Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ja to jak Ruby namiętna testowaczka biel mnie nie przeraża, ja to lubię.
Edycik pewnie że powtórzę i to nie jedenWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:00
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Aguś, to gratulacje!!!! Mój Bratanek, jako 3-latek, rok temu, nie dostał się nawet z dodatkowej rekrutacji. W tym roku, teoretycznie, miejsce powinien mieć już zapewnione - tylko nie wiadomo czy w pobliżu miejsca zamieszkania ;/
majju, 99 stopni? Toż to mega owulacja była!!!!
A endometrium, niestety psuje się na CLO, nie jesteś wyjątkiem
Pij więcej wina
Edycik, majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
Picie wina nie zaszkodzi a weekend zbliża się dużymi krokami, więc to sama przyjemność
Ja za godzinkę zbieram się po wyniki. Ciekawa jestem jak ta moja tarczyca...
Chyba mam małego stresaMyślałam początkowo, że po wyniki podjadę jutro, bo będę miała auto, a dziś kiepska pogoda, więc nie specjalnie mi się chce, bo muszę iść na nóżkach, ale ciekawość jest silniejsza
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kurcze pisalam i mi wykasowalo. Edycik, moze lepiej wina nie pij (ja raczej do niepijacych naleze), zapewne sa to male ilosci ale alkohol ma wplyw na owulacje, lepiej jedz buraki lub pij z nich sok, smaczne i jakie zdrowe:)
Jak to dobrze ze juz piatek:)
Bedac w polsce mialam zamiar jesc paczki codziennie, ale odwoluje to. Zjem pierwszego dnia a potem dieta, postanowilam sobie ze zrzuce 5kg, a juz jutro planuje pracowac nad kondycjamajju, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Majjusia Ty w weekend nie siłka tylko łózko, stół,blat kuchenny i
z M.
Lucc pewnie wypad na basen świetny pomysł.
Madzikk ja akurat winka nie umiem sobie odmówić,lubię.Zawsze z M.jak lezymy w weekend to po lampce winka, albo drineczku na rozluźnienie walniemy.madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc, ale ładny ten Twój wykresik powiem Ci
Ja bym w niedziele testowała, nie wytrzymałabym
Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyAguś zacznij oglądać, gwarantuję ci że wciągniesz się jak Ja
Na grę o tron też czekam
Majju to wygląda jak SCI-FI ale nie do końca bo na Ziemi są większości realne rzeczy...mało sci-fi moim zdaniem - w grze o tron jest dużo więcej sci-fi.
Jak ktoś oglądał serial "lost" stary już dość i mu się podobał to ten też polubi
Byłam w sklepie z młodą. Kupiłyśmy kurczaka z grilla bo mamy lenia dzisiaj
Edycik wytrzymałaś jakoś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:25
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby tak dziękuję jakoś wytrzymałam, jeszcze jedną kawkę wypiłam i jakoś mi lepiej.Taak świadomość że zaraz koniec pracy i człowiek zdrowieje
Ty weź kobieto termin @ wykasuj z podpisu bo to nie aktualnechmurreczkaa, madzikk, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny