Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, ja też uwielbiam chrzanik Krakusa, i w ogóle wszystko co pikantne :) Aż mi ślinka cieknie, mimo, że jestem najedzona :)

madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczko ja już po olbrzymiej porcji chińczyka, ale może coś bym jeszcze dopchała :P

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka Ty mi robisz smaki :)

Chyba mam pomysł na obiadek w niedziele. Mąż ma wolne, więc skończy się randką w chińczyku :)

madka lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa nie mówcie mi tu o chińczyku!!!! O to jedyne, co jadłabym tonami, i nie nudzi mi się ;) tak zgłodniałam, że na pocieszenie tosty zrobiłam :P

madka lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, mój się śmieje czasem i pyta czy zabrać mnie do eleganckiej knajpy :) I wtedy podjeżdża do maka :D

cinnamon cookie, midnight, chmurreczkaa, Paryzetka83, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Hehe, mój się śmieje czasem i pyta czy zabrać mnie do eleganckiej knajpy :) I wtedy podjeżdża do maka :D
    mmmm uwielbiam wieśmaka :P

madka, cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 marca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aaaaa ja też, zawsze go zamawiam :P

Ruby lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja byłam kiedyś fanką wieśmaka, ale bigmak ostatnio więcej dla mnie znaczy :D

Ruby, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka jeśli chodzi o radę co do diety.. mi zawsze mówili ŻM.. :) niestety teraz czuję że jeszcze bardziej puchnę.

Kas to że nie masz jeszcze widocznych objawów to chyba nic nie znaczy, gorzej jakby bolał Cie brzuch czy miałabys plamienia :) głowa do góry- stresem to możesz sobie najwyzej zaszkodzić, słuchaj mnie-wiem co mówię bo tez przechodziłam przez to...a ból piersi to chyba dobry znak a na zachcianki przyjdzie czas, poza tym to lepiej że na słodkie nie masz chęci :) mnie np dziś boli brzuch i nie wiem czy to przez nadmiar fasoli czy cos gorszego...a boję się tak na własną rękę nawet nospę brać. a z leków biorę dopegyt-bo mam nadciśnienie, euthyrox i jodid no i obowiązkowo kwas foliowy.

Edycik dobrze ze mąż przy Tobie :* poprawiła chociaż humor ta sałatka ? już wiem na co ma ochotę :P

Ten o.Sroka to chyba lubi się mścić na kobitach :) co druga się na niego skarży :D

Cinnamon super ta kieca, musiałabym się zmierzyć bo nie wiem czy weszłabym ale mi się toto podoba :) dzięki za linka

cinnamon cookie, Edycik, kas50 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight tak jak Ci pisałam, ja nospe brałam całą ciążę po 4 tabletki forte dziennie.
    A co do diety to masz całkowitą rację. Najpierw z miesiąc próbowałam dukana, potem ze 2 m-ce south beach, a potem liczyłam kalorie i ograniczałam się do 1500. W ciągu roku schudłam 20 kg.

midnight, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki uciekam już do filmu i spać, weekend i poniedziałek w pracy, a później tydzień wolnego :) więc odbębnić swoje i wooooolneeee! :)

Dobranoc! :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły na żadnej diecie. Chudnę jakieś 6kg a potem dłuuuugo waga stoi w miejscu. Teraz cały miesiąc ani grama, więc się poddałam. Postanowiłam, że zapiszę się do dietetyka. Chciałabym zrzucić 15kg, pakiet diety i wizyt na 4 miesiące to 390zł, chyba warto, tym bardziej, że cenę można rozbić na 2 raty więc jest to chyba niezła oferta. :)

A tak poza tematem to właśnie znalazłam w necie zdjęcie, które mnie rozczuliło, wklejam linka- http://www.tapetus.pl/152538,niemowle-pies-beagle.php
    W domu mam dwa takie beagle, jeszcze tylko takiego małego szkraba brakuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamon mój m wpadł na to żeby kupić działkę rekreacyjną z domkiem na Mazurach! właśnie mi przedstawił pomysł oczywiście to nie plan na teraz ale za jakiś czas ale najs co ? :P :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mój mężuś cały czas siedzi w ofertach takich działek i się nakręca, mimo, że kasy na zakup brak :) Raczej działki w górach go interesują, na Mazury mamy za daleko... Zresztą nigdy nie byliśmy, choć co roku postanawiamy to nadrobić, to jakoś nigdy się nie trafia.

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, działeczka to to co kocham :) Fakt, że domek my mamy do remontu, bo to 150 letnia chata, ale jesteśmy już na finiszu. Bardzo podgoniliśmy w tym roku. Ale poza tym, trawka, owocki, warzywka. Chwaliłam się już Wam swoimi malinkami i borówkami?

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba zostałam sama :( :P A tak się chciałam fotkami pochwalić, a tu zero zainteresowania :P :P :P

• midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka to nieźle :) ja żadnej diety nie używałam...donoszę urodzę i wtedy mam postanowienie-biorę się za siebie...pzred ciążą nie chciałam, lekarz odradził żeby hormonów nie potaśtać...a taki domek super, chcę taki, mąż nawet znalazł ofertę i obojgu nam się podobał, częsciowo już wyremontowany...tylko weź człowieku na to kasę..

Dobrej nocki

madka lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucaj fotki :) Fajny avatarek Madka :)

madka, Edycik lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c207b1369bd23982med.jpg

2ed21d29554a518amed.jpg

Borówki to tak jak 2zł miałam :)

madzikk, Edycik, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid wiem że co ma być to będzie:-) trzymam kciuki też za Ciebie:-) dobranoc dziewczyny:-)

midnight lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ