Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju wrote:Cinnamonku nie wiem co Ci poradzić bo ja ponad rok temu miałam propozycję super pracy, którą odrzuciłam ze względu na to, że "zaraz będę w ciąży"
kurczę, żeby to człowiek wiedział
Z drugiej strony iść do nowej pracy i zaraz zajść w ciążę.... Lipa.
To widzę, że nie tylko ja mam ten problem -
Cinnamonku, Edycik mam dokładnie to samo
Pracy nie zmienię, bo czekam na ciąże. Tu mam umowę na czas nieokreślony. Uciekłabym stąd jak najszybciej
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyCynamon ja też mam ten problem
zastanawiam się cały czas, bo ja szybko zajdę to uciekam, a jak zmienię - starań nie zaprzestanę jako tako i zajdę i lipa od razu ciekać
ale tak zachodzę już rok więc chyba będę próbować jednak czegoś szukać, ale nic na siłę...musi to być super oferta!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
A jestem prawie pewna, że jakbyśmy teraz prace zmieniły, to ciąża byłaby biegusiem
Edycik, cinnamon cookie, AgaL, madzikk, Paryzetka83, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ciastko jak fajna oferta to bierz.
Ja jestem w podobnej sytuacji tyle ze ja i tak musialabym do konca ciazy pracowac, u mnie nie ma mozliwosci L4, pracuje sie do 8 miesiaca chyba ze ciaza zagrozona ale to pewnie tylko czasowo, nie ma mozliwosci bycia chorym cala ciaze. Ja teraz podczas swiat zaczne sie rozgladac, jak bede w polsce tez chce aplikowac bo sporo wolnego czasu bedzie i mam nadzieje ze do konca maja dam wypowiedzenie i w sierpniu zaczne nowa prace. Jak masz umowe to zwolnic ciebie nie moga a w nowej pracy nie mam zamiaru sie sprawdzic bo po skonczeniu umowy nie chce zeby mi przedluzyli i wtedy moge isc na roczne bezrobotne (placa 70% wyplaty) no a juz po bezrobotnym chce wrocic do polski:) wiec jest plan. No to co, wszysykie prace zmieniamy?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk ja chyba jednak spróbuję... Nigdzie nie jest powiedziane, że dostanę od razu tą pracę, a ta w której jestem dobija mnie z każdym kolejnym miesiącem... Jeszcze gdyby nie weekendy i święta to jakoś bym przeżyła... Ale myśl, że cała rodzina razem świętuje a ja siedzę w pracy jest tragiczna
za dużo mnie omija i to jakim kosztem... Śmiesznych pieniędzy, bo ja nawet nie mam nic dodatkowo za pracę w weekend czy święto.
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Madzikk ja chyba jednak spróbuję... Nigdzie nie jest powiedziane, że dostanę od razu tą pracę, a ta w której jestem dobija mnie z każdym kolejnym miesiącem... Jeszcze gdyby nie weekendy i święta to jakoś bym przeżyła... Ale myśl, że cała rodzina razem świętuje a ja siedzę w pracy jest tragiczna
za dużo mnie omija i to jakim kosztem... Śmiesznych pieniędzy, bo ja nawet nie mam nic dodatkowo za pracę w weekend czy święto.
-
Ruby rozumiem o co Ci chodzi... Ja pracuję w równoważnym systemie pracy dlatego mam tak beznadziejnie... Mam wolne dni w tygodniu, ale mimo wszystko to boli, bo co to za wymiana gdy pracujesz w święto a później masz wolny dzień gdy inni i tak idą do pracy? U Ciebie jest ten sam problem jak u mojego M - też ciągle jest zbywany głupimi tekstami o tym "że musi być cierpliwy"
-
nick nieaktualnyTak tak cynamon dokładnie jak mówisz.
A ja korzystając z okazji darmowej dostawy zamówiłam kilka supli i tego castagnusa jak tak chwalą zwłaszcza że bromek mi się kończy a wizyta dopiero 8 kwietnia więc może się tym będę wspomagać
I uwaga 5 testów ciążowych pink za 2,39 chybaEdycik, AgaL, majju, cinnamon cookie, midnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
Kciuki mocno trzymam za te wszystkie Wasze testy i bety!
Maju tulę :* a masz możliwość pójść do domku to leć.
Cinnamonku, nie wiem kochana co Ci doradzić bo miałam trochę podobną sytuację z pracą...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby a Ty ziółka o.Sroki który cykl pijesz? chcesz je łaczyć z castagnusem?
Cynamon no w tym linku od madzikk znalazłam pink test ale nie 2,39 tylko 2,65 teraz sprawdziłam, ale chyba i tak tanio nie? tylko jakaś inna szata graficzna albo inna firmalukaj: http://www.strywald24.pl/test-ciazowy-pink-1-sztuka.html
wykrywa po 6 dniach, chyba zacznę szczać jak przyjdąParyzetka83, Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość