Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś ja też już po pączku
mam jeszcze śliwkę w czekoladzie do kawy
Też wczoraj po powrocie od ginki zrobiłam owulacyjny i na razie blada kreska.
Śniło mi się, że obudziłam się i zmierzyłam temperaturę i miałam 99 stopnii pomyślałam sobie "hmm, to chyba owlka już była skoro tempka tak skoczyła"
A wiecie, że jak dziś wieczorem wezmę Pregnyl to przez 14 dni nie będę mogła zrobić testu ciążowego... ale lipaAgaL, Edycik, midnight, madzikk, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Majju też tak miałam po zastrzyku ovitrelle, w tym jednym stymulowanym cyklu
a Ty bierzesz CLO, czy coś podobnego na początku cyklu, czy nie ma potrzeby i tylko na pękniecie?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Właśnie Siostrzyczka przysłała mi listę trzylatków przyjętych do przedszkola od września i jest tam wypisane pięknie imię i nazwisko mojej Chrześnicy ....ach wzruszyłam się
co by było gdyby to moje dzieciątko szło do przedszkola...
majju, Edycik, midnight, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:a Ty bierzesz CLO, czy coś podobnego na początku cyklu, czy nie ma potrzeby i tylko na pękniecie?
aż jestem z siebie dumna
Edycik, midnight, madzikk, Kjopa3, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Majcia fajny sen tempka 99 stopni hihi
No własnie Maju w zeszłym cyklu brałaś CLO i kiedy miałaś owulke po nim?
Ja tak się zastanawiam skoro brałam CLO 3-7 dc a dziś mam 11 dc ,wizyta u doktorka 15dc czy ta owulka wystapi w między czasie....tak bym chciała. -
O widzisz Majjuu super
ja też mam teraz bez stymulacji, w pon mam pierwszy monit w 9dc, zobaczymy . Trzymam się słów gina poprzedniego, że ze mnie dzieci jeszcze będą
po stymulacji miałam 6 pęcherzyków, więc liczę na to, że naturalnie będzie jeden
Edycik, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jakby po pączkach rosły to bym była mistrzem
To był mój pierwszy i jedyny cykl z CLO. Nawet jak teraz nic nie wyjdzie to będziemy jakimiś zastrzykami stymulować a nie CLO bo nie dość, że nie zadziałało to jeszcze mi zniszczyło endometrium. Ale na razie o tym nie myślę tylko cieszę się, że w tym cyklu dał sobie radę mój organizm naturalnieEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Edycik wspólczuje akcji z drzwiami, i trzymaj sie tamw pracy, a jak mozesz to do domku :*
Też mam pączka, ale to dopiero po pomiarze cukru
Maju to sen niezłya przez 14 dni siłe woli trzeba opanować
trzymam zeby po tych 14 dniach były II krechy
AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Szalejecie od rana, dzisiaj tlusty piatek jest? paleta paczkow (pecherzykow) to wiecej niz paleta dzieci , jedna paleta starczylaby dla wszystkich forumowiczek:)
Edycik tez kiedys mielismy podobna sytuacje z drzwiami, cale szczescie ze tato byl na zewnatrz, zamek sie rozwalil, tato wyciagnal drzwi z zawiasow i tylko wymienil zamek. A tak wogole to sa teraz jakies drzwi wejsciowe w promocji w castoramie.
Majusia, czasem jak sie czlowiek napnie to i clo nie pomoze, czasem za bardzo kombinujemy. Zawsze trzeba wierzyc:)AgaL, majju, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Aga miałam kiedyś takie ale ten przód miały z gumek i na moje puchnące latem nogi niestety się nie nadawały, oddałam kuzynce
Edycik nie bój żaby bejbe, jeszcze urosną:* Przeszedł trochę ból głowy?
A ja znów znalazłam w necie koszulę, w której się zakochałam... http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/koszule/mr353-96x/gold-label-shirtEdycik lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:https://www.eobuwie.com.pl/espadryle-tommy-hilfiger-denim-lala-5d-en56820935-sand-102.html
miałyście kiedyś buty tego typu? wygodne?
Agus miałam kiedyś espadryle na koturnie wiązane wstazeczką ale nie markowe i bardzo mi sie w nich dobrze chodziło az je zdarłam na śmierć ;P
Edit: problem mialam tylko z czyszczeniem,bo jak chodzilam po zakurzonych drogach albo po plazy to sie dydłały strasznie, a nie umiałąm tegoodpowiednio czyscicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 09:25
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17