Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa walczę od 2h z bólem brzucha bo głupia najadłam się wszystkiego na raz to mam teraz nauczkę
wzięłam nospę i jeszcze okazało się że jest rok po terminie - mam nadzieję że nie zaszkodzi bardziej
kobiety ściskam was :*
Ja zapodałam sobie lutkę już dzisiaj 100 na noc i chyba tyle zostawię.
-
Ciastko ma racje. To nie byla pomylka ;-p Raz na trzy lata mozna. Fajny pomysl z paleniem ziolek dr Sroki:) wiec Ruby tak, mozg zresetowany. Jeden braciszek juz pojechal. We wtorek jedzie drugi, a ja jutro fo pracy.
Dobrej nocki!Ruby, Kjopa3, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam was
Ogólnie was nadrobilam ale niestety nie mam kiedy popisac.
Edycik tule mocno. Wierzę mocno w to ze wkrótce i ty będziesz cieszyc sie takim malenstwem.
Ja melduje ze wczoraj od matki natury dostalam prezent na urodziny w postaci wredoty i w ten o to sposób rozpoczelam nowy cykl.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Witam was
Ogólnie was nadrobilam ale niestety nie mam kiedy popisac.
Edycik tule mocno. Wierzę mocno w to ze wkrótce i ty będziesz cieszyc sie takim malenstwem.
Ja melduje ze wczoraj od matki natury dostalam prezent na urodziny w postaci wredoty i w ten o to sposób rozpoczelam nowy cykl.Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
chmurreczkaa jak się dziś czujesz?Powodzenia w nowym cyklu kochana :*
madzikk tak myslalam,że to nie pomyłka
Kasia1407 Tobie również powodzenia w nowym cyklu.Oby był owocny.
A ja melduję się już z pracy obudziłam się o 4 z bólem głowy, tak mi niedobrze że masakra jakaś
Dojechałam do pracy i nie wiem czy mam siły za coś się brać.
Miłego poniedziałku kochanemadzikk, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane! U nas też dziś mróz ale ciśnienie wysokie 1016 hPa.
Edycik nawet nie potrafię Cię pocieszyć ale bardzo się cieszę, że masz wsparcie M. razem dacie radę :* A u mnie... no kacyk był wczoraj muszę się przyznaćAle świetnie się bawiłam więc było warto
Kasiu powodzenia w nowym cyklu Kochana!
Madzik ja dostałam taką poradę od moich koleżanek właśnie na imprezie, żebyśmy się oboje trochę upalili i dali się ponieśćFajnie, że się wyluzowałaś :*
U mnie już 8 dni od odstawienia luteiny a @ nie ma. I 3 dni po terminie. Chyba pójdę na betę jak dzisiaj nie przyjdzie
madzikk, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Majjusia może rzeczywiście warto iść jutro na betę kochana.Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
Jeszcze bardziej mnie rozwalił takim tekstem.
-
Cześć dziewczynki :*
Ja tylko na chwilę bo potrzebuję się trochę oderwać, mam nadzieję, że będzie mi wybaczone
Edycik trzymam kciuki, żeby to było to, a nie żadne wmawianie sobie.
Majju dziwny ten Twój cykl, ale beta prawdę Ci powie z testami różnie bywa
Kasia nie zazdroszczę takiego prezentu. Wszystkiego najlepszego :* A jakie teraz plany na cykl?
U mnie remont trwa bardzo dobrze mi robi na nie myślenie, chyba dochodzę do siebie.
Cykl bez starań ma swoje plusy np. buteleczka whisky wypita bez wyrzutów sumienia
Miłego dnia wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:05
Edycik, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko cieszę się, że remont pomaga, odpocznij, nabierz sił. A dobra whisky nie jest zła, chociaż ja tak dawno nie piłam mocniejszych alkoholi, że w weekend mi wódeczka wchodziła jak woda
Mam nadzieję, że to nie objaw ciążowy, haha
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja:) u nas dziś SŁOŃCE....normalnie aż żyć się chce!
Kasia też mi prezent na urodziny....ale u mnie to samo się szykuje za 2 tygtaki sam prezent.
Życzę Ci dużo zdrowia, radości, miłości najbliższych i wytrwałości w staraniach
Majusia zastanawiałam się właśnie wczoraj, czy przyszła ta wredota do Ciebie czy nie.... może faktycznie beta potrzebna. Trzymam kciuki:*
Paryzetka remonty pełną parą, supernie ma to jak konkretne oderwanie od tematu. Wrócisz potem do starań pełna werwy!
Edycik wytrzymania w pracy, lepiej Ci już ??
Edycik, majju, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A dziękuje całkiem fajnie
miałam co prawda dziś mieć wolne i żaluje, bo pogoda super, okna mogłabym sobie umyć i wysprzątać szafę
ale musiałam przyjść...
Edycik patrzę na Twój wykres...no brzydki jak nic
a tak poważnie to owulkę obstawiasz tak jak na wykresie?
Ruby pisałaś wczoraj, że lutkę bierzesz, Ty co cykl brałaś tak? od owu przez 10 dni? z zalecenia gina? Ty Edycik też na lutce teraz?Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś wpierw owulkę obstawiałam szybciej ale potem analizowałam i może OF dobrze mi ją wyznaczył.Bo inny program wyznaczył mi dokładnie w ten sam dzień kochana.Może coś w tym jest.
Ja biorę dupka Aguś w tym cyklu jutro 10 dzień i powinnam odstawić, ale chyba w środę zrobię betę na wszelki wypadek.AgaL lubi tę wiadomość