Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Piąteczek
Mam zły humor, chciałam dziś założyć spodnie moro których dawno nie nosiłam i.... Ledwo się wcisnęłamkoniec tego dobrego! Czas odkurzyć orbitreka!
Majju nie dziwię Ci się, że tak się cieszysz z pęcherzykasama jak ostatnio usłyszałam, jakiego mam pięknego to byłam dumna jak paw!
Kobitki jakie plany na weekend?
AgaL, majju, madzikk, Kjopa3, chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Ciastko, ja bym brala ten acard, sama mam zamiar zaczac brac jak wroce do staran. Plamienia przed moga swiadczyc o jakiejs nieprawidlowosci (niepamietam dokladnie czy cos z hormonami czy torbiele), @ powinna trwac min 2 dni, kazdy organizm jest inny, ale ja jak na poczatku miesiaczkowalam to trwalo to 5 dni, ok 4/5 lat temu @ trwala 2 dni i 3 dni plamilam, teraz @ do 3 dni i ze 2 dni plamie. A ty jak dlugo jestes po antykach? My kobiety mamy problemy z krazeniem krwi wiec acard jak najbardziej wskazany.
-
Ciastko mi sie wydaje ze nie zaszkodzi, ale moze faktycznie powinnas zbadac proga.
Ja bede robila niedlugo zamowienie w aptekagemini mam zamiar zakupic acard, duzo plastrow borowinowych (sa bardzo tanie w tej aptece), wit b6, tran (bo nie bede dzwigala ze soba), chyba wiesiolek i moze jakies kremy. Wiecie co ja wczoraj doczytalam, ze wiesiolka (opearol) nie powinno sie brac razem z lekami ktore wplywaja na krzepliwosc krwi czyli typu acard, aspirna, tzn ponoc mozna ale po konsultacji z lekarzem. Wiec lepiej faktycznie wiesiolek od 1dc do owulki a acard po owulce do ostatniego dnia cyklu.AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Luc inhalujemy się Nebbudem na przemian z solą fizjologiczną, do tego clemastin i syr. prawoślazowy.
Edycik ładne wyniki. Może migrena Cię dopadła? Teraz taka pogoda, że naprawdę chyba organizmy nasze czują mocne przesilenie i ta zmiana czasu. Mi zaczęły dokuczać zatoki i nie wiem czy to alergia czy co innego. Wczoraj przepłukiwałam zatoki Fixsinem i mi się połknęło trochę tego. Zadzwoniłam do apteki czy nic się nie stanie a babka miała ubaw bo mówiła to jakbym połknęła wodę z morza
Majju może masz co drrugi cykl owulację bo jeden jajnik "nie działa"? 14 dni bez testu to ciężka próba będzie. Bratek kiedyś robiła pod koniec i patrzyła czy bledną a potem czy zaczynają ciemnieć z powrotem. Śliczny szlafrok.
Mnie też kuszą te plastry. Nie zaszkodzą a jak mogą pomóc
AgaL lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Byłam dziś spuścić trochę krwi, muszę zrobić TSH, A-TPO i A-TG do kontroli, aż jestem ciekawa czy coś się poprawiło po 2 miesiącach brania Eutyrox-u. Wyniki muszę odebrać osobiście po g.15, więc popołudniu Wam napiszę co i jak. Trzymajcie kciuki
Edycik - współczuję tych problemów z drzwiami. Ja wiem jak to jest, kiedy tyle kasy idzie na te wszystkie suple, badania, lekarzy, a tu jeszcze jakieś niespodziewane wydatki. W tym miesiącu na samochód wybuliliśmy 2200. Przeżywałam to strasznie, ale żyjemy, więc tak naprawdę to nie ma co się wkurzać i stresować na rzeczy, na które nie masz wpływu.
Mówisz we Wrocku pierwsza wiosenna burza. Jak ja uwielbiam Wrocław. Mam tam przyjaciół, muszę się znowu wybrać
Widzę, że Was borowinami zaraziłam
Ja kupię na pewno na kolejny cykl, a co do wiesiołka, to wyłącznie do owu, potem jest to niewskazane. Acard biorę po owu, pierwszy raz w tym cyklumadzikk, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kjopa chyba nie, bo jakiś czas temu miałam pęcherzyk na lewym a teraz jest na prawym
Zdrówka życzę i dla Ciebie i dla Synka.
Chmureczka to życzę dobrych wyników. A z tymi wydatkami... no niestety bywa takale masz rację, nie warto się przejmować rzeczami, na które nie mamy wpływu. Ja też mam zamiar zacząć brać acard po owu. Ale ten w mniejszej dawce - 75 mg.
-
A ja własnie byłam na ekspresowym monitoringu.
obok mojej pracy koleżanka dała cynk jest przychodnia na NFZ i rejestrują od reki do ginekologa i tak wylądowałam na USG
co prawda nie zamierzam tam chodzić, ale wiadomo sprawdzic co jest grane można
zatem 11 dc pęcherzyków brak, owu może później będzie, endometrium 5mm
ale spokojnie bo wiem na czym stoję
szkoda tylko że CLO nie działa