X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kobietki mam pytanko....czy Wy po <3 leżycie jakoś dłużej...czy normalnie od razu wstajecie itp ;)

Tak myślałam ze z jogi będziesz zadowolona :) poczekaj po jeszcze paru zajęciach :) a ja ostatnio tak, leżałam troche :) a już na pewno się tak od razu ''nie pozbywałam '' :) podobno najlepiej nogi do gory tylko przy mojej tuszy było mi ciężko ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mid :) staram się chwilę poleżeć....z tymi nogami też słyszałam, czasem nawet stosowałam :P Jak samopoczucie??

A Cinnamonek jak tam wymęczyłaś M?

Ja piję kawkę i obejrzę odcinek Chirurgów.

Ruby House of Cards wśród moich znajomych bardzo popularny, sami mamy zamiar się zabrać za niego :)

midnight, Ruby lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik pisałaś, że ta sukienka z kotami co Cinnamonek podrzucila fajna też na ciąże...oj ja już Cię widzę, będziesz super sexy kobietką w ciąży, skoro tak sukkienki lubisz :) ja to za jeansami z gumką w H&M się rozglądałam kiedyś ;P

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast sprzątać...a bałagan w domu niemiłosierny, wszędzie sierść mojego Williamka... to oglądam sobie serial...

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja to sama nie wiem, czy po <3 leżeć czy nie ;) tak jak Mid mówi, może nie pozbywać się od razu ale z nogami do góry chyba też nie? :D sama nie wiem czy to ma znaczenie ale przyznam, że ostatnio też o tym myślałam :P

A co do wczoraj to muszę przyznać, że w sumie to M mnie wymęczył a nie ja Jego ;) więc nic z tego upodlenia hahaha :D

AgaL, Edycik, madka, majju lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dziękuję, trochę nerwowa dziś jestem ;) a tak chyba ok.

Cinnamon ale co szkodzi spróbować ;) ? nie zawadzi :)ja gdzieś wyczytałam z tym żeby te nogi w górze, no i na logikę...niech sobie tam teoszkę pobędą tak dla pewności ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajrzę do Was dopiero wieczorem...jadę z młodą do babci.

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja,

Cynamon zaraz po północy działaliśmy bo już mi się oczy zamykały ;) Ojciec S się wkur...i na mnie :D

Edycik oooo widzę,że u ciebie to już konkret, mogą z tego dzieci być :)

Jajniki mnie już nie bolą także oficjalnie zaczynam odliczanie do pierwszego testu :) a że ja jestem narwana to pewnie długo to odliczanie nie potrwa chociaż w tym miesiącu jakoś mnie testy nie jarają :P

Aga ja poleżę chwilę po <3 ale bez nóg , tak normalnie , zwyczajnie w łóżku, czasem mi się przyśnie to wtedy jak się obudzę to lecę się "wyporządzić" :P Przez pierwsze 6 miesięcy podnosiłam nogi ale bez efektu także chyba nie warto :D

Mi też do sprzątania nie chce się brać ale zaraz ruszam pełną parą ;)

A podobno dzisiaj światowy dzień drzemki - słyszałam w radio :)

Miłej soboty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 11:04

AgaL, cinnamon cookie, Edycik, madka, majju, chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Cinnamonek że tak czy siak wypełniliście zalecenia ginekologa :D
    My też korzystamy z tych dni na całego, w końcu to mój marzec co nie ?:P i tak pytałam z tym leżeniem o, bo dziś z rana <3 było....i tak sobie przypomniałam, że chciałam Was już kiedyś zapytać o to ;) też zazwyczaj leżę z pół godzinki :)

Ruby ja też się powoli zabieram za porządki....ale ten dzień drzemki.... niepotrzebnie mi mówiłaś ;)

Mid to Ty sobie odpoczywaj, my posprzątamy :)

Miłej soboty :)

madka, midnight lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dzięki za info - tylko jak ja się kimnę w pracy? :D

AgaL, madka lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a potem masz tydzień wolnego....ach zazdroszczę !!:)
    jakieś plany?

madka lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia E.dostała zlecenie i za balonami jezdzi bo brat M.chce powitać dzidzie w domu i poprosił mnie o pomoc.także nadrobie Was potem

madka, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w południe :)

My zaraz na zakupy uciekamy, bo w lodówce to już tylko światło :D

Aguś ja też zawsze trochę leżę po :) Ginka mnie ostatnio pochwaliła, że zasnęłam nawet :D Nóg do góry nie daję, bo mój m by oszalał :D

Ruby kusisz tym dniem dzisiejszym :)

Edycik miłego przygotowania imprezy, trzymaj się dzielnie Kochana :*

A ja mam nowy objaw cionszowy :P Jak mnie sutki swędzą, a prawy strasznie boli. To na pewno musi być cionsza :P

Miłego weekendu :)

cinnamon cookie, chmurreczkaa, AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 12 marca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek a potem masz tydzień wolnego....ach zazdroszczę !!:)
    jakieś plany?
    Właśnie niewiele ;) ogarnę okna i firanki przed Świętami, posprzątam i liczę, że namówię Szwagierkę na ogarnięcie Ich ubrań w pokoju na dole, który obecnie Oni zajmują a który ma być po remoncie naszą sypialnią ;) i to tyle, nic ambitnego nie mam w planach :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema Kochane :*
    U mnie jakieś wnerwienie od rana. @ miała być wczoraj, nigdy mnie nie zawodziła i przychodziła na czas a tu lipa- nie ma :/ Oczywiście siknęłam rano ale dupa :( Muszę się zabrać za sprzątanie żeby się wyżyć trochę. Wieczorem idziemy na parapetówkę do znajomych, będzie tam też dwójka słodkich szkrabów no i ich rodzice. którzy twierdzą, że "zrobienie dziecka" jest proste jak wysikanie dziury w śniegu :/
    Co do leżenia po seksie to ja podobnie jak Ruby, praktykowałam to przez rok ale efektów nie ma, teraz tylko chwilę leżę.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:)

ja nóg w górze po seksie nie trzymałam hihhi leżałam tylko przez 10min a potem szłam się podmyć i wysikać :) ze względu na ten pecherz.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 12 marca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju jak ja nienawidzę takich tekstów.... Wrrrr mogliby się ludzie opanować :/

A tak w ogóle to muszę pochwalić mojego gina... Mówił, że w weekend będzie owu, wczoraj suchoty a dziś śluz jak ta lala i ból jajników ;) ma facet łeb! :D

chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)
    Czytałam na bieżąco ale pisałam z telefonu i nie wszystko napisałam co chciałam.

Paryzetko cieszę się że wszystko w porządku. Poczekasz sobie do @ a potem będziesz działać jak będzie chęć.

Jeśli chodzi o leżenie po <3 to w naszym pierwszym strzale (przypadkowym o którym on powiedział jak zrobiłam test ciążowy) to ja byłam u góry i za późno zlazłam :-P a on tylko zdążył pyknąć :-D. Kuzynka za to wpadła po akcji w wannie :-O. Więc co ma trafić to i tak trafi.

Ruby bo to trzeba nie czekać do rana tylko obudzić się o 4 zrobić swoje <3 i dalej spać :-D.

Edycik zadanie bojowe,pochwal się co wymyśliłaś na powitanie.

Madka,Ruby,Edycik oby wasze objawy się nasilały ;-).

A Bratku bardzo się cieszę że synuś rośnie i wszystko jest w porządku.

Ja dziś byłam na badaniu glukozy i insuliny. Insuliny nie miałam w abonamencie i płaciłam 53 zł. W labolatorium chciałam dopłacić żeby zrobić krzywą (bo lekarz dał nie na krzywą) i bez skierowania nie chciała zrobić :-/. Zrobiłam więc tą jedną i pojechałam do Brussa i tam robią bez skierowania ale była taka duża kolejka,że zrezygnowałam. Chcę jechać jutro. Będę płacić jeszcze raz i się wkurzyłam,że zapłaciłam za tą insulinę dziś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 13:04

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja dziś spałam do 10:30 :) Teraz męża do pracy wyprawiłam i mam czas dla Was choć nie wiem, czy ktoś tu jeszcze jest?

Co do trzymania nóg u góry, to nie zaszkodzi spróbować :)
    Ja tam nie od razu wstaję, choć nóg do góry jakoś specjalnie nie trzymam. Można by o ścianę przy łóżku oprzeć, w sumie fajna pozycja relaksująca, może i warto spróbować.

Co do objawów cionszowych, to ja mam chyba wszystkie od jakichś 3 tygodni :) W moim przypadku nierealne, ostatnio w ogóle nie <3 przez te wszystkie infekcje, bakterie i inne cuda :/

Przygotowałam plan naprawczy dla męża jeśli chodzi o te bakterie. Poczytałam w necie i trzeba go zaopatrzyć w lewoskrętną wit. C, do tego jeszcze codziennie kubek kefiru lub jogurtu naturalnego, spróbujemy naturalnymi metodami, nie zaszkodzi, a może akurat pomoże.

AgaL lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)

Wysłany: 12 marca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka dobre nastawienie :) tak trzymaj :)
    Ja w pracy więc zaglądam tu, ale jak to w weekendy - tłumów nie ma ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1415 1416 1417 1418 1419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ