Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Sukienka kobieca, i sexy:-)) wow Majju...
Raanyyy moje małe szaleje po domu z ciastoliną, którą wpycha we wszystkie możliwe i niemożliwe szczeliny i dziurki i z flamastrami, którymi "upiększył" już ławę i ścianę i moje dresy...chyba go uśpię w południe;-))Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:Sukienka kobieca, i sexy:-)) wow Majju...
Raanyyy moje małe szaleje po domu z ciastoliną, którą wpycha we wszystkie możliwe i niemożliwe szczeliny i dziurki i z flamastrami, którymi "upiększył" już ławę i ścianę i moje dresy...chyba go uśpię w południe;-))
Edycik, goopi test...hmmm...ale wiesz dopóki nie ma ... itd...ja też siknę w poniedziałek choć temperatura nie pozostawia złudzeń...
Aga kciuki za wizytę
Sama się zacytowałam.... echhh idę się kurować bo chyba mi na głowę się rzuca;-PPPPWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 11:32
Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnymam już wynik, dzisiaj 133,60 mlU/ml to chyba dobry, zaraz przeliczę w kalkulatorze
majju, AgaL, Edycik, Imię_Róży, midnight, katiuszaa, chmurreczkaa, Paryzetka83, ZakreconaŻona, Ejrene, Wiola90, madzikk, Kjopa3, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kochane Dobrych Świąt Wszystkim Wam :*
ja zmykam, nie wiem kiedy uda mi sie wejść, moze wieczorem już z Krynicy.
Trzymajcie za moją wizytę... Papa!majju, Edycik, katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:dzięki kobiety :* co prawda liczyłam na większy przyrost ale niech będzie i taki
Aga trzymam kciuki za wizytę, daj znać po
A co kalkulator mówi?jakiego się spodziewałaś bo się nie znam;)
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:A co kalkulator mówi?
jakiego się spodziewałaś bo się nie znam;)
myśłam, ze jak pierwszy przyrost było 400 % to drugi też tak będzie
min powinno o 66% wzrosnąć , wzrosło o 150 % jakoś, no to wszystko jak ma być
majju, Imię_Róży, Edycik, midnight, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby gratulacje!!!
Mnie znowu zatoki dopadły, standard, na święta zawsze jestem choraPrzede mną jeszcze cmentarz i gotowanie, a ledwie trzymam się na nogach.
Aguś daj znać po wizycie
Bardzo Wam dziękuję za słowa pocieszenia. Mam nadzieję, że się spełnią.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyHello. Ruby pięknie rośniecie
Kas mdłości ciążowe zazdroszę.
Madka zadoki buuu weź ibuprom albo apap zatoki. Mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.
Aguś zniknęłaś a ja nie zdążyłam Ci życzyć to życzę żeby ciężarnych bab w święta nie spotykać
Edycik jak Ci czarownico dobrze tak szybko uciekać. Ja też chcę a nie wiem jak będzie ale postanowiłam ok 17 zamknąć ten burdel i zniknąć oby klienci nie zaczeli się wtedy zwalać.
Rysunków więcej nie mam tylko ten zachowałam bo jedyny który zeskanowałam, teraz nie mam czasu na rysowanie więc to jedyne moje dzielo, oglądajcie bo za 50 lat będzie dużo warte
Dziś uznałam że skoro mój cykl dobił do 36 dnia to proforma nasikam na testa i d.. biało jak by ktoś go na święta Acze potraktował, będę w domu to jeszcze sprawdzę czy równie wypucowany jest owulacyjny bo w nocy i nad ranem jajnik mnie napier.... aż do nogi promieniowało. w owulkę nie wieżę bo już 7 dni duphaston biore. ale może jednak ktoś się zlitujeEdycik lubi tę wiadomość
-
Ruby - teraz to już będziesz miała spokojne święta
Jeszcze raz gratuluję, wszystko wspaniale się układa
Aga - KrynicaZazdraszczam, uwielbiam
Pięknie spędzicie Święta
Majju, cudowna wiosenna sukieneczka, kolory jak marzenie i krój taki śliczny, dziewczęcy
Imię Róży, ta Twoja też seksowna, ten suwaczek na plecach, hmm...
Kas - ja również zazdroszczę tych mdłości, ale mam nadzieję, że nie będą Ci zbyt mocno dokuczać.
Ja walczę z moim krztuścem, a będąc wczoraj w aptece zapomniałam o termometrze, więc się nie dowiem czy będzie owulka, bo mój się zepsuł na amen, no chyba, że po śluzie, ale póki co ten nie współpracujeImię_Róży, Ruby lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)