Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
To Edycik lampka raz na tydzien ok, ale pij tylko wytrawne o jedz duuuuuzo burakoe. Ja sobie zrobie buraczana diete, burak na sniadanie, na obiad i na kolacje, uwielbiam buraki:) ponoc buraki zwalczaja lub zwalniaja raka
Majusia Edycik dobrze pisze, polac jejsoku z burakow. A ty siedz w domu i pamietaj zeby noe zakladac majtek.
Ale dalyscie mi fajny pomysl, na basen bede chodzicEdycik, majju lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby tak dziękuję jakoś wytrzymałam, jeszcze jedną kawkę wypiłam i jakoś mi lepiej.Taak świadomość że zaraz koniec pracy i człowiek zdrowieje
Ty weź kobieto termin @ wykasuj z podpisu bo to nie aktualne
haha no właśnie to zamierzam zrobić. Nawet stworzę suwaczka jak zobaczę tego mieszkańca na USGEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ty weź kobieto termin @ wykasuj z podpisu bo to nie aktualne
Dokładnie!
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:mam już wynik proga, chyba ok ?
18,60 ng/ml
norma - faza lutealna 1,2 - 15,9 ng/ml
Jest bardzo okRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby młoda już ok ?
My jutro na 30 tkę do znajomych jedziemy! wszyscy się spodziewają, że będziemy pić ( bo młoda zostanie z moją siostrą) będzie 40 ludzi ,d.j , fura alko i te sprawy. Ciekawe czy będą dopytywać... -
nick nieaktualny
-
Ruby a zamierzasz się przyznać, czy czekasz na USG i dopiero wtedy wszystkim powiesz?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ruby a zamierzasz się przyznać, czy czekasz na USG i dopiero wtedy wszystkim powiesz?
Nie chcę się też przed nimi wypierać...chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja badałam kiedyś proga 7dpo i miałam 10,48.
Luccecita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbieram dupę po wyniki tarczycy. Trzymać mi tu kciuki, żeby były lepsze niż 2 miesiące temu
Luccecita, Edycik lubią tę wiadomość
-
Oj tam, oj tam. Winko się na endo pije po owulacji
Zresztą... pijcie na zapas, bo potem będziecie tęęęęęęsknić)))
Lucc, wino z MNISZKA??? Wow, brzmi czadowo. I pewnie ma trochę wartości zdrowotnych, o ile nie jest bardzo gonione cukrem
Moi Rodzice też przez lata z różnych rzeczy pędzili - lubię takie domowe
P.S. Bardzo fajny prog, gratki)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 15:40
-
Jestem.
TSH spadło do 2,03
ANTY-TPO-14 (norma 0-34)
ANTY-TG-17 (norma 0-115)
Na moje oko jest ok
W związku z tym kupiłam sobie mega wielką napoleonkęOd przyszłej środy dieta więc ostatni dzwon na to by się nażreć słodyczy
Zresztą uważam to za kolejną oznakę cionszy - normalnie nienawidzę ciastek z kremem, a ta napoleonka tak się do mnie uśmiechała, że musiałamEdycik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, to i ja dałam się namówić i kupiłam barszcz czerwony hortexu
Winka nie pijam, więc chociaż tyle
My już na działce więc mało mnie będzieRobota czeka
Lucc fajny prog
Majju ja w 11ddc miałam endo 6,7 więc spróbuję się barszczykiem poratować
Edytka jak się czujesz?
Chmureczka ja się na tsh nie znam, ale jak mówisz, że ok to się cieszęEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."