Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Glukoza mg/dl, insulina µIU/ml. Edycik endo mam w maju bo tak kazał przyjść. Katiusza to powinnam zrobić jutro krzywą czy to wystarczy?
Bratek lubi tę wiadomość
-
Madka no cionsza jak nic
Maju wspólczuję takich tekstów :* siły na imprezie :*
Kjopa a jak ten test ekg Ci wyszedł? dobrze wszystko ?
Edycik ładna sukienka, cieszę się że zakupy się udałyczyli we wtorek się spodziewasz @ czy później ? trzymam żeby nie przyszła :* Szkoda że musicie przez scianę mieszkać...ale dasz radę-przecież niedługo Twoja kolej :*
Ruby KAtiusza życzę nieupierdliwych objawów cionszowych, i żeby sie zrealizowały w te właściwe
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Madka no cionsza jak nic
Maju wspólczuję takich tekstów :* siły na imprezie :*
Kjopa a jak ten test ekg Ci wyszedł? dobrze wszystko ?
Edycik ładna sukienka, cieszę się że zakupy się udałyczyli we wtorek się spodziewasz @ czy później ? trzymam żeby nie przyszła :* Szkoda że musicie przez scianę mieszkać...ale dasz radę-przecież niedługo Twoja kolej :*
Ruby KAtiusza życzę nieupierdliwych objawów cionszowych, i żeby sie zrealizowały w te właściwe -
katiuszaa wrote:Oooo dziękuję to najpierw owulację poproszę ;p
KAtiuszka sama pisałaś że ''chyba'' nie byłopewności nie masz :)a ja trzymam kciuki za to że jednak była
mam tylko nadzieję że
było
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:KAtiuszka sama pisałaś że ''chyba'' nie było
pewności nie masz :)a ja trzymam kciuki za to że jednak była
mam tylko nadzieję że
było
niestety
było w tym cyklu bardzo mało jeśli cudem była owulka to może cudem też się wstrzeliliśmy. Jakoś w to nie wierzę. No i w fazę księżyca też bym się nie wstrzeliła
-
A tam fazy księżyca
ale dobrze że odpuszczony , może będzie miłe zaskoczenie ? czasem tak przecież się zdaża, a jeśli nie bedzie to chociaż bezstresowo
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mid EKG wyniki do 3 tyg. mają. Muszą obejrzeć zapis z 24h i opisać. Mają dzwonić jak będą wyniki. Teraz 15 kwietnia jeszcze echo i potem 21 wizyta a przed nią jeszcze EKG zwykłe.
Katiusza dziękuje za obliczenie. Ciekawe co lekarz na to bo widziałam,że niektórzy od 2 zaliczają IO albo kiedyś tak było.
No i muszę się przyznać, że mam rejon gdzie są same domki jednorodzinne i duuużo lekarzy. I tak sobie sprawdziłam jedną miłą babkę bo ma podpis typowego lekarza i bum ginekolog specjalizuje się też niepłodnością. A że ostatnio byłam taka zła i zawiedziona a miałam list do lekarki i była w domu to zagadałam. Mam zadzwonić jutro wieczorem. Chce mi stymulować owulacjęi powiedziała, że raz dwa będę w ciąży
midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa super, korzystaj, a czemu by nie?
Luce ja też popijam co nie co mimo , że cionsza jak malowana
Katiusza była nie była przecież tutaj nawet z bezowulacyjnych dzieci są
Mid no mój jedyny objaw to zjem wszystko co mam w zasięgu okatylko, że ja zawsze tak mam:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 22:47
Kjopa3, midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak te weekend szybko mija buu.Już niedziela.
Mid u mnie nigdy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie.We wtorek biorę ostatnią tabletkę dupka i zamierzam nie testować tylko iść na betę.Wtedy wszystko będzie jasne.
Luccecita drinkowanie też czasem potrzebne by przy tych staraniach nie ześwirować.
Kjopa pewnie będzie Ci chciała owulkę stymulować CLO. Korzystaj kochana i raz dwa będą dwie kreski.
Ja się dziś zbudziłam o 4.32 i poszłam siknąć na patyka bo miałam o czułości 10.No oczywiście biel wizira wyszła dlatego we wtorek zrobię bętę.Będzie wiedziała czy dupka ostawić.
Psychicznie powoli chyba słabnę kobity.
Dostałam wczoraj wieczorem dwa smsy jednej od brata M.za udekorowanie pokoiku że dobra robota i dziękuje.Chyba zdjęcie teściowej wysłał bo mi napisała że pięknie pokoik przystroiłam.
midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Katiuszka jezeli chodzi o plyte indukcyjna to jest wygodna, ale niektore potrawy wychodza smaczniejsze z gazowej. Dla mnie to bez znaczenia ale nam kolezanki z surinamu i indii i ich kuchnia tylko z gazowej. Ja tez mam indukcje boscha i sie przyznam ze gazu sie boje, kiedys nawet spalam przy gasnicy (chyba w poprzednim wcieleniu spalili mnie na stosie
boje sie ognia).
Kjopa fajnie, korzystaj jak pani dr chce pomoc:)
U mnie zjazd rodzinny, jest bardzo milo, wczoraj sie nawet winka napilam i ziolka zapalilamtroche musialam odespac wczesniejsza noc, i sie udalo bo przed 22 juz spalam:)
Milej niedzieli!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik dobra decyzja z betą. Będziesz pewniejsza. Tylko może lepiej w środę czy myślisz, że owu była szybciej niż OF wyznacza. No i zgadzam się z madką będziesz w ciąży jak nie w tym cyklu to w niedługim czasie. W końcu będziesz pod opieką najlepszego z najlepszych.
Madka piłaś czy paliłaś ziółka.
Ja się trochę przestraszyłam tej stymulacji bo owu mam ale w różnych dc. Muszę poczytać o tym.Edycik lubi tę wiadomość
-
Kjopa ostatniego dupka czyli 10 tabletkę biorę we wtorek także w sumie wtorek betę muszę zrobić by na środę wynik był i wiedzieć czy odstawić dupka czy brać dalej.Jak ma coś wyjść w krwi to chyba wyjdzie?
Stymulacji cyklu się nie bój bo od 5 dc do 10 dc bedziesz brała CLO na przyklad a potem monitoring czy coś się dzieje.
Dostałam piękne zdjęcie małej dzień dobry Ciociu.Ojj to chyba źle wpływa na moją psychikędół jak cholera mam.
-
nick nieaktualnyHej,
Edycik już niedługo będziesz dekorować pokój dla swojego spokojnie. Pamiętaj że w chwilach słabości jesteśmy tu dla Ciebie,
Madzik bardzo się upaliłaś ziołkami?? Ha ha a może my źle te ziola o sorki spozywamy one sa do palenia a nie picia. Przepraszam oczywiście wiem ze sie przejęzyczyłaś ale trzeba sie czasem pośmiać
Kjopa nie bój się stymulacji tona właśnie ma spowodować że wiadomo będzie w którym dniu cyklu masz owuEdycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik poproś męża żeby z bratem porozmawiał. Żeby powiedział co czujesz i jak bardzo Ci smutno że nadal nie jesteś w ciąży. Niech podkreśli że bardzo się cieszysz z ich szczęścia ale natłok tych szczęśliwych newsów Cię przytłacza.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Majjusia imprezka musiała być udana skoro wróciliście o 3
kacyka nie masz?
Katiuszka chyba masz rację poproszę M.by porozmawiał ze swoim bratem o tym, bo tak dalej to ja długo rady nie dam.
Dziś mam zamiar spędzić cały dzień w dresiku w domu i nigdzie nie iść.
do nas w przyszły weekend przyjeżdzają znajomi i mamy w planach podrinkować troszkę