Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik sexy wiedźmo też już bym chciała iść do domu. U mnie też już się małpiszon zawija i liczę na owulkę w przyszły weekend. Bardzo, bardzo liczę. Kiedyś przecież musi przyjść mój czas
A w ogóle chyba też mam w sobie coś z wiedźmy bo przed wyjazdem służbowym w środę powiedziałam do M., że nie chce mi się jechać bo mam złe przeczucia. No i co? Mieliśmy stłuczkę. Kobietka nam w tyłek wjechała, na szczęście tylko nas karki bolały i teraz się z tego śmiejemy ale mogło być nie fajnie.Edycik lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki pisałam Wam kiedyś, że w lipcu idę na wesele znajomych a właściwie to przyjaciół i z tej okazji mam zamiar wyglądać WSPANIALE
Wzięłam sobie z pracy kartę benefit na kwiecień i zamierzam NAPRAWDĘ zacząć coś ćwiczyćA do Was mam z tej racji prośbę żebyście dały mi znać jak gdzieś w necie rzuci się Wam w oczy jakaś szałowa sukienunia dla mnie
Brzucha jeszcze nie będzie raczej widać więc mogę poszaleć
Edit: też właśnie dostałam telefon, że o 13 kończymy robotęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:33
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
midnight wrote:Kas jak od słodkiedo odrzuca to może chłopiec ? ja ze Stasiem na samą myśl o czekoladzie miałam odruch wymiotny
mdłości wspólczuje ale pAMIĘTAJ-TO PRZECIEŻ NORMALNE, MNIE BARDZIEJ MARTWI JAK NIC SIE NIE DZIEJE-CHOCIAŻ TEŻ NIE MUSI NICZEGO ZŁEGO OZNACZAĆ, (sorki za capsa ale już mi sie nie chce przepisywać), będzie dobrze
Ruby a Ty dopiero początek, co Ty chcesz kobietojeszcze będziesz zwać na mdłości
a jeśli chodzi o uczucie na @ to też tak miałam, w kazdej ciąży...daj znac jak beta
z córka zajadalam się żółtym serem z majonezem
midnight lubi tę wiadomość
-
Majju ja idę na wesele w kwietniu i kupiłam tą
http://www.stilove.pl/prod/9139/
wrzucam linka do sklepu może Ci w oko coś wpadnie
http://www.stilove.pl/nowosci/
Super,że kończycie pracę o 13.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:49
-
Cześć dziewczynki:-)
Ruby kciuki za betkę
Dziękuję kochane za życzenia zdrowia oj przydadzą mi się, nie poszłam dzisiaj do pracy siedzę w domku z małym i czuję się fatalnie, kaszlę jak gruźlik, a pani doktor powiedziała że to TYLKO przeziębienie:-(
Lucc trzymam kciuki za twoją cionsze;-) bo ja dzisiaj rano osłabienie 36,3 stopni, także nawet w cionszy nie jestem;-((( a jeszcze wczoraj taka ładna tempka...echhh
No nic muszę się ogarnąć z tym przeziębieniem i w następnym cyklu już poważnie podejść do sprawy albo udać się do ginki. Właśnie sobie uzmysłowiłam,że to 8 cs;-(
Edycik faaajna czarownica;-)
Cynamonek Ty robiłaś testa bo nie doczytałam??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:52
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Edycik słodziutka ta sukieneczka, niestety dla mnie nie bardzo bo z natury mam szerokie dość biodra i lepiej mi w ołówkach i takich sukieneczkach podkreślających talię
Ale dziękuję za link popatrzę co mają jeszcze fajnego
Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ja tak jak Majju sukienki po ciele
w takich to tylko chudziaczki;-)
Majka ja taką nabyłam w zarze;-)
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sukienki/zobacz-więcej/sukienka-zapinana-na-suwaki-na-plecach-c719020p3275188.html
-
Ja osłabiona jestem i na klawiaturze mi wcisnęło k jest koło j;-PP
Ta kiecka to super wygląda na żywo i na kobiecie co ma kształty jak ją zakładam to m. zawsze bardzo się jara:-)))i mruczy że nooo faajnaaa...majju, Edycik lubią tę wiadomość
-
Na razie znalazłam coś takiego http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Vestidos-Women-Summer-Fashion-Casual-Flowers-Lace-Dress-Sleeveless-Vestido-de-renda-Dress-Brazil/32539611106.html?spm=2114.13010208.99999999.260.L4topt
Pewnie przyjdzie jakiś chiński bubel ale spróbuję bo bardzo mi się podobaAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaju fajna taka radosna ta sukeinka
ja też mam szerokie biodra dość mocno i noszę takie rozkloszowane ale w pasie obcisłe , a od pasa rozkloszowane i dobrze leżą, kiedyś nosiłam dopasowane ale teraz średnio się w takich czuję
Też szukam sukienki na wesele pod koniec maja
Imię zameczke szałowy