X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę dziś nad wami nadążyć co przeczytam i już chce odpisywać to znowu tworzycie strony. Jesteście cudowne

Edycik, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka ja też? ja też? :D

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, nic nie piłam, a ze zmęczenia czuję jakbym była nieźle upojona, cudowny mam nastrój :D

midnight lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    O matko, nic nie piłam, a ze zmęczenia czuję jakbym była nieźle upojona, cudowny mam nastrój :D
    ja właśnie winko białe kosztuje ;) Nie wiem dlaczego ale jak naleje sobie kieliszek wina to Atena się uspokaja. Wpędzi mnie jeszcze w alkolizm ;)

madka, Edycik, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka, Pani zrelaksowana to i psina :)

katiuszaa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka uroczy awatarek i piękne owoce z działki ;) ja się raczę czerwonym winkiem ;)

madka, katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Madka uroczy awatarek i piękne owoce z działki ;) ja się raczę czerwonym winkiem ;)
    Endo podkręcasz? :P

To może ja piwko otworzę i ululam się do snu :) Mój mąż to w wiedźmina gra cały wieczór :)

majju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    W takim razie "Na zdrowie twego endometrium" ;)

madka, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, zapomniałam Was zapytać... Dzień przed owulką miałam endo 6,6. Ginka stwierdziła, że ładne. Jak myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kobiety :)wasze zdrowie również :)

My też siedzimy każdy na swoim lapku - do 5 daleko :P Bo się Sroka obrazi, że przed 5 i co to będzie ?;)

edit: zaczęłam 4 sezon house of cards - ktoś ogląda? zna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 23:21

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, a o czym to, bo szukam jakiegoś ciekawego tasiemca?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby, a o czym to, bo szukam jakiegoś ciekawego tasiemca?

"Bohaterem serialu jest kongresmen Francis Underwood (Kevin Spacey), który wraz z żoną (Robin Wright) nie cofnie się przed niczym, by zdobyć wszystko. Oto mroczny świat chciwości, seksu i korupcji we współczesnym Waszyngtonie."

spoko , ja polecam :)

uwielbiam też wikingów i piratów - black sails się nazywa, jak dl mnnie bomba :)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale smaka robicie owocami :)

Ruby ja tego serialu nie znam.

Ja juz spalam ale od obudzilam sie i od godziny przewracam z sie z jednego boku na drugi. Ale fajnie bo przynajmniej was nadrobilam. A dzis juz sobota wiec bedzie mozna odespac. Chociaz cos mi siedzi w glowie i dlatego niespie, juz myslalam ze zamkne ten rozdzial. I na dodatek moj zaczal chrapac. Ide spac na sofe.

Dobrej nocki i udanego weekendu!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sobota i 7.14 a ja coś spać nie mogłam jak na złość i już kawkę popijam

Madka ładny i apetyczny awatarek :) ejj tego proga po owulce to super masz kochana.Rację masz że nie da się nie nakręcać na ciążę u nas forum.Cudownie by było jakby tu były same dobre nowinki.MMm big mac I love it <3

Ruby i jak startujesz już z pierwszymi objawami?

Cinnamonku sukienka z linka super :) z koteczkami.W ciązy też by się w takiej super wyglądało.

Mid wierz mi naprawdę ale w działaniach o.Sroki może być ziarnko prawdy.Mnie jajniki nigdy tak nie bolały.

Katiuszkaa jak tam po winku lepiej się spało?

Śniło mi się dziś że jestem w ciązy...Korciło mnie by zrobić rano testa tego o czułości 10 ale odpuściłam.Chyba odwagi mi brak.No ale objawy cionszy mam niedobrze mi od rana po kawie.

Umówiłam się z Mamą o 10 bo jedziemy do CCC widziałam ładne balerinki na wiosnę i promocję na torebki w Monnari :)
    Mój M. jeszcze śpi,koty szaleją a ja przez Cinnamonka oglądam ciuszki na Vubu :)

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bym zapomniała Cinnamonku zamawiałaś coś z tego Vubu bo fajne kiecki mają?

Wczoraj wieczorem brat M. po powrocie ze szpitala przyszedł z flaszką rudej Jacusiem Danielem :P i obalili całą 0.5.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Madka super piękne pycha mniam te owocki !! hmmm :)
    Endo jak kiedyś sprawdzałam swoje stare usg to różnie było-od 11mm nawet do 4mm, myślę ze jak lekarz mówi że ok to ok :) po łyżeczkowaniu miałam nieduże, a jak widać nie ma problemu z zagnieżdzeniem jęsli o to chodzi :)

Edycik nie twierdze ze to nie działa, po prostu sobie pomyślałam jak go muszą uszy piec gdy tak ciągle narzekacie na bóle jajników ;) A tak to na kiedy planujesz test ?

Miłej soboty

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Edycik dziękuję po winku bardzo dobrze się spało ale nadeszła porabwstawać wstawać i do pracy iść.
    Ruby ja nie znam tych seriali ale jak mówisz że dobre to podgląd e sobie.
    Madka nie znam się na grubości endometrium ale jak monodram głową mówi że dobre to tego się trzymamy. ;)
    Edycik powodzenia na zakupach.
    Mid miłej soboty również i wszystkim miłej soboty

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ruby działeczka na Mazurach???? Ojojjjjj szukajcie!!! :) :) :) a jak tam, doczekaliście do 5? :P

Edycik nie zamawiałam jeszcze z Vubu więc co do jakości się nie wypowiem :)

Madka no piękne te owocki masz :) :) :) uwielbiam borówki!!! <3 mój Tata ma działeczkę i co roku objadam się świeżymi owocami, mniam!

Katiuszka no to ciekawe jest, Ty pijesz wino a pies spokojniejszy.... Ciekawa zależność :D :D :D

Aga gdzie się podziewasz? :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    wczoraj byłam w końcu na jodze...zbierałam się od miesięcy. Nie wiedziałam, że to aż półtorej godziny trwa. bardzo mi się spodobało, za tydzień też mam zamiar iść. Taka odprężona wrócilam i rozciągnięta, że zasypiałam jak dziecko :)

Co do vubu.pl mam jedną sukienkę i bluzkę, fajne gatunkowo :) zapomnialam jednak o tym sklepie....a teraz Cinnamonek mi przypomniała :)

Edycik głaskałaś malutką Kornelkę... przypomniałaś mi jak ujrzałam po raz pierwszy moją Siostrzenicę...też nie umiałam ukryć wzruszenia :*

A co do Big Mac'ów....moje ulubione :D widzę ze z Wami to i na kawę i na zakupy i na big maca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 10:10

cinnamon cookie, Edycik, chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki mam pytanko....czy Wy po <3 leżycie jakoś dłużej...czy normalnie od razu wstajecie itp ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 1414 1415 1416 1417 1418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ