boję się tak na własną rękę nawet nospę brać. a z leków biorę dopegyt-bo mam nadciśnienie, euthyrox i jodid no i obowiązkowo kwas foliowy.
Edycik dobrze ze mąż przy Tobie :* poprawiła chociaż humor ta sałatka ? już wiem na co ma ochotę
Ten o.Sroka to chyba lubi się mścić na kobitachco druga się na niego skarży
Cinnamon super ta kieca, musiałabym się zmierzyć bo nie wiem czy weszłabym ale mi się toto podobadzięki za linka
cinnamon cookie, Edycik, kas50 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Midnight tak jak Ci pisałam, ja nospe brałam całą ciążę po 4 tabletki forte dziennie.
A co do diety to masz całkowitą rację. Najpierw z miesiąc próbowałam dukana, potem ze 2 m-ce south beach, a potem liczyłam kalorie i ograniczałam się do 1500. W ciągu roku schudłam 20 kg.midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ja już nie mam siły na żadnej diecie. Chudnę jakieś 6kg a potem dłuuuugo waga stoi w miejscu. Teraz cały miesiąc ani grama, więc się poddałam. Postanowiłam, że zapiszę się do dietetyka. Chciałabym zrzucić 15kg, pakiet diety i wizyt na 4 miesiące to 390zł, chyba warto, tym bardziej, że cenę można rozbić na 2 raty więc jest to chyba niezła oferta.
A tak poza tematem to właśnie znalazłam w necie zdjęcie, które mnie rozczuliło, wklejam linka- http://www.tapetus.pl/152538,niemowle-pies-beagle.php
W domu mam dwa takie beagle, jeszcze tylko takiego małego szkraba brakuje.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Ruby mój mężuś cały czas siedzi w ofertach takich działek i się nakręca, mimo, że kasy na zakup brak
Raczej działki w górach go interesują, na Mazury mamy za daleko... Zresztą nigdy nie byliśmy, choć co roku postanawiamy to nadrobić, to jakoś nigdy się nie trafia.
-
Ruby, działeczka to to co kocham
Fakt, że domek my mamy do remontu, bo to 150 letnia chata, ale jesteśmy już na finiszu. Bardzo podgoniliśmy w tym roku. Ale poza tym, trawka, owocki, warzywka. Chwaliłam się już Wam swoimi malinkami i borówkami?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Madka to nieźle
ja żadnej diety nie używałam...donoszę urodzę i wtedy mam postanowienie-biorę się za siebie...pzred ciążą nie chciałam, lekarz odradził żeby hormonów nie potaśtać...a taki domek super, chcę taki, mąż nawet znalazł ofertę i obojgu nam się podobał, częsciowo już wyremontowany...tylko weź człowieku na to kasę..
Dobrej nockimadka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Wrzucaj fotki
Fajny avatarek Madka
madka, Edycik lubią tę wiadomość
-
madzikk, Edycik, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość