Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, że pytacie. U mnie całkiem dobrze, strata ciąży zbliżyła mnie z moim P. Po raz pierwszy wiem na pewno, że jemu też zależy tak jak mi. I to daje mi siłę i spokój
Cykl odpuszczam bo tak mi p. doktor kazała, żadnych supli nie biorę, za to nie umiem się rozstać z termometrem na dłużej
I jak małe dziecko mam ochotę robić na przekór - mam się nie starać w tym cyklu to aż mnie nosi, żeby nieposłuchać
Madka ja tak zawsze robię - dzień w którym mam odstawić lutkę to dzień testu, jak nie ma drugiej kreski to odstawiam i czekam na @. Trzymam kciuki, żeby się udało :*
majju, AgaL, Edycik, madka, midnight, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko dziękuję :* Z jednej strony to smutne, że takie tragedie zbliżają do siebie ludzi, ale z drugiej strony to cudowne, że masz takie wsparcie, pięknie
Co do starań... Wydaje mi się, że trzeba słuchać tego co podpowiada serce
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby wspolczuje snu i sytuacji w pracy.
Partyzerka ale milo ze to dostrzeglas w m, to przyspieszy kolejne zajscie
Edycik, glowa boli? Toz to objaw cionszowy:)
Ja bylam dzisiaj u lekarza (w sprawie tej sytuacji co mialam dwa tygodnie temu) powiedziala ze jest to spowodowane stresem ale ze jest duzy progress i ze jest dumna ze mnie ze sobie tak poradzilam i ze pisanie listow to bardzo dobry pomysl. Potwierdzila ze joga i medytacja sa bardzo dobre a ja zaproponowalam ze zaczne biegac bo wtedy trawie wszystkie negatywne emocje, i powiedzialam ze zaczne szukakac nowej pracy. Mam przyjsc znowu w polowie maja (po moich wakacjach) i mam nadzieje ze juz wtedy bede miala potwierdzona nowa prace.Paryzetka83, AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam z pracy, roboty dziś mam od groma. sypnęło sniegiem, takze musiałam wyjechać wcześniej niż zwykle.
współczuję wam kłopotów z pracą, przed 1 ciążą miałam to samo, także jak tylko zaszłam, poszłam na L4 i tyle mnie widzieli
teraz mam fajną pracę, trochę się naczekałam na umowę na czas nieokreślony, ale w końcu dostalam. ale za to niestety firma ma teraz trochę kłopotów finansowych, wiec tez nie wiem co będzie....
Edycik
a Ty mieszkasz w jednym domu z tym maleństwem ?
trzymam kciuki za betę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:53
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozumiem
czyli będziesz maleństwo często słyszeć
ja jestem z Podkarpacia
Madka
mnie się ledwo @ skończyła, więc zaczynam mierzyć temperaturę
biorę wiesiołka i Castagnusai magnez, bo dużo kawy piję
wczoraj miałam takiego smaka wieczorem na nalesniki, nasmazyłam i pojadłam- z serem, z nutellą, z dżemem, same, zgaga mnie potem pól nocy męczyla
gdyby to była II faza cyklu, pewnie bym to juz wzieła za objaw ciążowyEdycik lubi tę wiadomość
-
HEj
u nas też śnieżnie..było rano teraz plucha ble
Kas gratuluję bety ! powtarzasz?
Edycik trzymam kciuki jutro za betę ! a natkę to ja ostatnio też bardzo lubię wcinać na kanapce
Ruby sen straszny brrr...na szczęście tylko sen, ale powiem Ci ze dziś chyba jakiś dzień na koszmary, moja średnio co dwie godziny budziła się z płaczem i mi też jakieś głupoty sie dziś śniły-wszystko co najgorsze...Odpocznij sobie
Majju i tak trzymam kciuki żeby nie przyszła jeszcze przez 8 m-cy
Madka również trzymam kciuki i za dwie kreseczki oczywiście
Paryzetko bardzo się cieszę że takie masz wsparcie- bo to jest bardzo potrzebne, a z tą przekornością uważajlepiej nie obciążać macicy jak lekarz nie kazał, to i tak jeden cykl a nie trzy.
Madzik czyli wszystko ku dobremu, tak trzymaj !
madka, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dziewczynki, co tak cicho?
Ja dzisiaj znowu nadgodziny mam. Tym razem do 16. Na leżakowaniu zabiorę się za robienie dekoracji wiosennej. Próbuję odgonić od siebie wszystkie myśli29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Mid racja jutro 10dpo,odstawiam dupka i muszę czy chcę czy nie zatestować,albo czekać .Zwlekanie nic nie da poza spokojem
ehh sama nie wiem co robić.
M.mówi że iść mam na betę nie spinać się.
Spokój tu dzis straszny,babki gdzie jesteście?midnight lubi tę wiadomość
-
ja jestem....ale mam nerwa strasznego ... od 8 rano próbowalam się dodzwonić i zapisac do mojej gin tej dawnej....w końcu przed 11 się przebiłam i odebrali... i dowiedziałam się, że już wszystko zajęte trzeba dzwonić za 2 tyg...
normalnie prawie się rozryczałam babce do słuchawki, mam dzwonić codziennie może mnie wcisną jak ktoś zrezygnuje
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę