Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja raz w życiu zobaczyłam cień cienia, jeden jedyny raz od kilku lat starań
Chyba jakaś wada fabryczna testu, bo w kolejnym cienia już nie było
Zawsze biel, jak po wybielaczu
Boję się testowania, do czasu jak nie siknę zawsze żyję nadzieję, a zaraz po sikańcu nadzieja pryska jak bańka mydlana
Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyMnie biel też już do siebie przyzwyczaiła, sikać się nie bałam , ale też wiedziałam, że zaskoczenia nie będzie, zwłaszcza że ja zaczynam sikać od 6 dnia po i tym razem też sikałam z marnym rezultatem więc uwierzcie mi w poniedziałek to było jakbym zjawę zobaczyła
no ale z kolei beta z krwi to dla mnie masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 14:20
-
nick nieaktualnyChmureczko ja testów się nie boję bo żyję w chmurach nawet przy bieli jest szansa jednak najbardziej w dół ściąga mnie @ a jak mam potwierdzoną owulkę to po @ dół mega wielki. Cienia widziałam w poprzednim cyklu na bank popsuje patyk bo cień pojawił się po kilku godzinach inne testy białe
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Chmureczko ja testów się nie boję bo żyję w chmurach nawet przy bieli jest szansa jednak najbardziej w dół ściąga mnie @ a jak mam potwierdzoną owulkę to po @ dół mega wielki. Cienia widziałam w poprzednim cyklu na bank popsuje patyk bo cień pojawił się po kilku godzinach inne testy białe
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Edycik może i wesoło, ale jak w jaskini człowieka pierwotnego malunki i lepianki na ścianach;-PPP a święta za pasem.... no nic dobrze że to my w goście jedziemy a nie odwrotnie;-PP...temu kto wynalazł ciastolinę nakopałabym... muszę ją dzisiaj wywalić są w niej moje włosy, okruchy chleba, herbata liściasta, jakieś dziwne szczątki nie wiadomo czego, i sierść kota...trochę dziwne bo my kota nie mamy???;-P .... chyba przyleciało od sąsiada on ma trzy:-)
Katiuszka rysunek super:-) ty zdolniacho:-)
Chmurreczkaa kiecka naprawdę fajna, ale jak patrzę dzisiaj na siebie, jak choroba mnie przeczołgała to i ta kiecka by ni pomogła:-)
ps. jedyny plus ciastoliny że pojemnik po niej wykorzystam na szczanka:-)
ps.2 ja miałam dwa cykle co widziałam cienie, napaliłam się jak szczerbaty na suchary i... od tamtej pory obsikuję nieprzyzwoitą ilość testów (bo kto mi zabroni:-PP) ale już kreskami po 3 godzinach sie nie jaram bo to normalka. Mam nadzieję zobaczyć dwie krechy w czasie 5 min.-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 14:33
Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię ciastolinie mówmy nie w naszym domu od wtedy kiedy była wszędzie, w dywanie, we włosach, w jedzeniu
czyli podobnie jak u ciebie, od tego czasu zdecydowanie inne zabawki dla młodej wybieram , a jak już musi lepić to plastelina bo ta się tak nie kruszy
a moja lejdi pojechała do babci dzisiaj na nocleg także chata wolna
edit: ale kubeczek zacny na szczankoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 14:33
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
brawo za przyrost, teraz juz mozesz odetchnąć
mąż się cieszy?kurde z tym odetchnięciem powiem wam jest ciężko
A dziwiłam się dziewczynom, że zamiast się cieszyć to się ciągle boją, martwią , a teraz jestem w tej sytuacji i w 100% musze się zgodzić...ta niepewność od bety do bety , potem od bety do USG i tak w kółkoale będę z tym walczyć i zamierzam tok myślenia zmienić na pozytywny
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby super, gratuluję! i przetań już się martwić bo nie pomaga to wcale
Aga szerokości i udanego wypoczynku
U nas jest zasada-ciastoliną bawimy się na specjalnie do tego przeznaczonej podkładce, w przeciwnym razie wyląduje w koszu, podziałało i tej zasady sie trzymamypóki co
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Mid wywaliłam ciastolinę, no i okej:)...tylko dorwał mały gałganek sudocrem ten 400g, wysmarował szafkę nocną, lampkę i siebie...na jaja mi dzisiaj opadają;-PP...gdzie ten mój m. niech już wraca z pracy. Ja idę ogarniać chałupę, miłego wieczoru wszystkim:-))
midnight, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Jejku dziewczynki ja nigdy cienia cienia nie widziałam na teście, ale chyba sikanie na patyka bardziej stresuje niż beta ,tak jest u mnie.
Katiuszkaa i na Ciebie przyjdzie kolej kochana :*
Imię Róży udało się, zwycięstwo skoro wywaliłaś ciastolinkę.
Zrobiłam pieczeń rzymską i zbieramy się do mojej siostry.
Aguś jak wizyta?Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Będę Was podczytywać z telefonu więc już dziś życzę Wam
Staropolskim obyczajem życzę dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Twoje plany, niech to będzie czas uroczy - życzę miłej Wielkanocy.
Zresztą jednej małej kropki w brzuszku życzę każdej z WasWESOŁYCH ŚWIĄT
chmurreczkaa, katiuszaa, Ruby, Imię_Róży, Paryzetka83, majju, midnight, madzikk, Kjopa3, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby postaraj się odetchnąć, piękna beta :*
Przepraszam za brak aktywności, ale musiałam się trochę zdystansować. Święta mam wyjazdowe, więc tak jak Edycik będę podczytywać z telefonu
Wesołych świąt wszystkim :*majju, chmurreczkaa, Edycik, Kjopa3, Bratek, cinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik :* Dziękuję za piękne życzenia, oby i Tobie się spełniły
Ja spędzam Święta w domu, tylko na obiadki wyskakujemy do rodziny, więc będę miała czas by wchodzić na forum, w związku z tym, na życzenia jeszcze przyjdzie czas
Trochę teraz ogarnęłam mieszkanie, bo wszędzie był straszny burdel. Jutro dokończę i oficjalnie będę gotowa na ŚwiętaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)