Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za skacowany poranek...
Do mnie wczoraj wieczorem wpadła koleżanka z pracy i wypiłyśmy po 5 piwek, ubzdryngoliłyśmy się nieco, teraz dochodzę do siebie. Jeszcze na 12 musimy być u Teściowej na obiedzie, nie wiem jak to przeżyje...
Z dobrych informacji- po 63 dniach cyklu dostałam wreszcie @cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej
Edycik żadne słowa cie nie pociesza ale ściskam i wysyłam ciepłe myśli :-*
Katiuszka a czemu przejęzyczenie? Zioła się też pali i to całkiem smaczne jestsama bym miała ochotę
Chmureczka niech moc będzie z Tobą w nowym cyklu
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Kjopa to daj znać jak tam badania wyjdą. I fajna sprawa z lekarzem ,korzystaj pewnie a co.
Edycik przytulam :* Trzymam kciuki żeby beta wyszła dobrze, a przede wszystkim żebyś miała siłe na każdy wynik...A pokoik też myślę że niedługo sama będziesz dla swego szykować
Madzik no ładnie ładniegłowa chociaż zresetowana ?
Majju imprezka udana znaczy się ?
Miłego dnia dziewczynyja wieczorkiem będę bo dziś do drugiej babci
Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dziękuję kobitki :*
Brat M.pojechał odebrać swoje dziewczyny ze szpitala bo mała nie ma żółtaczki i wychodzą dziś.
Udekorowałam z M. własnie drzwi wejściowe napisem Witamy Mamę i córkę ,oczywiście różowe kokardki też są
dziś tam nie zajrzę nie będę im przeszkadzać, może dopiero pod koniec tygodnia pójdziemy z prezentami...
Mój M.dzielnie to znosi,patrzy na mnie i bardzo mało mowi,komentuje.Chyba też mu ciężko.
Ale ok koniec tematu
jakie plany na niedzielę? ja idę robić łososia i ziemniaczki na obiadek
Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik wczraj w sklepie zastanawiałam się nad łososiem ale wzięłam jednak kurczaka. No i na obiad ziemniaki z pieczonym kurczakiem i marchewką. Trzymaj się tam dzielnie kochana :-*.
Ja dziś za to montowałam rolety na oknaEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik strasznie mi przykro, że musisz to przeżywać... Nie wyobrażam sobie nawet co musiałaś czuć... Jak teraz się czujesz?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Edycik tulę mocno:*
ja dziś widziałam się z Bratem i Bratową, gratulowałam im. Oni mnie wyściskali, z Bratową śmiałam się że będzie mnie zarażać. Chyba to, ze jestem w środku cyklu i prog nie poszedł jeszcze w górę dało mi siłę by się nie rozkleić...
ale Edycik ja za 2 tyg będę w takim stanie jak Ty.... :*
ściskam więc mocno i wierzę dziś za nas obie, za nas wszystkie tu że i my się doczekamy !Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Aguś dziękuję kochana.Ty też jesteś bardzo dzielna.
Ech nie bardzo... po prostu są lepsze i gorsze dni. Po to tu jesteśmy, więc żal się do woli :* a niedługo będziemy się razem z czegoś cieszyć
We wtorek ma mnie odwiedzić koleżanka, w 5 miesiącu chyba jest.... także kolejna próba przede mną .Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik trzymaj się Kochana. Wszystkie tu jesteśmy z Tobą :*
Ja dziś cierpię z bólu, @ przyszła ze zdwojoną siłą i dwie nospy forte nie pomogły, brzuch boli strasznie. Trzeba przetrwaćEdycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Cześć dziewczyny, jako świeżak jeszcze słabo kumam te wszystkie testy, pomiary itd., ale się wdrażam
Dlatego mam takie pytanie - czy coś oznacza pozytywny test owulacyjny po owulacji? To znaczy że coś jest nie tak z gospodarką hormonalną? Miałam owulację, system mi wyznaczył i z testów owu tak wynikało, po owulacji na testach była tylko jedna kreseczka... A teraz 6dpo znowu są dwie....
-
Poczekaj kilka dni i zrób test ciążowy, po co robisz dalej owulacyjne jak jesteś już po owulce? U mnie owulacyjne w ogóle się nie sprawdzały, ja im nie ufam. Pokazywały owulkę jak jej nie było, a jak była to wychodziły negatywy. W każdym razie krąży taka teoria, że jak po owulce test owulacyjny wyjdzie pozytywny, to może być pierwszy sygnał ciąży. Nie nakręcaj się jednak za bardzo, z tym bywa różnie. Za kilka dni sprawdź właściwym testem. Powodzenia.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Dzięki
Robię po to że mam nieregularne cykle, sama nie wiem nawet czy zawsze mam owulację a jeśli tak to kiedy. Więc ten cykl miał być od a do z testowy, żeby sprawdzić czy to na pewno w tym czasie, czy na pewno w ogóle itd
a że testów mam ilość hurtową.....
Nie nakręcam się, raczej właśnie z uwagi na nieregularne cykle, bardzo stresującą pracę i problemy z prolaktyną nastawiam się na małą batalię o dzidzię...
-
Edycik dzielna jesteś, cieszę sie ze m Cię wspiera :*
Aga dużo sił przy kolejnej próbie :*
Dobranoc dziewczyny...padam ze zmęczenia.
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17