Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę dziś nad wami nadążyć co przeczytam i już chce odpisywać to znowu tworzycie strony. Jesteście cudowne

Edycik, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka ja też? ja też? :D

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, nic nie piłam, a ze zmęczenia czuję jakbym była nieźle upojona, cudowny mam nastrój :D

midnight lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    O matko, nic nie piłam, a ze zmęczenia czuję jakbym była nieźle upojona, cudowny mam nastrój :D
    ja właśnie winko białe kosztuje ;) Nie wiem dlaczego ale jak naleje sobie kieliszek wina to Atena się uspokaja. Wpędzi mnie jeszcze w alkolizm ;)

madka, Edycik, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka, Pani zrelaksowana to i psina :)

katiuszaa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka uroczy awatarek i piękne owoce z działki ;) ja się raczę czerwonym winkiem ;)

madka, katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Madka uroczy awatarek i piękne owoce z działki ;) ja się raczę czerwonym winkiem ;)
    Endo podkręcasz? :P

To może ja piwko otworzę i ululam się do snu :) Mój mąż to w wiedźmina gra cały wieczór :)

majju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    W takim razie "Na zdrowie twego endometrium" ;)

madka, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, zapomniałam Was zapytać... Dzień przed owulką miałam endo 6,6. Ginka stwierdziła, że ładne. Jak myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kobiety :)wasze zdrowie również :)

My też siedzimy każdy na swoim lapku - do 5 daleko :P Bo się Sroka obrazi, że przed 5 i co to będzie ?;)

edit: zaczęłam 4 sezon house of cards - ktoś ogląda? zna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 23:21

• madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, a o czym to, bo szukam jakiegoś ciekawego tasiemca?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby, a o czym to, bo szukam jakiegoś ciekawego tasiemca?

"Bohaterem serialu jest kongresmen Francis Underwood (Kevin Spacey), który wraz z żoną (Robin Wright) nie cofnie się przed niczym, by zdobyć wszystko. Oto mroczny świat chciwości, seksu i korupcji we współczesnym Waszyngtonie."

spoko , ja polecam :)

uwielbiam też wikingów i piratów - black sails się nazywa, jak dl mnnie bomba :)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale smaka robicie owocami :)

Ruby ja tego serialu nie znam.

Ja juz spalam ale od obudzilam sie i od godziny przewracam z sie z jednego boku na drugi. Ale fajnie bo przynajmniej was nadrobilam. A dzis juz sobota wiec bedzie mozna odespac. Chociaz cos mi siedzi w glowie i dlatego niespie, juz myslalam ze zamkne ten rozdzial. I na dodatek moj zaczal chrapac. Ide spac na sofe.

Dobrej nocki i udanego weekendu!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sobota i 7.14 a ja coś spać nie mogłam jak na złość i już kawkę popijam

Madka ładny i apetyczny awatarek :) ejj tego proga po owulce to super masz kochana.Rację masz że nie da się nie nakręcać na ciążę u nas forum.Cudownie by było jakby tu były same dobre nowinki.MMm big mac I love it <3

Ruby i jak startujesz już z pierwszymi objawami?

Cinnamonku sukienka z linka super :) z koteczkami.W ciązy też by się w takiej super wyglądało.

Mid wierz mi naprawdę ale w działaniach o.Sroki może być ziarnko prawdy.Mnie jajniki nigdy tak nie bolały.

Katiuszkaa jak tam po winku lepiej się spało?

Śniło mi się dziś że jestem w ciązy...Korciło mnie by zrobić rano testa tego o czułości 10 ale odpuściłam.Chyba odwagi mi brak.No ale objawy cionszy mam niedobrze mi od rana po kawie.

Umówiłam się z Mamą o 10 bo jedziemy do CCC widziałam ładne balerinki na wiosnę i promocję na torebki w Monnari :)
    Mój M. jeszcze śpi,koty szaleją a ja przez Cinnamonka oglądam ciuszki na Vubu :)

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bym zapomniała Cinnamonku zamawiałaś coś z tego Vubu bo fajne kiecki mają?

Wczoraj wieczorem brat M. po powrocie ze szpitala przyszedł z flaszką rudej Jacusiem Danielem :P i obalili całą 0.5.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Madka super piękne pycha mniam te owocki !! hmmm :)
    Endo jak kiedyś sprawdzałam swoje stare usg to różnie było-od 11mm nawet do 4mm, myślę ze jak lekarz mówi że ok to ok :) po łyżeczkowaniu miałam nieduże, a jak widać nie ma problemu z zagnieżdzeniem jęsli o to chodzi :)

Edycik nie twierdze ze to nie działa, po prostu sobie pomyślałam jak go muszą uszy piec gdy tak ciągle narzekacie na bóle jajników ;) A tak to na kiedy planujesz test ?

Miłej soboty

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Edycik dziękuję po winku bardzo dobrze się spało ale nadeszła porabwstawać wstawać i do pracy iść.
    Ruby ja nie znam tych seriali ale jak mówisz że dobre to podgląd e sobie.
    Madka nie znam się na grubości endometrium ale jak monodram głową mówi że dobre to tego się trzymamy. ;)
    Edycik powodzenia na zakupach.
    Mid miłej soboty również i wszystkim miłej soboty

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ruby działeczka na Mazurach???? Ojojjjjj szukajcie!!! :) :) :) a jak tam, doczekaliście do 5? :P

Edycik nie zamawiałam jeszcze z Vubu więc co do jakości się nie wypowiem :)

Madka no piękne te owocki masz :) :) :) uwielbiam borówki!!! <3 mój Tata ma działeczkę i co roku objadam się świeżymi owocami, mniam!

Katiuszka no to ciekawe jest, Ty pijesz wino a pies spokojniejszy.... Ciekawa zależność :D :D :D

Aga gdzie się podziewasz? :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    wczoraj byłam w końcu na jodze...zbierałam się od miesięcy. Nie wiedziałam, że to aż półtorej godziny trwa. bardzo mi się spodobało, za tydzień też mam zamiar iść. Taka odprężona wrócilam i rozciągnięta, że zasypiałam jak dziecko :)

Co do vubu.pl mam jedną sukienkę i bluzkę, fajne gatunkowo :) zapomnialam jednak o tym sklepie....a teraz Cinnamonek mi przypomniała :)

Edycik głaskałaś malutką Kornelkę... przypomniałaś mi jak ujrzałam po raz pierwszy moją Siostrzenicę...też nie umiałam ukryć wzruszenia :*

A co do Big Mac'ów....moje ulubione :D widzę ze z Wami to i na kawę i na zakupy i na big maca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 10:10

cinnamon cookie, Edycik, chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki mam pytanko....czy Wy po <3 leżycie jakoś dłużej...czy normalnie od razu wstajecie itp ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 1414 1415 1416 1417 1418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ