Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby!! Jestem z Ciebie dumna, beta pięknie rośnie
Gratuluję bardzo bardzo
Cinnamonku! WTF?! Czasami nie rozumiem tego kraju naprawdę. Mam nadzieję, że wkrótce znajdziesz fajniejszą pracę, swoją wymarzonąMam nadzieję, że nie cierpisz za mocno przez biel ale zapobiegawczo przytulam :* A do odpoczynku to jeszcze trochę, muszę jeszcze kupić jakieś drobiazgi od zajączka dla dzieciaczków i coś upichcić żeby nie jechać z pustymi rękami.
Aga, życzę Ci żeby ta wredota nie przylazła i żebyś miała piękny i spokojny wyjazdAgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
Aaa właśnie, co do konkursu, Ruby też pisała tak jak Ty Aga, nowe doświadczenie przynajmniej za mną i krok do przodu
cyrk był, ja to jeszcze sobie poszłam w wolnym czasie i tyle, ale wyszły ze mną z sali dwie dziewczyny i jedna była mocno wkurzona, bo zwolniła się z pracy by móc przyjść a tu taki cyrk
tylko nie rozumiem... Skoro dostali cv itd to widzieli, kto obecnie pracuje... Po co wzywać takie osoby skoro wiadomo że z dnia na dzień nikt nie może się zwolnić z pracy? 31 marca osoba wybrana się dowiaduje że na następny dzień ma przyjść do pracy... Szok
-
Ruby dziś kolejne oznaczenie bety robisz??
jak się czujesz?
Agatia córeczka....ach wspaniale, gratuluje!:*
Majusia oj chciałabym..ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują... że nadchodzi wredota. Nie chce jednak moim smętnym nastrojem zepsuć M i sobie wyjazdu. A Ty Kochana jak się czujesz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:45
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonku przytulam :* a który Ty jesteś dzien po owu?
Mid jak się czujesz nasza ciężarówko?
Kaś a ja Ci tam zazdraszczam mdłości ciążowych
Kasia1407 do 18,30,ojejoby Tobie dzien szybko zleciał.
Aguś cieszę się,że M. wysłał Ci smska który sprawił ,że się uśmiechnęłaś.No ale póki @ nie ma jest szansaTak jak u Cinnaomonka
AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Edycik dziękuję
jestem śpiącai chyba zaraz się położę, bo wświęta już nie uświadcze...a później za piuchcenie muszę sie brać
Aga zawsze jeszcze jest szansa że @ nie przyjdzie, udanego wyjazdu
Kasia wsółczuję roboty..
Cinnamon no faktycznie jakiś cyrk z tym testem...
Kas to ciesz sięprzecież to świadczy o wzroście hcg
zamiast narzekać to ciesz ze wszystko dobrze, mnie od przedwczoraj coraz bardziej męcza dolegliwości typu mdłości ranne i zgaga i ogólnie żoładkowo-jelitowo źle sie czuję, ale cieszę sie, przynajmniej wiem że jestem w ciąży
Edycik, kas50, cinnamon cookie, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
A ja jak taki sęp co chwila maile sprawdzam, co roku puszczali nas szybciej w Wielki Piątek np 12 albo 13 i tak czekam na takiego maila
Pustki na pietrze u mnie w pracy.
Mid to udanego pichcenia
Cinnamonku czyli drina może chlapnąć.midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Mid ja też odczuwam pozatym jakieś wzdęcia i wczoraj byłam ledwo żywa,tak mnie spanie meczylo,ból piersi i te mdłości. Z rana jakby mniejsze,a popołudniu się nasilają. Nie są jakieś mega,ale odczuwam je. Kilka razy wczoraj nawet mnie naciagnelo na wymioty ale kaszel je odpedzil
i smaki mi się pokickaly,od słodkiego mnie odrzuca a ciągnie do mięsa
mam nadzieję że to dobre objawy.
midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho,
Majju dziękuję ;* wytrzymaj jakoś w pracy i w święta odpoczniesz
Aguś tak byłam rano na becie , wynik po południu. Tulę :*
Cynamon ściskam , ale za to napijesz się drina bez wyrzutów i to nie jednego
Mid,Kas ja za to nie czuję nic oprócz piersiw ogóle to czuję się bardziej jak na okres niż ciążę, a jutro miała by zawitać @ także nie wiem czego się spodziewać.
Edycik jak tam samopoczucie? @ się kończy, clo mam nadzieję podrasuje twoje pęcherze i za niedługo fajny czas namiętnego bzykania
Młoda wczoraj przecięła się moją maszynką do golenia i ryku było co nie miara do samego wieczora, a ja mam wyrzuty bo już raz tak się stało i m kazał mi pochować maszynki to je pochowałam na jakiś czas, a potem znowu wróciły na swoje miejsce obbok wanny
Odebrałam dzisiaj wynik histo z gruczołu ale po lacinie i nic mi to nie mówi także na wizycie może dowiem się więcej.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Kas a co jak mnie ciągnie do mięsa na słodko???
hahah serio, coś mi się smaki pomieszały ostatnio
jadłam w niedzielę polędwiczkę wieprzową z sosem miodowo-winnym z kawałkami śliwek... Cud miód!
dosłownie
AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Mniam Cinnamonek ale mi smaka zrobiłaś!
a spakowana prawie... coś tam jeszcze dorzucę po pracy a przed ginką, potem wrócę i ruszamyminimalistycznie się spakowałam, spodnie, dresy, bluzy, kurtka, czapka...będziemy sporo spacerować
jeśli pogoda dopisze ;P
midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku mięsko na słodko mmm najlepsze co może być że sliwkami, z żurawinką itp
mmm.
Ruby a dziękuję dzis mi wygląda na koniec @, wtorek wizyta i mam nadzieję,że na weekend wypadnie termin bzykankaA Ty kiedy masz wizytę?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku mięsko na słodko mmm najlepsze co może być że sliwkami, z żurawinką itp
mmm.
Ruby a dziękuję dzis mi wygląda na koniec @, wtorek wizyta i mam nadzieję,że na weekend wypadnie termin bzykankaA Ty kiedy masz wizytę?
dopiero 8 kwietnia... -
Kas jak od słodkiedo odrzuca to może chłopiec ? ja ze Stasiem na samą myśl o czekoladzie miałam odruch wymiotny
mdłości wspólczuje ale pAMIĘTAJ-TO PRZECIEŻ NORMALNE, MNIE BARDZIEJ MARTWI JAK NIC SIE NIE DZIEJE-CHOCIAŻ TEŻ NIE MUSI NICZEGO ZŁEGO OZNACZAĆ, (sorki za capsa ale już mi sie nie chce przepisywać), będzie dobrze
Ruby a Ty dopiero początek, co Ty chcesz kobietojeszcze będziesz zwać na mdłości
a jeśli chodzi o uczucie na @ to też tak miałam, w kazdej ciąży...daj znac jak beta
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17