Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:jeszcze tylko teraz trochę endo podrasuję czerwonym i wszystko będzie cacy
jak Ojczulek sobie życzy
ser nawet w jajku być może kogucim opanierowałam
hmm jeszcze ta barania skóra..barana mam w łóżku to może skórzana spódnica wystarczy
chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Chmureczko dobrze przynajmniej, że takie coś jak gumki wymyślono
Bez tego to już w ogóle byłby post. Choć ostatnio bardzo uważamy i nawet z gumką nie kombinujemy za często, jakiś stres mamy... Ostatniebyło w niedzielę
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:zmywarkę zrobiłam i pranie włączyłam to chyba jest git co?
Się czasem można nieźle urobić pakując zmywarkę, więc jest okRuby lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
Ruby nie ma szans tutaj na forum, żeby się nie nakręcać na ciąże i to nie tylko swoją
Na Twoją poczekam jeszcze kilka dni
Ruby, chmurreczkaa, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Oooooo kociary mam coś dla Was!
http://www.vubu.pl/product-pol-65068-Sukienka-rozszerzana-w-biodrach-w-kolorowe-koty-ecru.html -
Tekst dziewczynki z klasy mojego Młodego "Chłopcy to dziwaki, a dziewczynki to dziwki".
Jak ja Wam zazdroszczę, że Wasze dzieci jeszcze w przedszkolu. To co się dzieje w pierwszej klasie u mojego syna... Nie wiem czy się śmiać czy płakać czy uciekaćcinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku ja Tobie też przybijam
U nas kiedyś nie było weekendu bez goloneczki
Poem brzuchy zaczęły rosnąć
-
Madka no niestety, to co smaczne to zazwyczaj tuczące
na szczęście ja to mam tak, że jak coś zjem z takich rzeczy to później długo się nie chce
a że dawno golonki nie jadłam... to zjadłabym, owszem, z chrzanikiem
mmmmm smaka mi narobiłaś!
madka lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie pochłonęłam wielką michę pikantnej gulaszowej zupki
Mniam
Edycik lubi tę wiadomość
-
Mmmm, taka goloneczka ze 3h gotowana, potem do piekarnika na 20 min z ostrymi przyprawami... I chrzanik, Krakusa, bo ostry... Mmmm
A ja jak coś lubię to mogę jeść i jeść i nigdy mi się nie przejadaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:46
cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość