Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my dzisiaj mamy 7 lat po ślubie cywilnym
co prawda tę datę średnio obchodzimy bo kościelny braliśmy w sierpniu, ale zażyczyłam sobie od m 2 duże kremowe ciastka z cukierni
a potem już przechodzę na dietę i zaczynam ćwiczyć żeby nie było
Edycik, madzikk, cinnamon cookie, AgaL, Paryzetka83, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Hahha Ruby długo nie poćwiczysz, ciąża za rogiem i będzie obżarstwo ;P
tylko troszeczkę ciężej będzie zrzucać potem no ale niech będzie, niech się dzieje pod te 7 lat
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ciastko nie zastanawiaj sie. Jak masz mozliwosc to zmieniaj. Moja kolezanka starala sie o dzidzie kilka miesiecy i nic nie wychodzilo, zaszla dopiero jak zmienila prace
jak praca bedzie fajna to nawet nie bedziesz chciala isc na L4 w ciazy:) szukanie pracy i jej dostanie (i nawet nie musisz jej akceptowac) bardzo dobrze wplywa na psychike. Ja juz sie nie moge doczekac jak dam wypowiedzenie, ta mina szefa i jego zdziwienie (glowa w tyl, w jeden bok, drugi bok i do przodu).
Ruby, tanie te testy:)Ruby, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Kobietki czytam Wasze rozterki co do pracy i popieram Madzikk... nie dość że dla psychiki Wam super zrobi samo podjęcie starań o nowe zatrudnienie, to kiedyś po ciąży powrót do pracy do której się chce iść będzie przyjemnością
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzięki dziewczynki ale już brzuch tak boli, że chodzę co chwilę sprawdzać do łazienki czy to już.
Przepraszam za narzekanie ale mam dziś okropny dzień. Jeśli @ dziś przyjdzie to owu wypadnie w Wielkanoc, a że jedziemy do mojej Mamy to absolutnie nie będzie mowy oA na Wielką Środę i Wielki Czwartek muszę jechać w delegację. Nosz kurrr...
-
Majusia a jak jedziecie do mamy? Smochodem? Moze szybki numerek w aucie, tylko jak tu w samochodzie dac nogi do gory zeby armia nie uciekla. Oj bedzie sie dzialo
AgaL, Ruby, midnight, majju, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Majju, mi święta przeszkodzą w monitoringu
Z resztą tak się zastanawiam po co mi ten cały monitoring, który pokazał dwie owulacje, a ciąży i tak nie ma
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Majusia a ty bedziesz robila monitoring zeby zobaczyc czy jajo rosnie czy chcesz sprawdzic czy bedzie owulka.
Wszyscy sa dzisiaj zakreceni. Szef przyszedl wlasnie do biura a moja kolezanka do niego 'good morning' (a za 30min ma konczyc prace), druga sie pyta mnie 'can I book this invoice and play'. U mnie to chyba glupawka ze zmeczenia, nie moge sie przestac smiac dzisiaj, wszystko mnie bawi:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015