SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,Aguś ja mam nieregularne cykle.W środę zrobię betę ..tzn taki mam zamiar.Będzie już 10dpo.
    Nie chcę sie stresować testami, wczoraj zrobiłam ten o czułości 10 ale biel wizira była. Tylko to było 7dpo.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech te testy, też się boję je robić. Ta biel mnie dobija. Może przez to też miałaś wczoraj tak ciężki dzień :*
    Trzymam po cichutku za Ciebie, ale bez nakręcania :*

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego wolę iść na betę kochana i tyle.Jak będzie miało już coś wyjść to wyjdzie.
    Dziś szwagierka zaprosiła mnie do siebie i dzidzi także pójdę z M.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to będzie wzruszenie na pewno... ale wiesz wszystko przed nami :) jeszcze będziemy sobie wysyłać zdjęcia naszych Kruszynek :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie reszta Kobietek? tak pracują ostro, czy śpią?:)
    Cinamonnek chyba wolne ma.... więc pewnie śpi :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś napewno masz rację kochana - to wszystko przed nami,

No własnie dziś cisza na forum od rana.
    Gdzie Katiuszkaa ,Ruby,Mid i cała reszta.Cinnamonek pewnie śpi :) tak jak piszesz Aguś.

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, melduję się :) musiałam młodą do przedszkola odstawić i coś zjeeeeść bo mnie mdliło :)

Ruby jak się czujesz dziś ? jak jakieś objawy po tej nospie to moze do lekarza leć...

Mama Tuśka ładne toto, dzięki za pozytywną energię :)

Kasia tulę :* i zyczę wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki by ten cykl był tym szczęśliwym

Edycik cionsza jak nic ;) ale tak poważnie to współczuję...lekkiej pracy dziś życzę :*
    I udanej bezstresowej wizyty..trzymam kciuki żeby jednak beta pokazała to o czym tak marzysz :*

Maju super że się wybawiłaś :) i oby ta spóźniona @ oznaczała tylko jedno :)

Paryzetko nabieraj sił na kolejny cykl

Aguś Ty też na pewno się doczekasz II kresek :*

Ruby, Edycik, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

Ja odprawiłam młodą i chciałam iść się jeszcze położyć, ale słoneczko piękne to aż się nie chce spać więc zjadłam i popijam kawkę teraz :)

Aguś - ja mam takie zalecenia bo te polipy podobno się odnawiają jak progesteron mały, a jako że kolejny zabieg by mnie dobił więc już wzięłam dla świętgo pokoju ale najniższą dawką jaką mam :P

Paryzetka - odpoczywaj kochana jak musisz, też mnie to czasem nachodzi :)

Edycik 7 dni po to za mało, zdecydowanie za mało , ale ja sama tak robię więc cóż innego mogę powiedzieć jak to, że jeszcze poczekaj, a twój plan jest dobry z betą, przynajmniej wiele się wyjaśni w jedną lub drugą stronę.

Majju - życzę żeby nie przyszła!

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak mnie kierownik wkuuuuuurzył!
    I dlatego NIC już dziś nie będę robiła w pracy tylko oglądała Aliekspres a co mi tam ;) Nie dość, że przez brak @ jestem wkuta to jeszcze on musiał mnie wnerwić. Wrrrr.

madzikk, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa jeszcze jedna przeżyłam i ból brzucha ustąpił także nospa rok po terminie nie jest groźna:D

majju, Paryzetka83, midnight, madzikk, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kurde jak mnie kierownik wkuuuuuurzył!
    I dlatego NIC już dziś nie będę robiła w pracy tylko oglądała Aliekspres a co mi tam ;) Nie dość, że przez brak @ jestem wkuta to jeszcze on musiał mnie wnerwić. Wrrrr.
    a co się będziesz stresować, oglądaj zamawiaj, hulaj dusza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Ruby jak się czujesz dziś ? jak jakieś objawy po tej nospie to moze do lekarza leć...

Jestem, żyję i mam się dobrze :D dziękuję za troskę ofkors ;)

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim jestem tu nowa :)
    Zaczęłam starania o dziecko niestety nie udało się za pierszym razem pomimo iż myślałam że współżycie w dni płodne blisko owulacji i leżenie pomoże. Mialam długi czas temperaturę powyżej 37 oraz zmieniające się piersi i ból brzucha dziwny co dawało mi nadzieje, niestety dziś rano czar prysł.:-( jest mi smutno bardzo :(

• madzikk Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia ale emocje nam fundujesz:)

Wczoraj ptak osral mi skuter. Znowu bedzie gowniane szczescie. A dzisiaj jestm tak zmeczona ze zapomnialam wylaczyc alarmu jak przyszlam do pracy i zaczelo strasznie wyc. Moj P dorwal mnie wczoraj rano, wieczorem i dzisiaj o 5 rano. Wygladam jak zombie, ale fajnie bylo:] Kolezanki przyszly i juz im oznajmilam ze dzis lewa polkula mozgu z prawa sie u mnie nie laczy wiec maja mnie nie meczyc. Kurcze chyba zaczne palic regularnie, chociaz ciezko to u mnie nazwac paleniem.

midnight, majju, Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik a Ty masz termin @ 06.03? To chyba jakiś tydzień temu było ;) Nie zmieniłaś czy @ nie było? ;)

madzikk lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tvn turbo właśnie coś o płytach indukcujnych mówią ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju a może miałaś później owulację jednak?

Madzikk no właśnie też patrzyłam na termin twojej @

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk dziś o 5 rano? wow tak rano gratuluję dorwania a ta ptasia kupka na szczęscie pamiętaj :)

Ruby tak kochana będę się trzymała planu i w środę betę wykonam.

Mid ahh te poranne mdłości...zazdroszczę :)

Majjusia a oglądaj sobie.Mamy dziś podobny dzien bo mnie tez kierownik wkurzył,na podwyżkę nie mam co liczyć...także dziś się opierdzielam.

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik ja lubię bardzo tak rano :P tak tak kupka na szczescie :)

Edycik nie zazdrość , jeszcze będziesz miała takie mdłości ze je znienawidzisz :) szczupłe osoby chyba częściej na mdłości narzekają ;) a to przecież już niedługo

Olać kierowników :) raczej że opierdzielać, jak się kiedyś mówiło: jaka praca taka płaca-można to odwrócić : jaka płaca taka praca :P

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka mi też się podobało to co wysłałaś :) i jaką energią pozytywną od Ciebie czuć :)

Mid miałam pytać co porabiasz...ale widzę, że tv oglądasz :) ale masz fajnie...też chcę do domku.

Madziik Ty to masz z tym "zasranym" szczęściem :D to chyba nie pierwszy raz z tego co pamiętam :)

Ruby to bierz bierz lutkę, żeby żadne dziadostwo nie urosło już :*

‹‹ 1420 1421 1422 1423 1424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ