Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech te testy, też się boję je robić. Ta biel mnie dobija. Może przez to też miałaś wczoraj tak ciężki dzień :*
Trzymam po cichutku za Ciebie, ale bez nakręcania :*Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jestem, melduję się
musiałam młodą do przedszkola odstawić i coś zjeeeeść bo mnie mdliło
Ruby jak się czujesz dziś ? jak jakieś objawy po tej nospie to moze do lekarza leć...
Mama Tuśka ładne toto, dzięki za pozytywną energię
Kasia tulę :* i zyczę wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki by ten cykl był tym szczęśliwym
Edycik cionsza jak nicale tak poważnie to współczuję...lekkiej pracy dziś życzę :*
I udanej bezstresowej wizyty..trzymam kciuki żeby jednak beta pokazała to o czym tak marzysz :*
Maju super że się wybawiłaśi oby ta spóźniona @ oznaczała tylko jedno
Paryzetko nabieraj sił na kolejny cykl
Aguś Ty też na pewno się doczekasz II kresek :*
Ruby, Edycik, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHeja,
Ja odprawiłam młodą i chciałam iść się jeszcze położyć, ale słoneczko piękne to aż się nie chce spać więc zjadłam i popijam kawkę teraz
Aguś - ja mam takie zalecenia bo te polipy podobno się odnawiają jak progesteron mały, a jako że kolejny zabieg by mnie dobił więc już wzięłam dla świętgo pokoju ale najniższą dawką jaką mam
Paryzetka - odpoczywaj kochana jak musisz, też mnie to czasem nachodzi
Edycik 7 dni po to za mało, zdecydowanie za mało , ale ja sama tak robię więc cóż innego mogę powiedzieć jak to, że jeszcze poczekaj, a twój plan jest dobry z betą, przynajmniej wiele się wyjaśni w jedną lub drugą stronę.
Majju - życzę żeby nie przyszła!
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kurde jak mnie kierownik wkuuuuuurzył!
I dlatego NIC już dziś nie będę robiła w pracy tylko oglądała Aliekspres a co mi tamNie dość, że przez brak @ jestem wkuta to jeszcze on musiał mnie wnerwić. Wrrrr.
madzikk, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Kurde jak mnie kierownik wkuuuuuurzył!
I dlatego NIC już dziś nie będę robiła w pracy tylko oglądała Aliekspres a co mi tamNie dość, że przez brak @ jestem wkuta to jeszcze on musiał mnie wnerwić. Wrrrr.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim jestem tu nowa
Zaczęłam starania o dziecko niestety nie udało się za pierszym razem pomimo iż myślałam że współżycie w dni płodne blisko owulacji i leżenie pomoże. Mialam długi czas temperaturę powyżej 37 oraz zmieniające się piersi i ból brzucha dziwny co dawało mi nadzieje, niestety dziś rano czar prysł.jest mi smutno bardzo
-
Majusia ale emocje nam fundujesz:)
Wczoraj ptak osral mi skuter. Znowu bedzie gowniane szczescie. A dzisiaj jestm tak zmeczona ze zapomnialam wylaczyc alarmu jak przyszlam do pracy i zaczelo strasznie wyc. Moj P dorwal mnie wczoraj rano, wieczorem i dzisiaj o 5 rano. Wygladam jak zombie, ale fajnie bylo:] Kolezanki przyszly i juz im oznajmilam ze dzis lewa polkula mozgu z prawa sie u mnie nie laczy wiec maja mnie nie meczyc. Kurcze chyba zaczne palic regularnie, chociaz ciezko to u mnie nazwac paleniem.midnight, majju, Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
madzikk dziś o 5 rano? wow tak rano gratuluję dorwania a ta ptasia kupka na szczęscie pamiętaj
Ruby tak kochana będę się trzymała planu i w środę betę wykonam.
Mid ahh te poranne mdłości...zazdroszczę
Majjusia a oglądaj sobie.Mamy dziś podobny dzien bo mnie tez kierownik wkurzył,na podwyżkę nie mam co liczyć...także dziś się opierdzielam.madzikk lubi tę wiadomość
-
Madzik ja lubię bardzo tak rano
tak tak kupka na szczescie
Edycik nie zazdrość , jeszcze będziesz miała takie mdłości ze je znienawidziszszczupłe osoby chyba częściej na mdłości narzekają
a to przecież już niedługo
Olać kierownikówraczej że opierdzielać, jak się kiedyś mówiło: jaka praca taka płaca-można to odwrócić : jaka płaca taka praca
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
MamaTuśka mi też się podobało to co wysłałaś
i jaką energią pozytywną od Ciebie czuć
Mid miałam pytać co porabiasz...ale widzę, że tv oglądaszale masz fajnie...też chcę do domku.
Madziik Ty to masz z tym "zasranym" szczęściemto chyba nie pierwszy raz z tego co pamiętam
Ruby to bierz bierz lutkę, żeby żadne dziadostwo nie urosło już :*
madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę