X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik
    oglądałam Twój wykres
    ale masz szalone cykle ...

• madka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Kochana, mnie przeraża testowanie, bo dopóki @ nie przyjdzie, to zawsze mogę mieć nadzieję, a po teście już nie :)
    Tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało, mocno trzymam kciuki!

Lucc, tak, pracuję w przedszkolu :)

Edycik lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    ja jestem....ale mam nerwa strasznego ... od 8 rano próbowalam się dodzwonić i zapisac do mojej gin tej dawnej....w końcu przed 11 się przebiłam i odebrali... i dowiedziałam się, że już wszystko zajęte trzeba dzwonić za 2 tyg... :(
    normalnie prawie się rozryczałam babce do słuchawki, mam dzwonić codziennie może mnie wcisną jak ktoś zrezygnuje :/
    Aguś, strasznie mi przykro :* A dlaczego tak pilnie chcesz się do niej wybrać?

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U niej zawsze tak z zapisami... a chce iść, bo narazie działamy sami, a chce sobie zrobić monitoring czy dobrze obstawiam owulkę , pokazac wyniki badań od innego gina i tak usłyszeć jakieś słowa otuchy, żeby dalej mieć siły na starania.

Edycik, madka lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie dziwię Ci się bidulko, masakra jest dostać się teraz do lekarza :( przytulam :*

Madka - nie dziękuję.

Luccecita no własnie wykresy szalone, a wszystkie wyniki w normie :P dziwna ja L:P

AgaL, madka lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych oczekujących na @ lub na to by nie przyszła , dzisiejsza porada OF:
    "Jeśli Twoja temperatura pozostaje wysoka przez 16 dni po owulacji a miesiączka jeszcze nie pojawiła się, zrób test ciążowy. Prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży jest wysokie."

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka
    Oj, to uważaj,

moja córka miała kiedyś w pkolu panią, która chyba za dużo na necie siedziała, dzieci zaraz doniosły... i już tam nie pracuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:24

• madka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc spokojnie, wiem kiedy mogę mieć wolną chwilę :)

Edycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus jak tam mineło święto szanownego 4 łapka W.? :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A milutko dziękuje Edycik :) Kochany jest ten nasz Kocurek... :*
    a jak u Twoich?

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No koteczki są kochane :)

a moje są słodkie :) z M.mamy świra na ich punkcie
    teraz zamówilismy z all 8 kg karmy tej na kamień nazębny z Royal canina :)

Kotka szwagierki jak zobaczyła małe dziecko obraziła się na cały świat :P

AgaL lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę kocurków :) ja mam dwa ale u mamy ;) zwierzęta nie przepadają za moją córka...jak dostała kotka to tak się cieszyła że kot z tej radości cały dzień przesiadywał pod kanapą, a wychodził jak młoda szła spać :) teraz ma myszkę i podobnie, mysza jest aktywna jak corki nie ma ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawę mam postawioną jasno, w sobotę mamy u nas domówkę taką małą dla kilku par i muszę koniecznie do końca tygodnia wiedzieć czy mogę pić ...także jutro albo w czwartek betę muszę zrobić chyba że @ nadejdzie szybciej.

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik o widzisz i jestes teraz postawiona pod ścianą , beta musi być zrobiona i kropka:)

Aga a czemu nie chcesz wrócić do tego doktorka co ci tyle badań zlecił?

Zapomniałam wam powiedzieć , że młoda kupiła sobie dwie rybki bojownika płci męskiej i żeńskiej a ich imiona to Klaudia i Filip o ile dobrze męskie zapamiętałam. Siedzi i gada do nich :D

AgaL, Edycik, madzikk, majju, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No koteczki są kochane :)

a moje są słodkie :) z M.mamy świra na ich punkcie
    teraz zamówilismy z all 8 kg karmy tej na kamień nazębny z Royal canina :)

Kotka szwagierki jak zobaczyła małe dziecko obraziła się na cały świat :P

Edycik też z tej firmy karmę kupujemy, tą dla brytyjczyków :)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luce czy wiesz coś o tym , że po castagnusie się tyje? bo gdzieś przeczytałam na jakim forum o tym leku :/

Ja dzisiaj chyba otwieram sezon ćwiczeniowy bo już nie mogę na siebie patrzeć:P tylko mam mały problem bo znowu lekko plamię:/ i od razu uprzedzam, że nie jest to implantacyjne plamienie :D

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zawsze chciałam miec bojownika a miałam chomika :P potem po slubie przyniosłam do nowego gniazdka dwa koty i tak nam zostało :)
    Ładne imiona Młoda wybrała dla nich.

Aguś no RC dobra firma :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wracam do poprzedniej, bo ten spoko badania porobił, ale zniechęcił mnie tym gadaniem od razu o in vitro, nie zrobił normalnego monitoringu, tylko od razu stymulacja i jak się okazało taka dość agresywna, bo nie clo tylko lammettą. A widział i potwierdził że bez stymulacji owulkę miałam, więc mogliśmy popatrzeć jak tam naturalnie się u mnie dzieje. Do tego doszło to 4godzinne czekanie na monitoring, a u tej jest ponoć na konkretną godzinę.
    No i z tego co pamiętam jak do niej chodziłam, to jak to powiedział mój M działała na mnie kojąco, powtarzała, że kobiety po 30tce super się jej prowadzi itp. No i pokażę jej wyniki badań, chce mieć drugą opinię, czy to moje AMH takie tragiczne....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    moja córka tez ma bojownika- jednego, i to już 2 lata zyje ;)

a o tyciu nic nie wiem, przypuszczam, że to zależy od organizmu ;)
    teraz też biorę od 1 dnia cyklu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby wracam do poprzedniej, bo ten spoko badania porobił, ale zniechęcił mnie tym gadaniem od razu o in vitro, nie zrobił normalnego monitoringu, tylko od razu stymulacja i jak się okazało taka dość agresywna, bo nie clo tylko lammettą. A widział i potwierdził że bez stymulacji owulkę miałam, więc mogliśmy popatrzeć jak tam naturalnie się u mnie dzieje. Do tego doszło to 4godzinne czekanie na monitoring, a u tej jest ponoć na konkretną godzinę.
    No i z tego co pamiętam jak do niej chodziłam, to jak to powiedział mój M działała na mnie kojąco, powtarzała, że kobiety po 30tce super się jej prowadzi itp. No i pokażę jej wyniki badań, chce mieć drugą opinię, czy to moje AMH takie tragiczne....

acha rozumiem, to dobrze kochana, idź tam gdzie ci lepiej będzie szczególnie psychicznie to już połowa sukcesu ta nasza psychika. Ja w kwietniu pójdę do mądrej głowy jeszcze i zobaczę jaki ma plan. W sumie to dałam mu czas do czerwca...

‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ