X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też już po pączku :D mam jeszcze śliwkę w czekoladzie do kawy :)
    Też wczoraj po powrocie od ginki zrobiłam owulacyjny i na razie blada kreska.
    Śniło mi się, że obudziłam się i zmierzyłam temperaturę i miałam 99 stopni :D i pomyślałam sobie "hmm, to chyba owlka już była skoro tempka tak skoczyła" :D

A wiecie, że jak dziś wieczorem wezmę Pregnyl to przez 14 dni nie będę mogła zrobić testu ciążowego... ale lipa :)

AgaL, Edycik, midnight, madzikk, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Aga
    wiesz, ja w zyciu może 5 testow ciązowych zrobiłam, więc może traumy bym nie doznała :D

No to szalej :D trzymam :):)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju też tak miałam po zastrzyku ovitrelle, w tym jednym stymulowanym cyklu ;)
    a Ty bierzesz CLO, czy coś podobnego na początku cyklu, czy nie ma potrzeby i tylko na pękniecie?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Siostrzyczka przysłała mi listę trzylatków przyjętych do przedszkola od września i jest tam wypisane pięknie imię i nazwisko mojej Chrześnicy ....ach wzruszyłam się :P co by było gdyby to moje dzieciątko szło do przedszkola... :P

majju, Edycik, midnight, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    a Ty bierzesz CLO, czy coś podobnego na początku cyklu, czy nie ma potrzeby i tylko na pękniecie?
    W poprzednim cyklu brałam CLO i nic nie urosło a teraz nic nie brałam i taki zajebisty pęcherzyk :D aż jestem z siebie dumna :D

Edycik, midnight, madzikk, Kjopa3, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majcia fajny sen tempka 99 stopni hihi :)
    No własnie Maju w zeszłym cyklu brałaś CLO i kiedy miałaś owulke po nim?

Ja tak się zastanawiam skoro brałam CLO 3-7 dc a dziś mam 11 dc ,wizyta u doktorka 15dc czy ta owulka wystapi w między czasie....tak bym chciała.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz Majjuu super :):) ja też mam teraz bez stymulacji, w pon mam pierwszy monit w 9dc, zobaczymy . Trzymam się słów gina poprzedniego, że ze mnie dzieci jeszcze będą :) po stymulacji miałam 6 pęcherzyków, więc liczę na to, że naturalnie będzie jeden :)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju może po pączkach rosną pęcherzyki ? :P

majju, midnight, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No własnie Maju w zeszłym cyklu brałaś CLO i kiedy miałaś owulke po nim?
    Edycik właśnie na mnie CLO nie podziałało i nie miałam owulacji w poprzednim cyklu niestety.

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak po pączkach rosną pęcherzyki to lecę po paletę :D

AgaL, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju a to był pierwszy i jedyny z CLO?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Edycik właśnie na mnie CLO nie podziałało i nie miałam owulacji w poprzednim cyklu niestety.

Dzięki Maciu,ja coś miałam na wizycie ale same małe pierdki w 8dc,mam nadzieję że urosną :P

• majju Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby po pączkach rosły to bym była mistrzem :D
    To był mój pierwszy i jedyny cykl z CLO. Nawet jak teraz nic nie wyjdzie to będziemy jakimiś zastrzykami stymulować a nie CLO bo nie dość, że nie zadziałało to jeszcze mi zniszczyło endometrium. Ale na razie o tym nie myślę tylko cieszę się, że w tym cyklu dał sobie radę mój organizm naturalnie :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmureczka
    trzymam kciuki za chudniecie
    ja 3 dzien na mojej autorskiej diecie :D i juz 1 kg zgubiłam
    jeszcze 5!

AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Edycik wspólczuje akcji z drzwiami, i trzymaj sie tamw pracy, a jak mozesz to do domku :*

Też mam pączka, ale to dopiero po pomiarze cukru ;)

Maju to sen niezły :) a przez 14 dni siłe woli trzeba opanować :) trzymam zeby po tych 14 dniach były II krechy :)

AgaL lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalejecie od rana, dzisiaj tlusty piatek jest? paleta paczkow (pecherzykow) to wiecej niz paleta dzieci , jedna paleta starczylaby dla wszystkich forumowiczek:)
    Edycik tez kiedys mielismy podobna sytuacje z drzwiami, cale szczescie ze tato byl na zewnatrz, zamek sie rozwalil, tato wyciagnal drzwi z zawiasow i tylko wymienil zamek. A tak wogole to sa teraz jakies drzwi wejsciowe w promocji w castoramie.
    Majusia, czasem jak sie czlowiek napnie to i clo nie pomoze, czasem za bardzo kombinujemy. Zawsze trzeba wierzyc:)

AgaL, majju, Edycik lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.eobuwie.com.pl/espadryle-tommy-hilfiger-denim-lala-5d-en56820935-sand-102.html

miałyście kiedyś buty tego typu? wygodne?

• majju Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga miałam kiedyś takie ale ten przód miały z gumek i na moje puchnące latem nogi niestety się nie nadawały, oddałam kuzynce :)

Edycik nie bój żaby bejbe, jeszcze urosną :) :* Przeszedł trochę ból głowy?

A ja znów znalazłam w necie koszulę, w której się zakochałam... http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/koszule/mr353-96x/gold-label-shirt

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja mam takowe podobne na lato :) już 2 sezon będą ze mną.

AgaL lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    https://www.eobuwie.com.pl/espadryle-tommy-hilfiger-denim-lala-5d-en56820935-sand-102.html

miałyście kiedyś buty tego typu? wygodne?

Agus miałam kiedyś espadryle na koturnie wiązane wstazeczką ale nie markowe i bardzo mi sie w nich dobrze chodziło az je zdarłam na śmierć ;P

Edit: problem mialam tylko z czyszczeniem,bo jak chodzilam po zakurzonych drogach albo po plazy to sie dydłały strasznie, a nie umiałąm tegoodpowiednio czyscic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 09:25

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 1530 1531 1532 1533 1534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ