Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wreszcie mamy piatek
Koszmarny wieczór wczoraj był wrrr.We wrocku mega burza z piorunami tak że spać nie szło.My dodatkowo z bratem M.akcja ślusarz.Oni mieli gości co przyjechali małą zobaczyć, my już spać szliśmy i nagle puk,puk do drzwi.Okazało się że zamek się zaciął i ani w jedną stronę ani drugą.Wysokość z domu do ziemi mamy około 4m.Więc po drabinie z balkonów tylko faceci zeszli.
Ślusarz przyjechał rozwalił pól drzwi bo były niemieckie.Rygle się zakleszczyły czy cos takiego.Suma sumarum do wymiany mamy drzwi na klatkę schodową, więc znów kasamy się załamalismy.
Lunka niebawem już synek będzie z Wami
Bratku no rzeczywiście czas bardzo szybko leci.Zdrówka dla Was :*
Madka podobnie jak Ty cieszę się że piatek mamy.
Mnie chyba od stresu i pogody głowa boli, ledwo siedzę w pracymadka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edytko spokojnie, to tylko drzwi. Nie stresuj się, bo to nie pomoże :* Masz coś przeciwbólowego? Do której w pracy 15? 14?
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Majju
bardzo się cieszę, działajcie!
Edyta
łyknij sobie coś przeciwbólowego, po co się męczyć
wyniki super
Kjopa
jak tam synek? czym się inhalujecie, Pulmicortem?
wczoraj udało mi się zbadać proga, koleżanka mi poleciła labo, w ktorym do 16 pobieraja, wiec po pracy zdążyłam
babka mówiła, że jak mineło 3 h od ostatniego posiłku to spokojnie po południu można badacwyniki po południu.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki
nie nakręcam się, bo wiadomo to tylko wykres, za 2 dni temp. może polecieć w dół ...
nie mam doświadczenia w testowaniu, więc sama nie wiem kiedy już mogę...23 dc wydaje mi się, że wcześnie ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 08:02
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki
ale pędzicie, wszystkiego nie nadrobię.
Lunka fajnie, że się pokazałaś! jejku już niedługo przytulisz Olka, super
Edycik wyniki super:) jak możesz i źle się czujesz, to faktycznie się zwolnij....miałaś przeżycia wczoraj:*
U nas też pochmurno, ponuro, piję kawkę i jem pączka...niezłe zdrowe sniadanko....wiem, ale na drugie mam sałatkę dla równowagi
Dziś zaczynam mierzyć tempkę, chcę sprawdzić czy owu (jak będzie) pokryje się ta z wykresu z tym co na monitoringu. Tak dla sportu myślałam jeszcze o testach owujakie Ty Edycik stosujesz?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Aguś ja testy owu zamówiłam z allegro u tego użytkownika co Ruby, 30 sztuk testów około 21zł z pzresyłką.
Ja w tym cyklu podobnie ja Ty testy robię, tym bardziej że we wtorek mam wizytę i dowiem się czy owulka była.Marze by była teraz w weekend
Narobiłaś mi smaka na pączka.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny