X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight jutro lub w środe spodziewam się, ale nie wiem jak to bedzie po dupku. Dziś jest 12dpo, a jutro biorę ostatniego dupka, więc nie wiem dokładnie. W środę rano będę testować :/

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jajniki po owulacji czyli od niedzieli już zupełnie nie bolą. Czuję się normalnie, tylko piersi bolą więc mniemam , że może poprawił się mój progesteron skoro bolą wcześniej niż zwykle? niestety jak na razie objawów ciążowych jakże i cionszowych brak ;) a ty?

Dziękuję,że pytasz.Mnie własnie pobolewa czasem jajnik lewy, wczoraj jeszcze dół brzucha mnie bolał i senna byłam, ale sama nie wiem czy ja się tego doszukuję czy tak było :P Dziś rano zaskoczyła mnie spora ilość śluzu wodnistego.
    czekam do środy 10dpo i robię betę ..już sie nie będę nakręcać
    domówiłam ziółek dla mnie i M.bo się nam kończyły.

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Midnight jutro lub w środe spodziewam się, ale nie wiem jak to bedzie po dupku. Dziś jest 12dpo, a jutro biorę ostatniego dupka, więc nie wiem dokładnie. W środę rano będę testować :/

Madka a Ty już testowałaś czy nie?
    jeśli nie to kciuki za środowy test

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Dziękuję,że pytasz.Mnie własnie pobolewa czasem jajnik lewy, wczoraj jeszcze dół brzucha mnie bolał i senna byłam, ale sama nie wiem czy ja się tego doszukuję czy tak było :P Dziś rano zaskoczyła mnie spora ilość śluzu wodnistego.
    czekam do środy 10dpo i robię betę ..już sie nie będę nakręcać
    domówiłam ziółek dla mnie i M.bo się nam kończyły.

no wiesz, nigdy nie wiadomo, zawsze tak miałaś czy to pierwszy taki twój cykl?
    kiedyś się w końcu musi udać i czemu by to nie miało być teraz ? ;) trzymam kciukiiiiii :)

Edycik lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki strywald24.pl darmowa dostawa z apteki do 20.03.2016

Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Madka a Ty już testowałaś czy nie?
    jeśli nie to kciuki za środowy test
    Z ciekawości robiłam w sobotę test owu i kreska blada wyszła :/ Wiem, głupia jestem :)
    Dzięki za kciuki, ale nadzieja już zgasła

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Ty nakręcasz mnie bardziej niż siebie!!! Chyba umrę do środy do tej bety :P

Edycik, AgaL, madka, majju lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Ruby ten śluz dziś mnie zaskoczył bo nigdy tak nie miałam.Ale nie ma co gdybać...czekam cierpliwie.

Ehh kobity jak mnie się nic nie chce :P

madka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Myślę, że już po :) ból minął, śluz znika więc na to wygląda :) tylko trochę mało się działo w ten weekend :P (if You know what I mean ;) ;)) :P

Wystarczy ponoć raz a dobrze :D tylko my staraczki takie nakręcone, że cztery razy po dwa razy :P

Edycik, madka, majju, cinnamon cookie, madzikk, Kasia1407 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku już się zamykam i nie nakręcam ani siebie ani Ciebie :)

• madka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymam mocno kciuki!

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka proszę się nie łamać, jeszcze nic nie przesądzone....a nawet jeśli cieszyć się tylko z pięknego proga, który świadczy, ze owulka była :)

madka, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wystarczy ponoć raz a dobrze :D tylko my staraczki takie nakręcone, że cztery razy po dwa razy :P
    Aguś BOSKIE :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć Kochane ;)

Aguś, Mid, cieszę się, ze się podobało
    https://www.youtube.com/watch?v=17svtURunUk.
    Tu macie słowa w języku Suahili:
    http://www.tekstowo.pl/piosenka,christopher_tin,baba_yetu.html

Pozytywna energia... strasznie to potrzebne. Inaczej mówiąc - nadzieja. Bez tego - beznadzieja, wiadomo ;).
    Ja tam ciągle mam nadzieję, że będzie dobrze. Czasem ta nadzieja przez moje tchórzostwo przygasa, ale wtedy znów wiadomo ;)... Baba Yetu...

Widzę wiosenne starania na forum. Czekam na wyniki testów i jestem pewna, ze te 3 ciąże, to na start będą :)

Madzikk, osrany skuter to znak. Kupa szczęścia. Na moją znajomą nasrał kiedyś bocian... wyobrażacie sobie... :):):)
    Ruby, jak Ty tak na orbim dajesz, to się możesz na noc objadać. Phi... Ale niedługo brzuch Ci urośnie i tak, wiesz :)?!:)
    Edycik, szoruj po test jeszcze, nooo!
    Paryzetko, jak u Ciebie? Nowy cykl i cała naprzód, mam nadzieję. Trzymam kciuki.
    Kasia, buziak!
    Edycik, Aga, dzielne kobity. Czytałam o emocjach i nie dziwię się nic a nic. Ale pamiętajcie o nadziei :*, od niej się zaczyna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:42

Edycik, majju, AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Kasia1407, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku już się zamykam i nie nakręcam ani siebie ani Ciebie :)
    Żartowałam :P nie umrę :D mów mi tak więcej!!! :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, jeszcze jedno mi wpadło w ręce. Zupełnie (!) przypadkiem. Ale, hmm... kto nie wierzy, niech puści mimo uczu (oczu) ;), a komu może się przydać do rozpalania nadziei, to proszę.

https://www.youtube.com/results?search_query=modlitwa+o+dziecko
    http://adonai.pl/modlitwy/?id=104

Nie wiem, czemu mi to wpadło, jakoś przesadnie religijna nie jestem, a jednak...
    Zatem skoro jest czas rekolekcyjny to się tu podzielę.

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Dziewczynki strywald24.pl darmowa dostawa z apteki do 20.03.2016
    Madzikk dzięki , ja już mam koszyk pełny, także przydało się, ceny też spoko :)

madzikk lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zadzwoniła moja koleżanka do mnie, że dziś o 8 rano urodziła córeczkę. 4160g i 54 cm. Chyba się zwolnię do domu bo mnie rozkleiło zupełnie.

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 14 marca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam problem natury, że tak powiem, naszej ciążowej :P dotyczący pracy... Mam już po dziurki w nosie swojej pracy i nie wiem co mam robić... Chciałabym szukać czego innego, znalazłam właśnie ciekawe ogłoszenie i nie wiem czy w ogóle się starać tam dostać, właśnie ze względu na EWENTUALNĄ ciążę... Z jednej strony tu gdzie jestem pójdę od razu na L4 itd bo mam umowę na parę lat jeszcze, z drugiej strony taki plan miałam do końca tamtego roku i nic nie wychodzi... Z drugiej strony jeśli się dostanę gdzieś i zaraz zajdę w ciążę? Ehhh nie wiem co robić :(

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 14 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Właśnie zadzwoniła moja koleżanka do mnie, że dziś o 8 rano urodziła córeczkę. 4160g i 54 cm. Chyba się zwolnię do domu bo mnie rozkleiło zupełnie.
    Tulę Kochana :* ehhh te wieści... Z jednej strony cudne, z drugiej bolące :(

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1422 1423 1424 1425 1426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ