Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid tak na receptę ten Nebbud. Tam jest napisane, że na astmę.
Ruby to zdrówka dla córy. Pewnie mąż zaraził.
Imię ty nas trzymasz w niepewności
Luc dziwne te normy. Piękny prog ponad normę+piękny wykres=
Chmureczka z ilu spadło TSH? Jeszcze troszkę i będzie piękne.
-
Kjopa niespełna dwa miesiące temu było 3,25 więc jest nienajgorzej
Przynajmniej jakiś spadek
Włączę dietę od następnego tygodnia i będzie idealne
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kjopa3 wrote:No to ładnie spada. Na pewno będzie jeszcze lepsze
Musi być lepiejJestem jakoś bardzo pozytywnie nastawiona od wczoraj.
Przede wszystkim wróciła nadzieja, że się uda. No bo w końcu musiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Musi być lepiej
Jestem jakoś bardzo pozytywnie nastawiona od wczoraj.
Przede wszystkim wróciła nadzieja, że się uda. No bo w końcu musi
Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu , a twoje wszystkie suple to druga więc z tego dzieci muszą byćnie ma innej opcji
Ucięłam sobie drzemkę popołudniową, a młoda się pyta m " tato czemu ta mama ciągle sobie śpi po południu"
M mi kupił piwa free alko więc za chwilę rozpoczynam piątkową impre
-
nick nieaktualnyCześć kochane!
Edycik jak główka? piękne wynikiz tymi z drzwiami to z dwojga złego lepiej że to wczoraj wieczorem było a nie diś rano pędząc do pracy
Endometrium ładnie rośnie i szkoda że pęcherzyków brak ale ty masz długie cykle to może się jeszcze pojawią. Fajnie masz ten gabinet też bym chciała taki mieć i szybko coś sprawdzić
Lucc nie testuj szans nie ma brzydki ten twój wykresProg śliczny tzn tfu ohydny z tym szans nie ma
Majju dziękuję za wywołanie@ jeszce trwa ale z mniejszymi objawami na szczęście
Imię a może to nie są zalane? Będę trzymać kciuki tylko kup że wreszcze jakiś porządny które vizir umie porządnie wybielić a nie jakąś Dosią pierzesz
Ruby zdrówka dla młodej a ty przezornie weź samochód i za kierowcę rób
Madzik tak gadasz o tych burakach i aż zapragnęłam zjedzenia muszę jutro zakupić.
Atena dziś tak mnie pociągnęła na spacerze że wylądowałam na ziemi nie dość że rozwaliłam sobie jeansy to i pocharatałam nogę. M sie śmieje że jak chciałam nowe spodnie to trzeba było powiedzieć a nie psuć stare. Dla wszystkich cioć pozdrowienia od Atenki https://naforum.zapodaj.net/2b2f0b7ba724.jpg.htmlmadzikk, Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Przepraszam, że znów tak zniknęłam, ale dostałam kolejny raz porządnego kopa w d... i poniekąd przez to zwątpiłam, że zostanę mamąPrzez długi czas zaglądałam do Was, czytałam, zaczynałam pisać i łzy stawały mi w oczach. W maju minie dwa lata, od kiedy odstawiłam tabletki, a ciąży ani widu, ani słychu. Wykańcza mnie to psychicznie, a do tego doszły teraz problemy zdrowotne mojego Męża. Nie chciałam czytać, że "będzie dobrze", "współczuję" itp., bo chociaż pisane w najlepszej wierze, powodują u mnie potoki łez
Dlatego nie chciałam, Wam tu smęcić. Obiecuję jednak, że wracam do Was. Mimo że nie wiem, jak na razie nasze starania i proszę, na razie nie pytajcie, to chyba sama jeszcze bardziej świruję. Wszystkiego nie dam rady nadrobić, ale przez weekend na pewno poczytam
Katiusza prześliczna ta Twoja Atenka!
Ruby a dziecięciu kiedy zamierzacie powiedzieć? Myślisz, że się ucieszy?
Miłego wieczoru👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatiuszka- no ja właśnie będę kierowcą, ale że my tam niedaleko tej knajpy mamy teściów to wszyscy będą zdziwieni że nie zostajemy tylko ja prowadzę
a Atenka cudowna - urośnie jeszcze?
Smerfelinka - powiem po USG jak wszystko się szczęśliwie potwierdzi, na pewno się będzie cieszyć bo się dopytuje kiedy będzie miała rodzeństwo bo się nie może doczekać jużcóż nie chcę cię pocieszać ale dobra passa też kiedyś przyjdzie , musi.
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Katiusza Atena jest cudna! I takie maleństwo dało radę Cię przewrócić? Musisz więcej jeść
Nie długo przed Tobą najprzyjemniejszy czas w cyklu więc musisz mieć dużo siły
Smerfelinko witaj z powrotem, fajnie że jesteś :*
A ja byłam na zastrzyku a teraz leżymy i słuchamy listy Trójki. Jest miło
Dobrego weekendu KobietkiSmerfelinka, Bratek, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka ja wiem, że niektórzy dłużej się starają. Sama mam znajomą, która 10 lat się starała i w końcu się udało, naturalnie, więc nadzieja jest zawsze, ale szczerze mówiąc podziwiam Cię, jak nie wiem co! Mnie wk*rwia, że my nawet starać normalnie się nie możemy, bo ciągle coś, ale takie życie...
Ruby to trzymam kciuki, żebyś mogła już wkrótce przekazać dobre wieści
Maju fajnie znów z Wami pogadać
Lecę pograć w coś z moim biednym Mężulem. Buziaki :*Bratek lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Katiuszka Atenka cudooo
Jak napisałaś o tych 9 latach to aż się popłakałam...
Ruby ciekawe ile osób się domyśli jutro
My właśnie postawiliśmy kolejną ścianę. Pokój Młodego powinien być gotowy na majówkęPiję sobie piwko i popijam sokiem burakowym
A co!
Bratek lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Smerfeta dobrze, że jesteś :*
Ja straciłam półtora roku, bo nie miałam wiary, że się uda. Teraz wróciłam i nadzieja wraz ze mną. Staram się od 3 lat, ale wiem, że musi nadejść TEN dzień. Wiesz, w kupie siła!!!
Katiusza, na Ciebie też przyjdzie czas, głęboko w to wierzę i mocno Ci kibicuję :*
Pamiętajcie, PRZEGRYWA TEN, KTO PRZESTAJE WALCZYĆ !!!!!Kjopa3, Bratek, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
A poza tym Katiuszka, Atenka jest cudna
Moje beagielki miały by fajną łobuziarę do towarzystwa
Przesyłamy głaski dla malutkiej
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Piękna Atenka. Pozdrowienia od Niuni
http://static.pokazywarka.pl/i/6470987/584348/img-20151030-074301.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:34
midnight, Bratek, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny