X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się biorę w weekend za mycie okien żeby się umęczyć :D Tylko ciągle jeszcze nie kupiłam baraniej skóry więc pewnie i tak nic z tego nie będzie :D

Smerfku buziak :*

AgaL, Bratek, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe Majjuu ja mam problem z głowy, bo jestem spod znaku Barana :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm czyli Twój M... powinien leżeć na Tobie :D :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny :)))

Aguś, nie jesteś złym człowiekiem, normalne, że Ci przykro. Btw-miło, że tak to załatwiła i masz czas, żeby się trochę oswoić, a nie przy całej rodzinie.

Kasiu - na zwolnienie jak najpóźniej. Nie chcę zwariować w domu, poza tym bałabym się powrotu po tak długiej przerwie. Na razie Młody czuje się ok, nie mam żadnych krwiaków na łożysku (ufffff), więc póki co, ODPUKAĆ, jest ok :)

Edycik - super słowa, zwłaszcza w ustach faceta :)
    P.S> I fajny avatarek <3

Paryzetka - jeszcze chwiiiiilkę z tym L4. Staram się to jakos unormować, ale to nie takie proste, takie to miejsce pracy ;/

Smerf - tulę.... ale tak optymistycznie. Wierzę, że coś u Ciebie rusza!!!!! Będzie dobrze :-*

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hmmm czyli Twój M... powinien leżeć na Tobie :D :D

Dokładnie :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku zacznij się, a właściwie Was oszczędzać, w końcu kawał Chłopa nosisz w sobie :)

Bratek lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie troche boję tego upodlenia przy oknach :/ przydałoby sie im mycie,ale to jednak jest wysiłek, jak wpadnę w wir pracy to boję się ze nie bede mogła się opamiętać :/

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight żądam, żebyś się opamiętała :)

midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Właśnie zaczęłam weekend :)

I to był by koniec dobrych informacji.

Mąż odebrał wyniki posiewu po leczeniu gronkowca i niestety- jak był tak jest dalej :( I jeszcze do tego jakiś paciorkowiec :( Qwa, już mnie to bierze :(

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfie przytulam i trzymam za następny cykl:-)

Ja czytam neta i znowu swiruje ze się nie uda:-( te wszystkie mutacje, infekcje przerazaja mnie totalnie. Jakiś dół mnie złapał. Dobrze że weekend.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 15:48

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    a ja sie troche boję tego upodlenia przy oknach :/ przydałoby sie im mycie,ale to jednak jest wysiłek, jak wpadnę w wir pracy to boję się ze nie bede mogła się opamiętać :/
    Mid żadne okna nie są warte ryzyka. Chłopu to zleć albo zaprzyjaźnij się z brudem ;) W Łodzi i tak szaro i buro i czyste okna tego nie zmienią ;)

Ja się umęczam kładąc tynki strukturalne, chociaż cykl mam odpuścić ;)

Smerfku może tak jak u mnie - zadziało się coś i trzeba być dobrej myśli? Tulę mocno i więcej nic nie piszę :*

Chmureczka przykro mi, kiedy jakaś wizyta, żeby wiedzieć co z tym dalej robić?

midnight lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko kochana, próbuję się zaprzyjaźnić,ale tak mi ciężko :) ni elubie jak jest brudo :) a z tym naszym miastem...i tak dobrze że WZtke skończyli bo wtedy to był syf :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty jak sie czujesz poza tynkami :) ?

Kas a jak Twoje samopoczucie?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Paryzetko kochana, próbuję się zaprzyjaźnić,ale tak mi ciężko :) ni elubie jak jest brudo :) a z tym naszym miastem...i tak dobrze że WZtke skończyli bo wtedy to był syf :)
    Żeby nie było, to ja aure za oknem miałam na myśli ;) Łódź lubię mimo jej szarości :) A z brudem można się przyjaźnić - wiem odkąd mam kota - nie mam w sobie skłonności do codziennego odkurzania i mopowania podłóg, a to może być jedyny sposób na walkę z futrem :) Chociaż wątpię ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Żeby nie było, to ja aure za oknem miałam na myśli ;) Łódź lubię mimo jej szarości :) A z brudem można się przyjaźnić - wiem odkąd mam kota - nie mam w sobie skłonności do codziennego odkurzania i mopowania podłóg, a to może być jedyny sposób na walkę z futrem :) Chociaż wątpię ;)

jak miałam moją kotkę to na jej ulubionych miejscach miała swoje kocyki-które potem czysciłąm-chroniąc meble wten sposób-ale ona miała takie miejsca...niestety wiosna idzie :) i sie futerkowanie zaczyna :) eh kochane sierściuchy :) a ja za łodzią nie przepadam ;) jakbyśmy mieli możliwosć to bym się gdzieś na wieś do domku przeprowadziła

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy urologa z NFZ na 7 kwietnia, jeszcze miesiąc czasu. Nie wiem czy ma sens czekanie. Może znajdę coś prywatnie na już... Co myślicie?
    Do kwietnia to sama nie wiem co będzie, kupa czasu jeszcze, nie wiem czy ja też powinnam się leczyć czy jak? Kurde głupia z tego jestem :(

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 45 min i weekend :D

Powiem Wam, że byłam już 3 tygodnie na diecie. Od kilku dni mam tak straszny apetyt, że dieta już przestała być ważna. Brzydko mówiąc "żrem jak świnia". Ciągle głodna jestem, a słodycze pochłaniam kilogramami. Oczywiście to comiesięczny objaw cionszowy :) Ale doradzicie co z tym zrobić?

• madzikk Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja moge cos poradzic. Jedz ile sie da :)

madka, midnight lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Madka ja moge cos poradzic. Jedz ile sie da :)
    Jak będę tyle jadła, to przytyję w kilka dni pięć razy więcej niż schudłam w trzy tygodnie :D

midnight lubi tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda Madka, też mam taki problem.

Dwa miesiące na diecie szlag trafił bo od kilku dni nic tylko bym żarła, a nie tylko jadła :(

Koleżanka była wczoraj u świetnej dietetyczki. Na poniedziałek ma mieć rozpisaną dietę, z uwzględnieniem wszystkiego co lubi i czego nie lubi. Pierwsza wizyta 60zł a potem plan dietetyczny na zrzucenie 10kg na 3 miesiące czasu z wizytami 1 raz w miesiącu kosztował ją 300zł. Chyba pomyślę o jakimś specjaliście, Dukan nic już nie dawał. Ostatnie 3 tyg. to już prawie nic nie jadłam, a zamiast schudnąć to przytyłam 1 kg. Przez to się podłamałam i żre jak świnia. Przydałby się dietetyk, ale kurde skąd cały czas brać tą kasę :(

Bratek lubi tę wiadomość

‹‹ 1410 1411 1412 1413 1414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ