Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby a odpocznij sobie. Co masz sobie darować
W razie czego weźmiesz pracę z domu a wtedy będziesz mogła z nami normalnie gadać.
Majju pychotka.
Ja wróciłam już do domciu od teściów, jutro normalnie do pracy.
Dobrej nocki i do jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:16
-
Ruby bardzo dobra decyzja, kuruj się i odpoczywaj
Ruby lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
cześć kobitki
Ruby bardzo mądrze postąpiłaś, a poważnie szoruj do lekarza bo musisz dbać o siebie i fasolkę.
Kjopa masz rację w tym co napisałaś i zgodzę się z Tobą.Mi M.mówił tak samo ,że każdemu L4 i urlop przysługuje.Także nie denerwuję się już tym gadaniem liderki z mojego działu.
Milka miłego dnia.
U mnie za oknem leje deszcz, wczoraj pierwszą noc zasnęłam bez szyny na palcu,ale w dzień będę jeszcze nosić jak chirurg kazał. -
Dzień dobry.
Przyznaję się, że nie wytrzymałam i siknęłam rano i bielutko. Więcej testów robić nie będę mam jutro wolne to skocze rano na betę żeby więcej niż czy mogę coś wypić na urodzinach M.
Ruby bardzo dobrze zrobiłaś, idź do lekarza koniecznie, nie ma co bagatelizować.
-
nick nieaktualnyHej hop
Zmobilizowałyście mnie kobiety i umowilam się na 9.30 do lekarza. Drukne wyniki krwi i pokaże mu to gardło bo weekend idzie i nie chcę się stresować.
Majju kurde kobieto za szybko (i kto to mówi) ale beta może coś jutro pokazać...trzymam kciuki z całych sił
Edycik powoli chyba już się będzie goic ale bezpieczniejszy chyba będzie w dzień usztywniony chociaż teraz zamiast szyny daje się takie nakładki specjalne.
-
Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę żeby się przywitać i prosić o kciuki za popołudniową wizytę Mężusia u androloga. Mam nadzieję, ze choć ten chłop powie co mamy robić i da jakiś plan działania.
Do wieczorka! Buziaki :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej
Witam się z rana i zaraz lecę szykować się do pracy. A tak mi się nie chce! Łóżeczko takie wygodne
Ruby daj później znać, co lekarz powie. Oby to nie było nic poważnego :*
Majciu będę trzymać kciuki za betę! A póki co ciesz się "piąteczkiem"
Odezwę się później z biura. Miłego dnia Kochane👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam sie i ja Kobietki Drogie
u mnie dziś pochmurno, ale przynajmniej podleje mi to co wczoraj zasadziłam
Ruby, Edycik fajnie macie, że w domku....ja tak jak Smerfek czuję, że łóżeczko takie wygodne, że żal było wychodzić.
Majuu na test chyba wcześnie, zrób betę, faktycznie będziesz wiedziała co i jak. Chciałabym bardzo żeby Ci się udało:*
Chmureczka trzymam mocno za wizytę Twojego M, żebyście przede wszystkim wyszli z konkretami!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam sie i ja.
Chmurka kciuki zacisniete.
Ruby dobrze ze do lekarza sie wybierasz, po wizycie marsz do domu i odpoczywac.
Majusa kciuki za jutrzejsza bete.
Mi tylko jeden dzien pracy zostalwczoraj bylo lekkie zamieszanie, zamowilam w zeszlym tygodniu zmywarke (wogole zamawialam wszystko do mieszkania zeby bylo na czas jak przylece. Na wszystkie sprzety zmywarka do wymiany. Zamowilam amice i nigdy wiecej, nie dosc ze sprzet przyjechal wadlwy (jakies dziwne wybrzuszenia na blachach) to jeszcze w standardzie maja zwykly waz doplywowy, wszystkie inne firmy maja specjalny przeciwzalewowy a tu taka bieda, dzisiaj maja ja odebrac i zamowilam juz nowa whirlpoola i dostarcza jutro. Wogole to wczoraj doszlo zamowienie z apteki i ziolka klimuszki i zamowilam uwaga 'sukienke' tunike i (moze nie powinnam) pas ciazowy, moze uda mi sie uratowac czesc ciasnych spodni na teraz. Ciekawa jestem jak to wyglada, kosztowalo tylko 9,90pln. Rodzice juz zmeczeni codziennie musza siedziec w domu i czekac na przesylki, no ale jeszcze tylko dwa razy dzisiaj i jeden raz jutro no i tato musi mnie odebrac z lotniska.
To milego dzionka:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyWitam
Majju
trzymam kciuki
my w sobotę świetujemy 5-te urodziny córciale menu wymyśliłam nieco skromniejsze
sałatkę gyros, tatara z łososia wędzonego, sałatkę śledziową , ciasto 3bit, babkę cytrynową i tort
Ruby
zdrówka :*
chmurka
kciuki za wizytę! :*
Aga
a Ty kiedy testujesz?
Milka
to zakładaj szybciutko wykres , będziemy podglądać co u Ciebie słychac -
Madzikk ale masz dobrze, zaczynasz wolne, relaksuj sie na całego
Lucc ja zatestuje dopiero jak @ mi się spóźni ze dwa dni, wcześniej nie
ale nie mam złudzeń w tym cyklu, małe szanse raczej
A menu smakowite! Córci życzę dużo zdrówka radości na co dzień i pięknej pogody w sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:30
Luccecita lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby i dobrze, że wzięłaś wolne, leć do lekarza :*
Majju kciuki za betę :*
Edycik nie bałaś się, że w nocy przygnieciesz palca?:>
Chmureczko powodzenia na wizycie :* przynieś dobre wieści
Madzikk no nie mów, że HSG przy tyłozgięciu bardziej boli?! Ale mnie teraz pocieszyłaś
Kjopa nie przejmuj się takim gadaniem, to chore jak niektórzy pracodawcy się zachowują.... moja managerka to też typowa znieczulica, stara panna i myśli, że wszyscy tylko pracą żyją.... -
nick nieaktualny