Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majjusia to dobrze że @ nie ma.
Czyli mówicie,że święta będą białe
A ja byłam z M.u małej ,zanieśliśmy upominki. Jest cudowna naprawdę.A taka kruchutka i maleńka.Oczywiście spała jak na złość cioci.
Szwagierka ma już laktator i mleko swoje też już ma.
Mój M.tak się przyglądał tej małej kruszynce...ojj obym i ja @ nie dostała to by była najpiękniejsza nowina.cinnamon cookie, Kjopa3, AgaL, midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
witam
No dziewczyny trzymam kciuki za testujące niech ten marzec będzie w końcu taki jaki miał być
Madka jeszcze nic nie wiadomo póki @ nie ma pozostają nadziejeOby wredota nie przyszła.
Dziewczyny jeżeli chodzi o zmianę pracy to po części was rozumiem. Ponieważ trzy lata temu chciałam otworzyć własną działalność ale nie otworzyłam bo jak niedługo zajdę w ciąże to co wtedy i tak już bym trzy latka miała swoje . Ale ja ze swoją wspólniczką jesteśmy również przyjaciółkami to jestem u niej zatrudniona. Ale nie mam co siebie do was porównywać ponieważ ja zmienić pracy nigdy nie chciałam a u was to jest jednak dylemat. Współczuję ale kto nie ryzykuje ten traci
Chciałam powiedzieć że dziękuję bardzo za życzenia i miłe słowa. Dołka związanego z @ jako takiego nie mam ponieważ byłam na to nastawiona ponieważ owulki nie było. Ale teraz się biorę za siebie na całego wit B6 zakupiona tak jak i wit.D leki na poprawienie śluzu od gina wykupione i od dziś zaczynam brać, ziółka również zakupię no i wizyta u gina 10dc i zobaczymy co on tam zobaczy i na jajnikach i na wynikachI myślę że teraz będzie jako taki plan działania
Życzę wam wszystkim miłego wieczoruAgaL, madka, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik i trzymam kciuki obyś nie dostała tej @. I miała taką cudowną nowinę.
Maju mi też wypadnie jak coś owulka w wielkanoc i do tego jako takiego monitoringu nie będę miała możliwości zrobić ponieważ w przyszłym tygodniu pracuję od 9-21 i nie będę miała możliwości pójścia do niego na tygodni tylko pon wchodzi w rachubę ale to tylko na sprawdzenie czy coś urosło. A jeżeli chodzi oto na pewno coś wymyślicie
A po za tym może wcale nie będzie konieczne to kombinowanie bo @ nie przyjdzie a na teściku pojawią się dwie grube krechy za co oczywiście trzymam kciukimajju, Edycik lubią tę wiadomość
-
Kasiu ja zamawiałam ze sklepu zielarskiego każdy składnik oddzielnie a potem mieszałam, ale wiem że dziewczyny kupowały gdzieś na allegro gotowe
Powiem Wam, że już wynajduję u siebie wszelkie objawy cionszy... Swędzące sutki, zgaga (ale taka mega od kilku dni, myślałam że to po alko ale dalej trzyma), wzdęcia itd. No i czytam "bóle jak na okres a ciąża"... Oj będzie bolało
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik zaciskam mocno kciuki
Madzik jak mojemu byłemu ptak nasrał na czapkę to po kilku godzinach znalazł telefon.
Paryzetko odpoczywaj przy remonciea potem działaj
.
Majju ale kawał babki urodziła znajoma. Trzymam kciuki
Cinnamon nie przejmuj się i staraj się o pracę jeśli ma być lepsza. Ja w pierwszej ciąży zatrudniłam się w 14tyg. (teraz bym tego nie zrobiła). Nikt się nie pytał o sprawy dzieci a wtedy właśnie wpadłam na pomysł iść na pocztę bo badań nie będzie. Jak już wszystko było załatwione to pani w kadrach chyba mówi to zejdzie pani do lekarza na dół
. WTF? Poszłam i dr. bada i pyta czy jestem przed czy po @. Mogłam skłamać, że przed bo cycki bolały jak przed @ ale się przyznałam (tak założyłam od razu, że jak ktoś zapyta to powiem jak jest) i dostałam zgodę na pracę. Nigdy tego nie zapomnę
. Popracowałam 2 miesiące i poszłam na zwolnienie. Potem jak chciałam wrócić to naczelniczka była bardzo chętna żeby mnie przyjąć
Kasia powodzenia w nowym cyklu i Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Ja wczoraj wieczorkiem zadzwoniłam do pani dr. tak jak kazała i podałam jej wszystkie wyniki badań. Mówiła,że nie najgorzej i miałam do niej jechać dziś ale od słowa do słowa to uzgodniłyśmy, że zrobimy badanie nasienia (mieliśmy zrobić w sobotę ale nie było miejsc i idziemy w środę) i mówiła o TSH, FT4 i prolaktynie dla mojego P ( z tym będzie problem bo kuć się nie lubi) zanim zaczniemy mnie faszerować i wtedy mam zadzwonić i umówić się.
A dziś podjechałam do labu zrobić progesteron i wyszło 48,36 (5,3-86) i chyba te owulacje jednak słabe są. A w labie była babka z małą dziewczynką piękna była. Siedziała w wózku w blond włoskach bardzo kręconych, no śliczna i mnie zaczepiała. Bawiła się w a kuku. A jak szły na pobranie to robiła pa pa
. A chwilę przed moim wejściem na pobranie babka robiła Betę HCG i mi się oczy zaszkliły
Pomyślałam sobie "powodzenia kobieto oby była na plus".
AgaL, majju, Paryzetka83, MamaTuśka, madzikk, Kasia1407, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa oby nasienie wyszło dobre, na pewno tak będzie
a z pracą, super ci się ludzie trafili, że nie mieli nic przeciwko i w dodatku przyjęli z otwartymi ramionami po macierzyńskim :)aż dziwnie że w PL tak bywa.
Kasiu dobrze nastawiona jesteś a to połowa sukcesu:) przynajmniej takie odnoszę wrażenie jak cię czytam...
Majju oby nie bolalo- nie miało co boleć
A ja się aż zagotowałam, tak się wku...m że aż mnie brzuch rozbolał! Loguję się do pracy na nockę na lapku i co widzę? było dzisiaj 4 chłopaków na zmianie - pracy nie było dużo, a nie zrobili nic! zupełnie nic, pewnie darmozjady grali w gry cały dzień, a wszystko zostawili mnie! no i wysmarowałam stosownego e-maila do nich , że tak się nie współpracuje w teamie i takie tam, mam to w nosie, miarka się przebrała bo ci właśnie są typowaniu do podwyżek- a nie ja, która łyka wszystko i robi co się jej zleci! Chyba decyzja ostateczna zapadła, szukam innej pozycji i mam nadzieję, że niebawem coś ciekawego się pojawi dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:46
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Ruby wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś. Tak być nie może. Dobrze, że im to napisałaś
W takim razie powodzenia w szukaniu nowej pracy29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Maju Edycik Madka póki @ nie ma trzymam mocno kciuki! bo nigdy nic nie wiadomo
Majju przestań wyczytywać i nakręcać się :*
Ruby wcale Ci się nie dziwię wk**urwu nic a nic...a może przyłapać ich kiedyś i szefowi pokazać że nic nie robią ?
Kjopa dobrze ze wyniki nie takie złe, to badajcie się leczcie i musi się udać
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:34
madka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby nastawienie mam dobre, wierzę ze kiedyś nam sie uda tylko czasami zastanawiam sie ile mi jeszcze starczy sił do tego mojego powiedzonka "Nowy cykl, nowe możliwości"
Maju błagam nie nakrecaj się i nie czytaj bo tak jak mówisz jak coś nie wyjdzie to wtedy z podwójną siłą będzie boleć. -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby dobra decyzja. Jak masz robić na nieroby to zmień stanowisko. Czy miałaś wyniki nasienia w ten sam dzień czy na drugi? Idziemy w środę i wzięłam od razu posiew.
Obejrzałam rozsławione listy do m 2 i mnie się tam podobało, ja lubię takie pierdołki -
Cześć dziewczyny, wpadłam zobaczyć co ram u Was i widzę parę znajomych nicków się zazieleniło
super! Gratuluję! nie zapomniałam o Was i trzymam kciuki cały czas aż się całkiem zielono nie zrobi!
U nas już prawie półmetek, a w sobotę dowiedzieliśmy się, że będzie kolejna córeczka
Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko :-* -
dobry wrocław też rankiem posypany śniegiem
Kasia1407 ziółka o.Sroki zamówiłam na allegro.jak chcesz podamy Ci link
Majjusia jak tam @ nie przyszła?
Kjopa to będę trzymała kciuki za Wasze badania,oby wyniki dobre były.
Madka u mnie na razie nic nie wiadomo, dziś 9 dpo dopiero także nie testowałam.Jutro tak jak pisałam pójdę na betę.A jak u Ciebie?
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Edycik kciuki za bete:-)
Moja wczorajsza beta 19dpo 1123:-) niestety tsh wzrosło do 3,21majju, Paryzetka83, AgaL, MamaTuśka, midnight, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kaś beta piękna-gratuluję
a wybierasz się do endokrynologa z tym tsh?
Mój M.wczoraj stwierdził że coś ze mną nie tak pożarłam cała wędzoną makrelę, potem zjadłam kanapki z masłem i zieloną pietruszką, wypiłam z.Ojca Sroki i zasnęłam w ciągu 20 minut.hahha masakramajju, kas50, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobiety,
U nas śnieg za oknem - załamka. Ja też w nienajlepszym humorze od rana bo znowu to wszechogarniające uczucie mnie dopadło, że się nie udało. Wiem , że smęcę ale moja energia na ten cykl znowu ulatuje i znowu stoję w martwym punkcie.
Oby coś z robotą ruszyło bo mam dość tego czekania.
Dzisiaj mam wolne po nocnym dyżurze ale nie wiem czy się jeszcze położyć czy zacząć żyć.
Miałam okropny sen dzisiaj, że moja młoda umarła, byłam taka zrozpaczona, obudziłam się spocona ....masakra.
Kas gratki
Edycik trzymam kciuki
Majju też trzymam
Kjopa3 lubi tę wiadomość