Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kobietki mam pytanko....czy Wy po <3 leżycie jakoś dłużej...czy normalnie od razu wstajecie itp ;)

Tak myślałam ze z jogi będziesz zadowolona :) poczekaj po jeszcze paru zajęciach :) a ja ostatnio tak, leżałam troche :) a już na pewno się tak od razu ''nie pozbywałam '' :) podobno najlepiej nogi do gory tylko przy mojej tuszy było mi ciężko ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mid :) staram się chwilę poleżeć....z tymi nogami też słyszałam, czasem nawet stosowałam :P Jak samopoczucie??

A Cinnamonek jak tam wymęczyłaś M?

Ja piję kawkę i obejrzę odcinek Chirurgów.

Ruby House of Cards wśród moich znajomych bardzo popularny, sami mamy zamiar się zabrać za niego :)

midnight, Ruby lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik pisałaś, że ta sukienka z kotami co Cinnamonek podrzucila fajna też na ciąże...oj ja już Cię widzę, będziesz super sexy kobietką w ciąży, skoro tak sukkienki lubisz :) ja to za jeansami z gumką w H&M się rozglądałam kiedyś ;P

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast sprzątać...a bałagan w domu niemiłosierny, wszędzie sierść mojego Williamka... to oglądam sobie serial...

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja to sama nie wiem, czy po <3 leżeć czy nie ;) tak jak Mid mówi, może nie pozbywać się od razu ale z nogami do góry chyba też nie? :D sama nie wiem czy to ma znaczenie ale przyznam, że ostatnio też o tym myślałam :P

A co do wczoraj to muszę przyznać, że w sumie to M mnie wymęczył a nie ja Jego ;) więc nic z tego upodlenia hahaha :D

AgaL, Edycik, madka, majju lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dziękuję, trochę nerwowa dziś jestem ;) a tak chyba ok.

Cinnamon ale co szkodzi spróbować ;) ? nie zawadzi :)ja gdzieś wyczytałam z tym żeby te nogi w górze, no i na logikę...niech sobie tam teoszkę pobędą tak dla pewności ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajrzę do Was dopiero wieczorem...jadę z młodą do babci.

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja,

Cynamon zaraz po północy działaliśmy bo już mi się oczy zamykały ;) Ojciec S się wkur...i na mnie :D

Edycik oooo widzę,że u ciebie to już konkret, mogą z tego dzieci być :)

Jajniki mnie już nie bolą także oficjalnie zaczynam odliczanie do pierwszego testu :) a że ja jestem narwana to pewnie długo to odliczanie nie potrwa chociaż w tym miesiącu jakoś mnie testy nie jarają :P

Aga ja poleżę chwilę po <3 ale bez nóg , tak normalnie , zwyczajnie w łóżku, czasem mi się przyśnie to wtedy jak się obudzę to lecę się "wyporządzić" :P Przez pierwsze 6 miesięcy podnosiłam nogi ale bez efektu także chyba nie warto :D

Mi też do sprzątania nie chce się brać ale zaraz ruszam pełną parą ;)

A podobno dzisiaj światowy dzień drzemki - słyszałam w radio :)

Miłej soboty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 11:04

AgaL, cinnamon cookie, Edycik, madka, majju, chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Cinnamonek że tak czy siak wypełniliście zalecenia ginekologa :D
    My też korzystamy z tych dni na całego, w końcu to mój marzec co nie ?:P i tak pytałam z tym leżeniem o, bo dziś z rana <3 było....i tak sobie przypomniałam, że chciałam Was już kiedyś zapytać o to ;) też zazwyczaj leżę z pół godzinki :)

Ruby ja też się powoli zabieram za porządki....ale ten dzień drzemki.... niepotrzebnie mi mówiłaś ;)

Mid to Ty sobie odpoczywaj, my posprzątamy :)

Miłej soboty :)

madka, midnight lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dzięki za info - tylko jak ja się kimnę w pracy? :D

AgaL, madka lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a potem masz tydzień wolnego....ach zazdroszczę !!:)
    jakieś plany?

madka lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia E.dostała zlecenie i za balonami jezdzi bo brat M.chce powitać dzidzie w domu i poprosił mnie o pomoc.także nadrobie Was potem

madka, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w południe :)

My zaraz na zakupy uciekamy, bo w lodówce to już tylko światło :D

Aguś ja też zawsze trochę leżę po :) Ginka mnie ostatnio pochwaliła, że zasnęłam nawet :D Nóg do góry nie daję, bo mój m by oszalał :D

Ruby kusisz tym dniem dzisiejszym :)

Edycik miłego przygotowania imprezy, trzymaj się dzielnie Kochana :*

A ja mam nowy objaw cionszowy :P Jak mnie sutki swędzą, a prawy strasznie boli. To na pewno musi być cionsza :P

Miłego weekendu :)

cinnamon cookie, chmurreczkaa, AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 12 marca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek a potem masz tydzień wolnego....ach zazdroszczę !!:)
    jakieś plany?
    Właśnie niewiele ;) ogarnę okna i firanki przed Świętami, posprzątam i liczę, że namówię Szwagierkę na ogarnięcie Ich ubrań w pokoju na dole, który obecnie Oni zajmują a który ma być po remoncie naszą sypialnią ;) i to tyle, nic ambitnego nie mam w planach :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema Kochane :*
    U mnie jakieś wnerwienie od rana. @ miała być wczoraj, nigdy mnie nie zawodziła i przychodziła na czas a tu lipa- nie ma :/ Oczywiście siknęłam rano ale dupa :( Muszę się zabrać za sprzątanie żeby się wyżyć trochę. Wieczorem idziemy na parapetówkę do znajomych, będzie tam też dwójka słodkich szkrabów no i ich rodzice. którzy twierdzą, że "zrobienie dziecka" jest proste jak wysikanie dziury w śniegu :/
    Co do leżenia po seksie to ja podobnie jak Ruby, praktykowałam to przez rok ale efektów nie ma, teraz tylko chwilę leżę.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:)

ja nóg w górze po seksie nie trzymałam hihhi leżałam tylko przez 10min a potem szłam się podmyć i wysikać :) ze względu na ten pecherz.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 12 marca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju jak ja nienawidzę takich tekstów.... Wrrrr mogliby się ludzie opanować :/

A tak w ogóle to muszę pochwalić mojego gina... Mówił, że w weekend będzie owu, wczoraj suchoty a dziś śluz jak ta lala i ból jajników ;) ma facet łeb! :D

chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)
    Czytałam na bieżąco ale pisałam z telefonu i nie wszystko napisałam co chciałam.

Paryzetko cieszę się że wszystko w porządku. Poczekasz sobie do @ a potem będziesz działać jak będzie chęć.

Jeśli chodzi o leżenie po <3 to w naszym pierwszym strzale (przypadkowym o którym on powiedział jak zrobiłam test ciążowy) to ja byłam u góry i za późno zlazłam :-P a on tylko zdążył pyknąć :-D. Kuzynka za to wpadła po akcji w wannie :-O. Więc co ma trafić to i tak trafi.

Ruby bo to trzeba nie czekać do rana tylko obudzić się o 4 zrobić swoje <3 i dalej spać :-D.

Edycik zadanie bojowe,pochwal się co wymyśliłaś na powitanie.

Madka,Ruby,Edycik oby wasze objawy się nasilały ;-).

A Bratku bardzo się cieszę że synuś rośnie i wszystko jest w porządku.

Ja dziś byłam na badaniu glukozy i insuliny. Insuliny nie miałam w abonamencie i płaciłam 53 zł. W labolatorium chciałam dopłacić żeby zrobić krzywą (bo lekarz dał nie na krzywą) i bez skierowania nie chciała zrobić :-/. Zrobiłam więc tą jedną i pojechałam do Brussa i tam robią bez skierowania ale była taka duża kolejka,że zrezygnowałam. Chcę jechać jutro. Będę płacić jeszcze raz i się wkurzyłam,że zapłaciłam za tą insulinę dziś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 13:04

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja dziś spałam do 10:30 :) Teraz męża do pracy wyprawiłam i mam czas dla Was choć nie wiem, czy ktoś tu jeszcze jest?

Co do trzymania nóg u góry, to nie zaszkodzi spróbować :)
    Ja tam nie od razu wstaję, choć nóg do góry jakoś specjalnie nie trzymam. Można by o ścianę przy łóżku oprzeć, w sumie fajna pozycja relaksująca, może i warto spróbować.

Co do objawów cionszowych, to ja mam chyba wszystkie od jakichś 3 tygodni :) W moim przypadku nierealne, ostatnio w ogóle nie <3 przez te wszystkie infekcje, bakterie i inne cuda :/

Przygotowałam plan naprawczy dla męża jeśli chodzi o te bakterie. Poczytałam w necie i trzeba go zaopatrzyć w lewoskrętną wit. C, do tego jeszcze codziennie kubek kefiru lub jogurtu naturalnego, spróbujemy naturalnymi metodami, nie zaszkodzi, a może akurat pomoże.

AgaL lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)

Wysłany: 12 marca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka dobre nastawienie :) tak trzymaj :)
    Ja w pracy więc zaglądam tu, ale jak to w weekendy - tłumów nie ma ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1415 1416 1417 1418 1419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ