SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby!! Jestem z Ciebie dumna, beta pięknie rośnie :) Gratuluję bardzo bardzo :)

Cinnamonku! WTF?! Czasami nie rozumiem tego kraju naprawdę. Mam nadzieję, że wkrótce znajdziesz fajniejszą pracę, swoją wymarzoną :) Mam nadzieję, że nie cierpisz za mocno przez biel ale zapobiegawczo przytulam :* A do odpoczynku to jeszcze trochę, muszę jeszcze kupić jakieś drobiazgi od zajączka dla dzieciaczków i coś upichcić żeby nie jechać z pustymi rękami.

Aga, życzę Ci żeby ta wredota nie przylazła i żebyś miała piękny i spokojny wyjazd :)

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Mnie od wczoraj męczą delikatne mdłości:(

Cinamonku tule:*

Ruby kciuki za betę :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa właśnie, co do konkursu, Ruby też pisała tak jak Ty Aga, nowe doświadczenie przynajmniej za mną i krok do przodu ;) cyrk był, ja to jeszcze sobie poszłam w wolnym czasie i tyle, ale wyszły ze mną z sali dwie dziewczyny i jedna była mocno wkurzona, bo zwolniła się z pracy by móc przyjść a tu taki cyrk :/ tylko nie rozumiem... Skoro dostali cv itd to widzieli, kto obecnie pracuje... Po co wzywać takie osoby skoro wiadomo że z dnia na dzień nikt nie może się zwolnić z pracy? 31 marca osoba wybrana się dowiaduje że na następny dzień ma przyjść do pracy... Szok :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 25 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, Kas - nie jest źle, super też nie ale do przeżycia ;) ale dziękuję :*

Majju też właśnie muszę coś kupić dzieciakom Szwagrów, jakieś drobnostki :) i rajstopy :P wczoraj zapomniałam to może jak tu napiszę to zapamiętam :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dziś kolejne oznaczenie bety robisz??:) jak się czujesz?
    Agatia córeczka....ach wspaniale, gratuluje!:*

Majusia oj chciałabym..ale wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują... że nadchodzi wredota. Nie chce jednak moim smętnym nastrojem zepsuć M i sobie wyjazdu. A Ty Kochana jak się czujesz??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:45

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku przytulam :* a który Ty jesteś dzien po owu?

Mid jak się czujesz nasza ciężarówko?

Kaś a ja Ci tam zazdraszczam mdłości ciążowych :)

Kasia1407 do 18,30,ojej :( oby Tobie dzien szybko zleciał.

Aguś cieszę się,że M. wysłał Ci smska który sprawił ,że się uśmiechnęłaś.No ale póki @ nie ma jest szansa ;) Tak jak u Cinnaomonka :)

AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas ja też Ci zazdraszczam mdłości ciążowych :) żeby Ci się tylko przez to nasze zazdraszczanie nie nasiliły :P

Edycik Kochana :*

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja gdzieś jestem w 12-13dpo, trudno dokładnie stwierdzić, ale gdyby miało coś być to już by było :)

Aguś spakowana na wyjazd? Ale zazdroszczę :) oby pogoda dopisała :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik dziękuję :) jestem śpiącai chyba zaraz się położę, bo wświęta już nie uświadcze...a później za piuchcenie muszę sie brać :)

Aga zawsze jeszcze jest szansa że @ nie przyjdzie, udanego wyjazdu

Kasia wsółczuję roboty..

Cinnamon no faktycznie jakiś cyrk z tym testem...

Kas to ciesz się :) przecież to świadczy o wzroście hcg ;) zamiast narzekać to ciesz ze wszystko dobrze, mnie od przedwczoraj coraz bardziej męcza dolegliwości typu mdłości ranne i zgaga i ogólnie żoładkowo-jelitowo źle sie czuję, ale cieszę sie, przynajmniej wiem że jestem w ciąży ;)

Edycik, kas50, cinnamon cookie, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak taki sęp co chwila maile sprawdzam, co roku puszczali nas szybciej w Wielki Piątek np 12 albo 13 i tak czekam na takiego maila :P
    Pustki na pietrze u mnie w pracy.

Mid to udanego pichcenia :)

Cinnamonku czyli drina może chlapnąć.

midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid ja też odczuwam pozatym jakieś wzdęcia i wczoraj byłam ledwo żywa,tak mnie spanie meczylo,ból piersi i te mdłości. Z rana jakby mniejsze,a popołudniu się nasilają. Nie są jakieś mega,ale odczuwam je. Kilka razy wczoraj nawet mnie naciagnelo na wymioty ale kaszel je odpedzil :-) i smaki mi się pokickaly,od słodkiego mnie odrzuca a ciągnie do mięsa :-) mam nadzieję że to dobre objawy.

midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho,

Majju dziękuję ;* wytrzymaj jakoś w pracy i w święta odpoczniesz :)

Aguś tak byłam rano na becie , wynik po południu. Tulę :*

Cynamon ściskam , ale za to napijesz się drina bez wyrzutów i to nie jednego ;)

Mid,Kas ja za to nie czuję nic oprócz piersi :/ w ogóle to czuję się bardziej jak na okres niż ciążę, a jutro miała by zawitać @ także nie wiem czego się spodziewać.

Edycik jak tam samopoczucie? @ się kończy, clo mam nadzieję podrasuje twoje pęcherze i za niedługo fajny czas namiętnego bzykania :)

Młoda wczoraj przecięła się moją maszynką do golenia i ryku było co nie miara do samego wieczora, a ja mam wyrzuty bo już raz tak się stało i m kazał mi pochować maszynki to je pochowałam na jakiś czas, a potem znowu wróciły na swoje miejsce obbok wanny :P

Odebrałam dzisiaj wynik histo z gruczołu ale po lacinie i nic mi to nie mówi także na wizycie może dowiem się więcej.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a co jak mnie ciągnie do mięsa na słodko??? :D :D :D hahah serio, coś mi się smaki pomieszały ostatnio :) jadłam w niedzielę polędwiczkę wieprzową z sosem miodowo-winnym z kawałkami śliwek... Cud miód! :D dosłownie :)

AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam Cinnamonek ale mi smaka zrobiłaś!:)
    a spakowana prawie... coś tam jeszcze dorzucę po pracy a przed ginką, potem wrócę i ruszamy :) minimalistycznie się spakowałam, spodnie, dresy, bluzy, kurtka, czapka...będziemy sporo spacerować ;) jeśli pogoda dopisze ;P

midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku bardzo dobry objaw :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby wielkie gratki adminko :)
    .

o dziękuję :* co tam u ciebie? :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku mięsko na słodko mmm najlepsze co może być że sliwkami, z żurawinką itp :) mmm.

Ruby a dziękuję dzis mi wygląda na koniec @, wtorek wizyta i mam nadzieję,że na weekend wypadnie termin bzykanka ;) A Ty kiedy masz wizytę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku mięsko na słodko mmm najlepsze co może być że sliwkami, z żurawinką itp :) mmm.

Ruby a dziękuję dzis mi wygląda na koniec @, wtorek wizyta i mam nadzieję,że na weekend wypadnie termin bzykanka ;) A Ty kiedy masz wizytę?

dopiero 8 kwietnia...

• midnight Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas jak od słodkiedo odrzuca to może chłopiec ? ja ze Stasiem na samą myśl o czekoladzie miałam odruch wymiotny :) mdłości wspólczuje ale pAMIĘTAJ-TO PRZECIEŻ NORMALNE, MNIE BARDZIEJ MARTWI JAK NIC SIE NIE DZIEJE-CHOCIAŻ TEŻ NIE MUSI NICZEGO ZŁEGO OZNACZAĆ, (sorki za capsa ale już mi sie nie chce przepisywać), będzie dobrze

Ruby a Ty dopiero początek, co Ty chcesz kobieto :) jeszcze będziesz zwać na mdłości ;) a jeśli chodzi o uczucie na @ to też tak miałam, w kazdej ciąży...daj znac jak beta

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to akurat na wizycie może już coś będzie widać :)

Yeeee mail przyszedł 13.30 możemy się zwijać :)

midnight, majju, AgaL lubią tę wiadomość

‹‹ 1498 1499 1500 1501 1502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ