X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,Aguś ja mam nieregularne cykle.W środę zrobię betę ..tzn taki mam zamiar.Będzie już 10dpo.
    Nie chcę sie stresować testami, wczoraj zrobiłam ten o czułości 10 ale biel wizira była. Tylko to było 7dpo.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech te testy, też się boję je robić. Ta biel mnie dobija. Może przez to też miałaś wczoraj tak ciężki dzień :*
    Trzymam po cichutku za Ciebie, ale bez nakręcania :*

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego wolę iść na betę kochana i tyle.Jak będzie miało już coś wyjść to wyjdzie.
    Dziś szwagierka zaprosiła mnie do siebie i dzidzi także pójdę z M.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to będzie wzruszenie na pewno... ale wiesz wszystko przed nami :) jeszcze będziemy sobie wysyłać zdjęcia naszych Kruszynek :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie reszta Kobietek? tak pracują ostro, czy śpią?:)
    Cinamonnek chyba wolne ma.... więc pewnie śpi :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś napewno masz rację kochana - to wszystko przed nami,

No własnie dziś cisza na forum od rana.
    Gdzie Katiuszkaa ,Ruby,Mid i cała reszta.Cinnamonek pewnie śpi :) tak jak piszesz Aguś.

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, melduję się :) musiałam młodą do przedszkola odstawić i coś zjeeeeść bo mnie mdliło :)

Ruby jak się czujesz dziś ? jak jakieś objawy po tej nospie to moze do lekarza leć...

Mama Tuśka ładne toto, dzięki za pozytywną energię :)

Kasia tulę :* i zyczę wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki by ten cykl był tym szczęśliwym

Edycik cionsza jak nic ;) ale tak poważnie to współczuję...lekkiej pracy dziś życzę :*
    I udanej bezstresowej wizyty..trzymam kciuki żeby jednak beta pokazała to o czym tak marzysz :*

Maju super że się wybawiłaś :) i oby ta spóźniona @ oznaczała tylko jedno :)

Paryzetko nabieraj sił na kolejny cykl

Aguś Ty też na pewno się doczekasz II kresek :*

Ruby, Edycik, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

Ja odprawiłam młodą i chciałam iść się jeszcze położyć, ale słoneczko piękne to aż się nie chce spać więc zjadłam i popijam kawkę teraz :)

Aguś - ja mam takie zalecenia bo te polipy podobno się odnawiają jak progesteron mały, a jako że kolejny zabieg by mnie dobił więc już wzięłam dla świętgo pokoju ale najniższą dawką jaką mam :P

Paryzetka - odpoczywaj kochana jak musisz, też mnie to czasem nachodzi :)

Edycik 7 dni po to za mało, zdecydowanie za mało , ale ja sama tak robię więc cóż innego mogę powiedzieć jak to, że jeszcze poczekaj, a twój plan jest dobry z betą, przynajmniej wiele się wyjaśni w jedną lub drugą stronę.

Majju - życzę żeby nie przyszła!

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak mnie kierownik wkuuuuuurzył!
    I dlatego NIC już dziś nie będę robiła w pracy tylko oglądała Aliekspres a co mi tam ;) Nie dość, że przez brak @ jestem wkuta to jeszcze on musiał mnie wnerwić. Wrrrr.

madzikk, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa jeszcze jedna przeżyłam i ból brzucha ustąpił także nospa rok po terminie nie jest groźna:D

majju, Paryzetka83, midnight, madzikk, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kurde jak mnie kierownik wkuuuuuurzył!
    I dlatego NIC już dziś nie będę robiła w pracy tylko oglądała Aliekspres a co mi tam ;) Nie dość, że przez brak @ jestem wkuta to jeszcze on musiał mnie wnerwić. Wrrrr.
    a co się będziesz stresować, oglądaj zamawiaj, hulaj dusza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Ruby jak się czujesz dziś ? jak jakieś objawy po tej nospie to moze do lekarza leć...

Jestem, żyję i mam się dobrze :D dziękuję za troskę ofkors ;)

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim jestem tu nowa :)
    Zaczęłam starania o dziecko niestety nie udało się za pierszym razem pomimo iż myślałam że współżycie w dni płodne blisko owulacji i leżenie pomoże. Mialam długi czas temperaturę powyżej 37 oraz zmieniające się piersi i ból brzucha dziwny co dawało mi nadzieje, niestety dziś rano czar prysł.:-( jest mi smutno bardzo :(

• madzikk Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia ale emocje nam fundujesz:)

Wczoraj ptak osral mi skuter. Znowu bedzie gowniane szczescie. A dzisiaj jestm tak zmeczona ze zapomnialam wylaczyc alarmu jak przyszlam do pracy i zaczelo strasznie wyc. Moj P dorwal mnie wczoraj rano, wieczorem i dzisiaj o 5 rano. Wygladam jak zombie, ale fajnie bylo:] Kolezanki przyszly i juz im oznajmilam ze dzis lewa polkula mozgu z prawa sie u mnie nie laczy wiec maja mnie nie meczyc. Kurcze chyba zaczne palic regularnie, chociaz ciezko to u mnie nazwac paleniem.

midnight, majju, Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik a Ty masz termin @ 06.03? To chyba jakiś tydzień temu było ;) Nie zmieniłaś czy @ nie było? ;)

madzikk lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tvn turbo właśnie coś o płytach indukcujnych mówią ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju a może miałaś później owulację jednak?

Madzikk no właśnie też patrzyłam na termin twojej @

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk dziś o 5 rano? wow tak rano gratuluję dorwania a ta ptasia kupka na szczęscie pamiętaj :)

Ruby tak kochana będę się trzymała planu i w środę betę wykonam.

Mid ahh te poranne mdłości...zazdroszczę :)

Majjusia a oglądaj sobie.Mamy dziś podobny dzien bo mnie tez kierownik wkurzył,na podwyżkę nie mam co liczyć...także dziś się opierdzielam.

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik ja lubię bardzo tak rano :P tak tak kupka na szczescie :)

Edycik nie zazdrość , jeszcze będziesz miała takie mdłości ze je znienawidzisz :) szczupłe osoby chyba częściej na mdłości narzekają ;) a to przecież już niedługo

Olać kierowników :) raczej że opierdzielać, jak się kiedyś mówiło: jaka praca taka płaca-można to odwrócić : jaka płaca taka praca :P

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka mi też się podobało to co wysłałaś :) i jaką energią pozytywną od Ciebie czuć :)

Mid miałam pytać co porabiasz...ale widzę, że tv oglądasz :) ale masz fajnie...też chcę do domku.

Madziik Ty to masz z tym "zasranym" szczęściem :D to chyba nie pierwszy raz z tego co pamiętam :)

Ruby to bierz bierz lutkę, żeby żadne dziadostwo nie urosło już :*

‹‹ 1420 1421 1422 1423 1424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ