Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Kobietki mam pytanko....czy Wy po
leżycie jakoś dłużej...czy normalnie od razu wstajecie itp
Tak myślałam ze z jogi będziesz zadowolonapoczekaj po jeszcze paru zajęciach
a ja ostatnio tak, leżałam troche
a już na pewno się tak od razu ''nie pozbywałam ''
podobno najlepiej nogi do gory tylko przy mojej tuszy było mi ciężko
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzięki Mid
staram się chwilę poleżeć....z tymi nogami też słyszałam, czasem nawet stosowałam
Jak samopoczucie??
A Cinnamonek jak tam wymęczyłaś M?
Ja piję kawkę i obejrzę odcinek Chirurgów.
Ruby House of Cards wśród moich znajomych bardzo popularny, sami mamy zamiar się zabrać za niegomidnight, Ruby lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik pisałaś, że ta sukienka z kotami co Cinnamonek podrzucila fajna też na ciąże...oj ja już Cię widzę, będziesz super sexy kobietką w ciąży, skoro tak sukkienki lubisz
ja to za jeansami z gumką w H&M się rozglądałam kiedyś ;P
Edycik lubi tę wiadomość
-
Aga ja to sama nie wiem, czy po
leżeć czy nie
tak jak Mid mówi, może nie pozbywać się od razu ale z nogami do góry chyba też nie?
sama nie wiem czy to ma znaczenie ale przyznam, że ostatnio też o tym myślałam
A co do wczoraj to muszę przyznać, że w sumie to M mnie wymęczył a nie ja Jegowięc nic z tego upodlenia hahaha
AgaL, Edycik, madka, majju lubią tę wiadomość
-
Aga dziękuję, trochę nerwowa dziś jestem
a tak chyba ok.
Cinnamon ale co szkodzi spróbować? nie zawadzi :)ja gdzieś wyczytałam z tym żeby te nogi w górze, no i na logikę...niech sobie tam teoszkę pobędą tak dla pewności
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyheja,
Cynamon zaraz po północy działaliśmy bo już mi się oczy zamykałyOjciec S się wkur...i na mnie
Edycik oooo widzę,że u ciebie to już konkret, mogą z tego dzieci być
Jajniki mnie już nie bolą także oficjalnie zaczynam odliczanie do pierwszego testua że ja jestem narwana to pewnie długo to odliczanie nie potrwa chociaż w tym miesiącu jakoś mnie testy nie jarają
Aga ja poleżę chwilę poale bez nóg , tak normalnie , zwyczajnie w łóżku, czasem mi się przyśnie to wtedy jak się obudzę to lecę się "wyporządzić"
Przez pierwsze 6 miesięcy podnosiłam nogi ale bez efektu także chyba nie warto
Mi też do sprzątania nie chce się brać ale zaraz ruszam pełną parą
A podobno dzisiaj światowy dzień drzemki - słyszałam w radio
Miłej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 11:04
AgaL, cinnamon cookie, Edycik, madka, majju, chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość
-
To super Cinnamonek że tak czy siak wypełniliście zalecenia ginekologa
My też korzystamy z tych dni na całego, w końcu to mój marzec co nie ?i tak pytałam z tym leżeniem o, bo dziś z rana
było....i tak sobie przypomniałam, że chciałam Was już kiedyś zapytać o to
też zazwyczaj leżę z pół godzinki
Ruby ja też się powoli zabieram za porządki....ale ten dzień drzemki.... niepotrzebnie mi mówiłaś
Mid to Ty sobie odpoczywaj, my posprzątamy
Miłej sobotymadka, midnight lubią tę wiadomość
-
Witam w południe
My zaraz na zakupy uciekamy, bo w lodówce to już tylko światło
Aguś ja też zawsze trochę leżę poGinka mnie ostatnio pochwaliła, że zasnęłam nawet
Nóg do góry nie daję, bo mój m by oszalał
Ruby kusisz tym dniem dzisiejszym
Edycik miłego przygotowania imprezy, trzymaj się dzielnie Kochana :*
A ja mam nowy objaw cionszowyJak mnie sutki swędzą, a prawy strasznie boli. To na pewno musi być cionsza
Miłego weekenducinnamon cookie, chmurreczkaa, AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
AgaL wrote:Cinnamonek a potem masz tydzień wolnego....ach zazdroszczę !!
jakieś plany?ogarnę okna i firanki przed Świętami, posprzątam i liczę, że namówię Szwagierkę na ogarnięcie Ich ubrań w pokoju na dole, który obecnie Oni zajmują a który ma być po remoncie naszą sypialnią
i to tyle, nic ambitnego nie mam w planach
AgaL lubi tę wiadomość
-
Siema Kochane :*
U mnie jakieś wnerwienie od rana. @ miała być wczoraj, nigdy mnie nie zawodziła i przychodziła na czas a tu lipa- nie maOczywiście siknęłam rano ale dupa
Muszę się zabrać za sprzątanie żeby się wyżyć trochę. Wieczorem idziemy na parapetówkę do znajomych, będzie tam też dwójka słodkich szkrabów no i ich rodzice. którzy twierdzą, że "zrobienie dziecka" jest proste jak wysikanie dziury w śniegu
Co do leżenia po seksie to ja podobnie jak Ruby, praktykowałam to przez rok ale efektów nie ma, teraz tylko chwilę leżę. -
witam:)
ja nóg w górze po seksie nie trzymałam hihhi leżałam tylko przez 10min a potem szłam się podmyć i wysikaćze względu na ten pecherz.
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Majju jak ja nienawidzę takich tekstów.... Wrrrr mogliby się ludzie opanować
A tak w ogóle to muszę pochwalić mojego gina... Mówił, że w weekend będzie owu, wczoraj suchoty a dziś śluz jak ta lala i ból jajnikówma facet łeb!
chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Czytałam na bieżąco ale pisałam z telefonu i nie wszystko napisałam co chciałam.
Paryzetko cieszę się że wszystko w porządku. Poczekasz sobie do @ a potem będziesz działać jak będzie chęć.
Jeśli chodzi o leżenie poto w naszym pierwszym strzale (przypadkowym o którym on powiedział jak zrobiłam test ciążowy) to ja byłam u góry i za późno zlazłam
a on tylko zdążył pyknąć
. Kuzynka za to wpadła po akcji w wannie
. Więc co ma trafić to i tak trafi.
Ruby bo to trzeba nie czekać do rana tylko obudzić się o 4 zrobić swojei dalej spać
.
Edycik zadanie bojowe,pochwal się co wymyśliłaś na powitanie.
Madka,Ruby,Edycik oby wasze objawy się nasilały.
A Bratku bardzo się cieszę że synuś rośnie i wszystko jest w porządku.
Ja dziś byłam na badaniu glukozy i insuliny. Insuliny nie miałam w abonamencie i płaciłam 53 zł. W labolatorium chciałam dopłacić żeby zrobić krzywą (bo lekarz dał nie na krzywą) i bez skierowania nie chciała zrobić. Zrobiłam więc tą jedną i pojechałam do Brussa i tam robią bez skierowania ale była taka duża kolejka,że zrezygnowałam. Chcę jechać jutro. Będę płacić jeszcze raz i się wkurzyłam,że zapłaciłam za tą insulinę dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 13:04
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja dziś spałam do 10:30
Teraz męża do pracy wyprawiłam i mam czas dla Was choć nie wiem, czy ktoś tu jeszcze jest?
Co do trzymania nóg u góry, to nie zaszkodzi spróbować
Ja tam nie od razu wstaję, choć nóg do góry jakoś specjalnie nie trzymam. Można by o ścianę przy łóżku oprzeć, w sumie fajna pozycja relaksująca, może i warto spróbować.
Co do objawów cionszowych, to ja mam chyba wszystkie od jakichś 3 tygodniW moim przypadku nierealne, ostatnio w ogóle nie
przez te wszystkie infekcje, bakterie i inne cuda
Przygotowałam plan naprawczy dla męża jeśli chodzi o te bakterie. Poczytałam w necie i trzeba go zaopatrzyć w lewoskrętną wit. C, do tego jeszcze codziennie kubek kefiru lub jogurtu naturalnego, spróbujemy naturalnymi metodami, nie zaszkodzi, a może akurat pomoże.AgaL lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)