Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga kurcze dlugo trzeba czekać do tej twojej. Ale może ktos sie wypisze ja ostatnio tak mialam jak do swojego dzwonilam ze przed moim telefonem ktos sie wypisal.
Kas gratki za betę teraz rosnijcie nam zdrowo.
Paryzetka dobrze ze masz wsparcie od M i powiem ci ze tak jak któraś dziewczyna powiedziala rob tak jak podpowiada ci serce. Myślę ze ja bym się odrazu starala.
Ruby co za sen!!! Współczuję nie przespanej nocy.
Edycik no powiem ci ze wiąże w tobie nadzieje jezeli chodzi o nasz marzec. Kciukam mocno za betę.
A po za tym bardzo bym prosila o linka o te ziolka to dzis juz bym je zamówiła
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kasia proszę bardzo oto link
http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6015133665.html
ja zamówiłam przedwczoraj a dziś już doszły
Kasiu ja już co chwilke latam do kibelka i zerkam czy @ nie ma..strasznie się zaczęłam denerwować.Chyba się boję kolejnej porażki.
A co u Ciebie?Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Aguś to dobijaj się w takim razie, a może sami dryndną jak im ktoś odpadnie..ale i tak sie dobijaj, najgorsze że czesto ludzie nie iformują poradni o tym że nie przyjdą...albo na tzw ''idiote'' ?
np idź jak przyjmuje i wejdź z kimś zapytać a nóż Cię przyjmie ?
Ruby gratuluj nowych domowników
Edycik ja cały czas mam kciuki zaciśniętę że jednak nie będziesz mogła popić :*
Ej weźci nie róbcie smaka...bo ja bym co dobrego zjadła tylko przy garach mi sie stac nie chce
ogólnie bardzo mało mi się chce
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Edycik bardzo dziękuję wieczorkiem jak będę w domu to zamówię. Kurcze najgorzej jak sie tak człowiek nastawi bo pozniej to z podwojona siłą boli. Ale mam ogromną nadzieję ze udało się u ciebie w tym cyklu i bedziesz miala wspaniałe wieści dla swojego M ktory cie tak wspiera.
A ja dzis będę dzwonic do gina zeby na pon. Sie umowic @ juz sie skonczyla i M wczoraj juz to wykorzystal.
Edycik, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Kasia masz rację potem boli ze zdwojoną siłą, mam cien nadziei bo skłamałabym gdybym napisała,że nie.No ale muszę brać pod uwagę,że nie udało się,na razie czekam - wyjścia nie mam.
Kasienko zaczęłaś nowy cykl,ile wlezie, zaczniesz pić o.Srokę i może będzie cykl zakończony happy endem
AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane chyba wszystkie co cykl mamy nadzieję, mniejszą lub większą... a ta @ niechciana zawsze boli jak przychodzi... choćbym nie wiem co sobie wmawiała, nie wiem jak siebie samą przekonywała, co miesiąc jest żal. Ale też są kolejne dni lepszego nastroju, starań (ostatnio baaaaardzo udanych, takich jak dawniej przed stresem związanym ze staraniami) , oczekiwania.... i koło się zamyka .
I jak tu nie zwariować pytam ?Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby Chudzino, gdzie Ty ważysz 64?
Edycik łączę się z Tobą w lataniu do łazienki i sprawdzaniuTylko ja co 2h oprócz sprawdzania, latam z pełnym pęcherzem od kilku dni. Objawy typowo cionszowe. Dziś to mnie piersi dopiero zaczęły boleć w tym cyklu. Ale ból @ i uczucie jakby "już leciało" skutecznie rozwiewa pozytywne myśli
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Aguś no my się staramy nie zwariować ale się nie da
jeszcze te durne wykresy człowieka nakręcają....tyle,że ja przy tych moich pokręconych cyklach musze prowadzić dla samej siebie
Madka Ty masz objawy ciąży kochana....życzę by @ nie przyszła, a Ty zatestuj nam.Piersi mnie też bolą...madka, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik obys miala świętą racje
Ja trzymam za ciebie naprawdę mocno kciuki
Luccecita no to super idziemy łeb w łebA jak masz dlugie cykle?
Aga ja powiem ci ze odkąd mam cykle monitorowane to jak dowiem sie juz na początku nic z tego to podoluje sie troszke ale jak @ przyjdzie to sie ciesze bo nadzieja sie znowu pojawia bo a moze w tym cyklu sie udaAle to prawda kazda z nas ma albo duze albo małe ale zawsze ma nadzieję że to może ten cykl
Zobaczycie ze przyjdzie taki czas ze wszystkie spotkamy sie na ten niebieskirj stronieEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Wydaje mi się, że kiedyś Bratek pisała, że można. Też zamierzam taki zestaw stosować w przyszłym cyklu.
A co do pracy - nie ma ideałów. Chcecie - zmieniajcie. Nigdy nie wiadomo czy zajdzie się za miesiąc czy za rok.
Ja w listopadzie się wkurzyłam i postanowiłam odejść z jednej z lecznic. A w grudniu zaszliśmy. Zawsze się śmieję, że po prostu Młode chciało mniej pracy.... i samochód)))))) (kupiony przecież również w grudniu
).
majju, kciukasy!!!! Chodakowska ma fajne te zestawy. Nawet, jak z filmikami z internetu ćwiczyłam, to z sesji na sesję było widać mega poprawę
Paryzetko, jestem jestem. Tylko cały weekend w pracy.
Bardzo się cieszę, że to, co przykre, wyszło Wam z P. na dobreNadal wierzę, że to był dobry znak... i że Twój organizm szykuje się do dobrych zmian
:-*
madka, nie mogę się napatrzeć na Twoje owocki w avatarkuOstatnio mam akurat meeeega fazę na owoce - a takie ze swojej działeczki..... Mmmmm...
)))
mid, dobrze, że czujesz się ok. A co do zwierząt - sądząc po podpisie, Twoja córa jest w takim wieku, że nie jest zbyt idealnym towarzyszem dla zwierzakówNa pewno się to zmieni, gdy dorośnie
Ruby - bojowniki są super. Budują niesamowite gniazda. Tylko pamiętaj, że jeśli złoża ikrę, samicę na jakiś czas trzeba odłowić - dla jej własnego bezpieczeństwa.
Kas, gratki)) Zdrowego rozwoju
))
A my nieśmiało zgłaszamy ciociom, że... dziś zaczęliśmy 14-tydzień (chociaż w sumie, skoro termin jest już teraz wcześniejszyto chyba muszę przestawić jakoś suwaczki i wykresy
).
A skoro 14 tc, to oznacza, że weszliśmy w długo wyczekiwany.... DRUGI trymestrZ tej okazji wtrąbiliśmy po północy moje ukochaaaane lody Haagen Dazs (zarezerwowane na wyjątkowe okazje, bo jednak w ciul drogie
) i zapiliśmy "szampanem", czyli wściekle słodką podróbką Piccolo
.
P.S. Co do pogody - wiecie co, że jak wczoraj ok.20:00 wszedł do poczekalni owczarek niemiecki z wielkimi płatkami śniegu, co zarejestrowałam kątem oka, to przeleciała mi myśl: "Ejjj, to jest naprawdę ciężki dyżur, chyba masz już babo zwidy"))))
P.S.2. Zabiję swojego sąsiada... Mogę???????? Jak się nie przestanie wydzierać co rusz, to po prostu zrobię mu krzywdę, przysięgam.... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...........Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:03
Edycik, AgaL, madzikk, Paryzetka83, midnight, Ejrene, Kjopa3 lubią tę wiadomość