Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby o matko to koszmar miałaś kochana, współczuję,może połż się i spróbuj jeszcze przespać z godzinkę? albo zrób sobie dobrej kawy i nastaw tv dla relaksu.
Wszystko co w nas głęboko siedzi odzwierciedla się potem w śnie...to co przeżywamy, co nas trapi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 07:42
-
Cześć Kochane.
O Mateńko Ruby współczuję snu :* No i sytuacji w robocie. Ja czasem mówię, że chciałabym chociaż słowną pochwałę dostać od mojego dyrektora ale niestety to mój kierownik zbiera wszystkie pochwały za moje zasługi. Chociaż chyba się przejął po naszej wczorajszej spinie bo powiedział, że będzie lepsza premia
Kas gratuluję pięknej bety!!! A TSH szybciutko unormujesz :*
Dziękuję dziewczynki że o mnie pamiętacie. @ nie przyszła, na betę nie poszłam. Cały czas czuję, że to już tuż tuż. I czekam.
-
Ruby nie przejmuj się.Mój młody też co jakiś czas ma takie loty.I mi ryczy, że nie chce żebym umarła bo co on zrobi i takie tam ble ble. Co prawda nie obiecuje mu nic bo powiem, że jeszcze nie umieram bo jest wszystko ok. a wyjdę do sklepu i nie wrócę to nie wiem co by to dziecko przeżywało. A ostatnio mówił, że chce umrzeć bo ma dosyć szkoły i pani krzyków bo ona krzyczy tylko na chłopaków ale nie na niego
. Oczywiście się przejmuje ale o moje umieranie to akurat w pracy babki jak rozmawiałam mówiły, że mają to samo. No i współczuję snu.
-
nick nieaktualny
-
Edycik u mnie bez zmian. Bóle jak na @ więc próbuję się nie nastawiać, tylko niestety tak się nie da
Jutro 14dpo, muszę zatestować czy odstawić dupka. Zastanawiam się tylko skoro jutro jest 14dpo i jutro odstawiam dupka to kiedy @ może przyjść. Ostatnio po dupku @ przyszła 3 dni później, to faza lutealna może mi się przedłużyć do 17 dni?
Strasznie się boję tego testowania, zawsze czekałam do @, więc biel vizira może mnie dobić
Majju emocje nam serwujesz niesamowite. A wiesz kiedy na pewno była owulka?
Ruby współczuje koszmaru, mnie takie sny rozwalają na cały dzień. Spróbuj trochę odpocząć i odgoń wszystkie czarne myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:02
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby nie przejmuj się.Mój młody też co jakiś czas ma takie loty.I mi ryczy, że nie chce żebym umarła bo co on zrobi i takie tam ble ble. Co prawda nie obiecuje mu nic bo powiem, że jeszcze nie umieram bo jest wszystko ok. a wyjdę do sklepu i nie wrócę to nie wiem co by to dziecko przeżywało. A ostatnio mówił, że chce umrzeć bo ma dosyć szkoły i pani krzyków bo ona krzyczy tylko na chłopaków ale nie na niego
. Oczywiście się przejmuje ale o moje umieranie to akurat w pracy babki jak rozmawiałam mówiły, że mają to samo. No i współczuję snu.
na szczęście to tylko sen
-
nick nieaktualnymadka wrote:Edycik u mnie bez zmian. Bóle jak na @ więc próbuję się nie nastawiać, tylko niestety tak się nie da
Jutro 14dpo, muszę zatestować czy odstawić dupka. Zastanawiam się tylko skoro jutro jest 14dpo i jutro odstawiam dupka to kiedy @ może przyjść. Ostatnio po dupku @ przyszła 3 dni później, to faza lutealna może mi się przedłużyć do 17 dni?
Strasznie się boję tego testowania, zawsze czekałam do @, więc biel vizira może mnie dobić
Majju emocje nam serwujesz niesamowite. A wiesz kiedy na pewno była owulka?
No dlatego mi mówi, że mam brać lutkę przez 10 dni potem odstawić i czekać na @ lub na dwie kreski. Zawsze myślałam, że odstawienie zmniejsza szanse ale może tak nie jest bo jak ma zaskoczyć to zaskoczy, a też nie wiem ile się ten sztuczny prog utrzymuje bo może jeszcze kilka dni dlatego mi kazał odstawia po 10 żeby fazy L nie przedłużać. A co tobie mówił gin i w jakich ilościach bierzesz tego dupka? -
Edycik wrote:Kaś beta piękna-gratuluję
a wybierasz się do endokrynologa z tym tsh?
Mój M.wczoraj stwierdził że coś ze mną nie tak pożarłam cała wędzoną makrelę, potem zjadłam kanapki z masłem i zieloną pietruszką, wypiłam z.Ojca Sroki i zasnęłam w ciągu 20 minut.hahha masakra
Wizytę i endo mam dopiero 19kwietnia, dziś będę jeszcze dzwonić.
Maju a Ty testujesz czy czekasz? -
madka wrote:Majju emocje nam serwujesz niesamowite. A wiesz kiedy na pewno była owulka?
Prawdopodobnie nie było owulacji dlatego staram się nie nastawiać. W 15 dc był mały pęcherzyk, który nie urósł mimo CLO i od 16 dc już brałam luteinę.
Edit: Kas testowałam już z 10 razyI cały czas negatyw więc czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:12
-
Witam KObietki
Ruby okropny sen... też proponuje dobrą kawkę i odmóżdżenie np jakiś lekki filmik, serial na oderwanie myśli:*
Majju super pomysł z wylaszczeniempopieram! a swoją drogą ciekawe co z Twoją @.... a lutkę już odstawiłaś czy nie?
Edycik smaki niezłe miałaś wczoraj, jak tam dziś w pracy ?
Kas piękna beta! oby tak dalej, cieszę się bardzoa wynik TSH pewnie szybko unormujesz, więc nie martw się
Madka a Ty już po terminie @??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kaś gratki, piękna beta! Kciuki za dalsze dobre wiadomości :*
Majju, Edycik - niech wasze @ nie przychodzą :*
Miłego dnia wszystkim :*
Smerfelinka?
Bratek?
Odezwijcie się dziewczynkiBratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Aguś siedzę w pracy i staram się pracować ale nie chce mi się,ten tydzien w ogóle mam leniwy bardzo.Głowa mnie boli nawet.Zrobiłam sobie teraz kawki.A Ty Aguś tez juz w pracy?
Paryzetka a Ty jak się miewasz kochana?
Katiuszkaa where are you?
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby, Edycik dupka brałam od 21 do 25 dc. Z tym, że owulke miałam w 12 dc i prawdopodobnie pierwszą w 11 dc. Nie wiem czy to jej pomyłka, że nie wzięła pod uwagę wcześniejszej owulacji czy rzeczywiście tak miało być. Mi kazała odstawić i czekać do 2 kresek lub @. Ale chyba zrobię testa jutro.
Majju a może jednakTrzymam kciuki
Aguś termin mam jutro, pojutrze. I gdyby nie podwójna owulka, wysoki prog i inne objawy cionszowe to bym się nie nakręcałaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:25
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka to trzymam po cichutku za Ciebie, wiem ciężko się nie nakręcać
Edycik ja w pracy.... ale też z chęcią uciekłabym do domku, ten śnieg z rana mnie dobił...już się na wiosnę nastawiałam
madka, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę