Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju dziękuję
A ile miałaś cykli bez owu w tamtym roku?
Edycik a nic nie mówili, że za dużo pęcherzyków i PCOS może? Dużo ale nie za dużo. Na pewno jakiś urośnie jeszcze bo u Ciebie raczej późno owulacje są.
-
Edycik wrote:Kjopa ja mam PCOS kochana bo jajniki powiekszone oba są.No mam nadzieje,że urosną,kurde muszą.
Tak mi się kojarzyło coś ale nie byłam pewna. Muszą,muszą. A o.Srokę pijesz dalej?
Edycik lubi tę wiadomość
-
Maju piękny szlafroczek
Chmureczka kciuki za wyniki
Kjopa zdrowka i dla Was! powiedz, czy ten Ne...cos tam to na kaszel inhalujesz? czy to bez recepty?
Edycik to teraz relaks i trzymam kciuki by urosly peecherzykichmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik na luzie w takim razie, jedz migdały, pij czerwone winko, sok z buraków i będzie dobrze. Mi zawsze pomagało jak brałam CLO, bo strasznie mi zżerało endometrium, ale dwa dni takiej kuracji i potrafiło super urosnąć
A przypomnij mi czy pijesz infolic przy tym PCOS albo Srokę bo nie pamiętam?
Edit: już wszystko jasneDoczytałam o Sroce
Mi dzisiaj ovu zmieniło termin owulki, dalej więc jestem 3dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:01
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmureczkaa infolic i inofem od września zeszłego roku piłam ale nie pomagało mi to nic.
Własnie sok z buraków hmm mogę sobie zapodać
Majju no to działajcie w weekend i oby były z tego dzieci kochana :*
Własnie szwagierka mi napisła smsa że jej kuzynka jest w ciązy po roku ciężkich starań.majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej no właśnie zabrałam się za odpisywanie i wszystko zapomniałam tyle tego było kurka!
Ja tak się wciągnęłam w serial "the 100 " że nie nie da rady mnie od lapka odciągnąć
Edycik u ciebie to zawsze później więc pewnie tym razem też później coś urośnie, ważne żeby urosłoczerwone winko to wspaniały plan jest
Majju będziemy świętować zatem twoją owulację
Pisałyście ( chyba Edycik) że zapaleńcy testują od 8-10 dnia zgadza się, zapaleńcy od 8 dnia a Ruby od 6 więc Lucce szczaj szczaj i dobre wieści pzrynośa nawet jak nie wyszczasz to jeszcze masz czas więc biel nie jest straszna jeszcze:)
Biel zaczyna wkurzać od 12 dnia po owu
Cynamon ja obstawiam proga i obstawaim się, ze to też może być problem z zajściem. Mi powiedział gin na pierwszej wizycie, że jak mam słabego proga to mogę zachodzić , ale jak przyjdzie czas @ to nawet nie będę wiedzieć a mogłam być w ciąży. Zresztą nie wiem, ale może z samym zajściem też może być problem z powodu niedoboru proga..? U mnie były mega długie i plamienia długo po @ i to też podobno przez niski prog, który jak się okazało miałam wtedy...
Kjopa zdrówka dla was, u nas też zwykle inhalacje najszybciej działają. Młoda też w domu bo w śr miała lekką gorączke i dzwonili z przedszkola, że mam po nią przyjechać , ale w domu spoko, ma lekki katar ale nic poza tym. No ale profilaktycznie już ją zostawiłam w domu.
Katiusza mam nadzieję, że jesteś już po @ i w tym cyklu będzie piękna owulacja!
Edycik, majju lubią tę wiadomość
-
Maju robiłam dzisiaj pepino bo znalazłam,w miejsce drugiej kreski wyszła różowa zalana smuga, ha ha robią mnie w ciula testy.Ale nic to jutro zrobię porządny test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:45
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby zaraz muszę podejrzeć co to za serial
Edycik jestem pewna, że urosną, Ty nie myśl już, bo stres im nie służy, tylko winko, sok z buraka, migdały, pestki dyni i będzie super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:44
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny